VN 800 İLE İZMİR – KAŞ – MANAVGAT GEZİSİ
Reklamlar
-
Herkese merhaba,
23 Nisan Cumartesi gününün resmi tatil olmasını fırsat bilerek, ne zamandır aklımda olan geziyi yapma fırsatım oldu. İşten 2 gün izin alıp Cuma günü yola çıktım ve 25 Nisan pazartesi günü de dönüşümü gerçekleştirdim.
22'sinde yola çıkıp daha önce hiç görmediğim Kaş'a gittim ve 1 gün konakladım, ertesi gün oradan Manavgat - Side'ye geçip hafta sonunu da orada geçirdim. Dönüş ile birlikte toplamda 1.274 km. yol yaptım.
Bu sayede Antalya'da yaşayan eski arkadaşlarımla hasret giderme imkanım da oldu.
Daha önce gezi konusu açan arkadaşlar kadar profesyonelce olmasa da kendimce birkaç fotoğraf çektim. Buyurun efendim :
İzmir - Aydın otobanında moladayız.....
Adam haklı beyler
Benzin, benzin, benzin....
Deri ceketi, patchleri falan görünce önce temkinli yaklaşan, biraz sohbet edince benimle fotoğraf çektirten, hoşsohbet amcalar. Muğla - Yatağan civarı...
Akyaka - Sakar geçidinin zirvesi....
Kaş'a yaklaşıyoruz...
Meşhur Kaputaş plajı (denizdeki sarılıklar polen bu arada)
Tabii ki dayanamayıp suya dalıyorum
Bir de yorgunluk çayı....
Kaş'ın küçük ve şirin meydanı..
451 km yol epey acıktırdı beni
Oldukça motor sever bir beldemiz Kaş
Kaş'ta gün batımı...
Keyif....
Nefis bir mekan, yolunuz Kaş'a düşerse uğrayın...
Kaş - Antalya arası D-400 kara yolundan bir kare, yer yer oldukça zorlu bir yol, zemin genellikle pek düzgün değil ve tek geliş gidiş. Yanlış hatırlamıyorsam 13.800 metre civarı süren bir iniş rampası var. Cruiserla pek de konforlu bir yolculuk olmadı benim için. Virajlarımı geliştirmem gerektiğini gösterdi bana bu yol.
Side sahili...
Side'de gün batımı...
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Reklamlar
-
Merhaba,
oldu mu şimdi, denize girip , kumların üzerinde buzz gibi bira ile keyif yapmak istedim
Çok hoş resimler, kazasız belasız
-
Güzel gezi, güzel motor, tebrikler
-
Çok güzel bir rota,gezdiğin yerlerin hepside harika yerler,ama kaputaş plajı orası bir başka, bende motorumla geziye çıktığımda oradan geçmiş sizin gibi dayanamayıp suya atlamıştım, paylaşım için teşekkürler.
-
Tebrik ederim, güzel bir gezi olmuş. Yolunuz İstanbul'a düştüğünde mutlaka haberleşelim. Birlikte İstanbul içerisinde görülmeye değer bölgelere sürebiliriz. Zaten onlardan çok fazla kalmadı. İşimden vakit bulabildiğimde 1 haftalığına İstanbul-Adana, Adana-Safranbolu, Safranbolu-İstanbul rotası planlıyorum ben de. Bu seneye kısmet olmayacak gibi görünüyor ama bakacağız artık.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
geziye kaçamadığımız bu günlerde,böyle kaçamaklar ilaç gibi geliyor,keyifli bir rota.
-
Özendim. Çok güzel gezi olmuş.
-
paylasım ıcın tesekkurler ...
-
süper gezi, süper paylaşım, çok teşekkürler
-
Fotoğraflara bakınca kıskanmadım desem yalan olur.Çok güzel gezi olmuş.Motosiklet ayrı bir güzel zaten...
-
Yorum bırakan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Daha güzel ve keyifli geziler sizin olsun.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
bu son ağustosta ben de tam gittiğin yerlerdeydim gözlerim doldu anılarım depreşti :D kaputaj plajını bu kadar boş görmek garibime gitti biz gittiğimizde iğne atsak yere düşmezdi gerçekten güzel bir yer ve gezi olmuş ayağına sağlık..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)