Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

MT İZMİR 17.06.06 gülbahçe gezisi fotoları

REKLAM ALANI
    egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    evet arkadaşlar işte o güzel kamp günü akşamından ilk fotolar

Burak

Ömer abey

Güldemet abla(akrep)

Tenhourse

işte ben Egelim(Bedri)

Phateown12(Mustafa abi)

Karakız(Burcu)

Egeknn (Kenan abi)

http://img163.imageshack.us/img163/5554/imag00281rb.jpg

Kuvva(Murat abi),Ten Ten(Onur)

işte akşam yemeğinden güzel bir foto

işte benim çadırda yeni üyemiz serhat(syhanmoğlu) çok fazla içti.

ben de çok fazla içtim gözlere bak gece saat 4'tü

işte çadır kent

işte motorlar

ve işte ilk veda Okan abi(Halaoğlu) ve bahtiyar(nevzat) beraber döndü.

işte Burak balıktan döndü.

işte bizimkiler çadırda uyuyanları davulla uyandırdı ve dönüyorlar

davulcu Bedri

artık kahvaltı zamanı

işte manyaklee(emrah)

ve saat 12'de yola çıktık mordoğan'a doğru ayı yogi kampına

Ahmet(Bahtiyar'ın kardeşi)

Fevzi abi(kurye)

yanımdaki Çağtay

Egeknn'in yamahası

motorların park alanı

güzel bir manzara

işte mayolu motorcular

egeknn nereye bakıyor

işte cevabı

benim ve Ahmet'in başına güneş geçti 2 saat takıldık ve kampa geri dönüyoz

bi elimle gaz verip bi elimle resim çekiyorum

motorum'un rüzgardan düştüğü yer kask orman'ın içine düştü 5 tkla attı bişey olmadı

motor'umda çizik yoktu artık var

işte bütün fotolar bu kadar ben gülbahçe'ye döndüm kamp yerine moralim biraz bozuktu ve biraz dinlendikten sonra izmir'e doğru tek başıma yola çıktım grup sürüşünü etkilememek için gelen herkese teşekkürler

Madde 52 : www.motosiklet.net forumlarına alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin kullanımı temin edilmesi ve özendirilmesi ile ilgili herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri göndermek yasaktır. Forumlardaki mesajlarınızda alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddeler hakkında herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri kullanmamaya özen gösteriniz. Forumlara ekleyeceğiniz resimlerinizde alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin görüntüsü olmamalıdır. Bu tür resimler yönetim tarafından silinir tekrarı halinde üye siteden ihraç edilir.
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar güzel bi geziydi ne diyim fotolar herşeyi anlatıyor işte. Ama fotolar bu kadar değildi hadi arkadaşlar çalışalım

Motosikleti
    şükür bir tane izmir mt li mesaj yazdı 2 saat sonra oda resimlerin azlığından yakındı emeğe saygı dedikleri bu olsa gerek

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    ELİNİZE SAĞLIK mt izmirin yüz akısınız yine harikalar yaratmışsınız balık resimleri nerede aç karnımızı doyururuz bari resimle
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sana lafım yok egelimlim teşekkürler valla herzamn bizimle olman dileğiyle

Motosikleti
    cengiz abi yoldan geldiğim için çok kötü acıkmıştım baliklarda zaten
    mangalda piştiği için herkese tek tek geldi sırayla ben de balıklara baktıkça karnımı doyurdum resimlerini çekmek bile aklıma gelmedi zaten doymaya başladığımda da millet 5 tane 70 liği bitirmişti anca onları çekebildim
    bu arada tenten olumlu anlayışın için teşekkürler

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Yaw İzmir MT güzel çalışma etkinlik yapmış. Kenan baba motor çok güzel görünüyor. Allah kaza bela vermesin. Diğer arkadaşlarada çok selam.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    yazımıza başlamadan önce büyük üstat MUSTAFA abiye benim kahrımı cektiği için cok teşekkür ederim sen olmasaydın valla gelemezdim mustafa abi. saat 17:00 da mustafa abilerin mekana gittik. benm motoru onun garaja bıraktık. neyse hazırlanıp yola cıktık. yanlız ben buraları atladım resim cekmeyi unutmuşum heyecandan
    bu özel

şu gördüğünüz bisan senatör ve yanındaki mustafa abi

oda ne bir motor mustafa abinin arkadaşı geldi ruhsatını unutmus

neyse yola cıktık narlıdere'de yem aldım balık tutcam diye tabi marko abide aldı devam ettik yolumuza yolda cay bahcesinde durduk sohbete bir dalmışız hava kararmak üzere neyse devam ettik ilerde CANDARMALAR kimlik kontrolü yapıyorlar herkes verdi bende kimlik yok ruhsatın içinde kalmıs ruhsatı da yanıma almamıstım dedim MIÇTIK adamlar alacak bizi ER yanıma geldi kimlik dedi! ben cantama bakıyorum yokluyorum (hepsi numara ) tüh dedim evde kalmıs! neyse gitti komutanına söyledi bizi orda 25-35 dk beklettiler neyse birdaha olmasın diyip hayırlı yolculuk dilediler gülbahceye vardık sofra kuruldu
    en kötü günümüz böyle olsun
    http://img20.imageshack.us/img20/9761/dscf05342ib.jpg
    bide böyle olsun
    http://img20.imageshack.us/img20/7918/dscf05352no.jpg
    gece oldu efendim ben ,fevzi abi, çağatay abi balık tutmaya gittik gecenin 3 ünde arkamızdan da bekçi la adam almıs eline feneri bize tutup duruyor neyse iskelede takıldık yarım saat balık yok başka iskeleye gittik kayığa girdik bir tane yattık içine uykum bir gelmiş anlatamam neyse burda da balık yok kalktık geri geldik. cadırlarımıza girdik bize geceye zindan edip uykumuzu kacıran ÇAĞATAY abiye tşk ederiz uykumuzun içine ..... yaptı
    fevzi abi ise çağatay abiyi susturmak için cadırda HALKAPINARDAN NAMELER adlı ninnisiyle çağatay abiyi uyuttu
    ben şafak vakti kalktım baktım ahmet dısarda neyse ben balığa kactım ahmet gelmedi 2 tane yakaladım gülbahcede balık kalmamış be yaw
    balık ile fotolarım egelimde bak bedri koy unutma haaa
    sabah oldu kalktık marko abi bir olay yakalamıstı

MT İZMİR belgeseli

kahvaltı yapıldı ordan AYIBALIĞI TESİSLERİNE gidilmek üzere yola cıkıldı. virajlı karaburun yollarında mustafa abi suzuki gs 500 ile şov yaptı 80-90 km hızla virajlara yatarak girdi hem korku hemde zevk yaşadım manyak bişi yaww unutmdan biz geride kaldık benzin almak için kimseler farkına varmadı aynanıza arada bir bakın arkanızdaki ridersı kollayın
    sonunda geldik ilk kare
    marko abi napiosun

bir doğa harikası

ordan kopan taş

burdan 3 resim yukarıdaki resimde karşı tarafa gectik burda çağatay emmi ile onur emmi bizi havlu yolu ile komando usulü yukarı cekti
    işte erlerimiz

özel istek

milleti cekmekten kendimi unuttum

ve şov başlar yanlız burdan bende atladım bir gaz almısım ki karaburundan alsancak a yüzerek giderdim valla beni atlarken cekin demeyi unutmusun
    tenten 35

bu ikinci atlayışın hazırlanısı

ve bir daha

çağatay emmi işi sağlama alıyor

bir güzellik daha

atladığımız yer manyak bir zevk atladım ordan biliyorum

mustafa abi yunanista na doğru demir almış

yeni üyemiz shanimoğlu serhat abi cadır için tşk ederiz motorun da cok güzel manyak kacıyor valla

işte gazman fevzi abi manyak biri ucarak denize giriyor artı ybr 125 ile virajlara yatıyor hemde nasıl bir görseniz abi aman dikkat manyak kullanıyon motoru zati

yolda wallece-magicoshorte-abi öteki abinin nickini unuttum özür karşılaşıyoruz cay içmek için duruyoruz ve bir ses kaza oldu bir baktık bir motorcu gezgin kaza yapmıs ciddi bişey yok allahtan hata anayola cıkan sahin marka araçta onu da aramıza aldık resim cekmedim adam kaza yapmıs resim cekmek ayıp olur diye düşündüm
    mustafa abi kaskını cıkartırken

ve hareket ediş

şimdilik bu kadar yatmam lazım yarın iş var bu arada cevher döküm bakım onarımdayım mekanik bölümde çalışmaya başladım saat suanda 24:13 kalanı yarın eklerim şimdilik sabıredin ii geceler
    resimlere devam
    yola cıktık önümdeki motor saim abi

yol manzaraları yorumsuz

bu arabaya dikkat edin mustafa abiyi sıkıştırdı saim abi yanına yanastı ben arkadan bağırıyorum sağa çek diye bir çekse güzel bir sopa atacaktık işte plakası dair burda

özel istek
    tarzanmısın sen be çağatay abi yoksa komando mu?

Madde 52 : www.motosiklet.net forumlarına alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin kullanımı temin edilmesi ve özendirilmesi ile ilgili herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri göndermek yasaktır. Forumlardaki mesajlarınızda alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddeler hakkında herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri kullanmamaya özen gösteriniz. Forumlara ekleyeceğiniz resimlerinizde alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin görüntüsü olmamalıdır. Bu tür resimler yönetim tarafından silinir tekrarı halinde üye siteden ihraç edilir.
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ctesi günü 2. ekip olarak(son ekip biziz sanıyorduk ) üçkuyular iskelede toplandık,burak ve ben geldiğimizde shanimoğlu(serhat) bizi bekliyordu,kısa bir beklemeden sonra okram(marko) ve eşi de bize katıldı,yola çıktık.güzelbahçe balık halinde ilk molamızı verdik ,midye dolma yemekten fotoğraf çekmek aklıma gelmedi

2.molamızı urla içmelerde verdik,bu mola olayını biraz abartsakta kimse halinden şikayetçi olmadığı için keyifliydi,deniz kenarında akşam çayı da harika oluyor

http://img123.imageshack.us/img123/6...oto00818uf.jpg
    sonunda gülbahçe ye vardık,ve orada süpriz arkadaşlarla karşılaştık,ama bu son süpriz değildi,geceyarısına kadar mekana mt izmir üyelerinin akınları sürdü,ben yine gece fotoğraf çekmeyi unuttum

bu resim balıklıova da çay molası,sol baştaki arkadaş yeni üyemiz,geçmiş olsun kardeşim dedik,kolundan tuttuk verdik ona mt zehirini hayırlısı

güzel bir haftasonu geçirdim,aklımda kalanlar,1.çipura,2.rakı,3.okhan abi ve marko ile yaptığımız sohpet(marko ben google'a girip araştırdım seni,harbiden yüce insanmışsın,saygı duydum ),4.ayıbalığı( dehlizleri,yakamozlar,mağaralarıyla müthişti),5.burak,fevzi ve muharremin tuttuğu kocaman balıklar ve bilimum deniz mahsulü 6.karaburun virajları 7.un kurabiyesi,8.tenten'in mükemmel atlayışları

katılan herkese teşekkürler

Motosikleti
    cok eğlendim güzel bir gezi oldu herkese tşk ederim
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    burak resimler için teşekkürler

Axis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 RR
    Çok istememe rağmen gelemediğim bir gezi oldu.Kaçırdığım şeyler için üzgünüm bidahakine inşallah...
    Fotoğraflar için egelim e burak kardeşime ve büyük üstad mustafa ya teşekkürler...
    [B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]35 YAR 14[/SIZE][/FONT][/B]

Tebrikler walla.Ancak bu kadar kıskandırılır yani.
    Çok eğlenmişsiniz yani gayet anlaşılıo,eğlenceniz bol olsun.Bi gün iyileşip gelebilirim inşallh ben de

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    süper eglenmişsiniz bizim yerimizede eglenin bize yasak içki ve şerefe yapmak sağlıgınıza valla imrendim

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilk topik açtığımda katılımın az olduğunu gördüğüm için firi bir gezi olacağını belirtmiştim, fakat tam tersine benimle birlikte gelenlerin haricinde gecenin geç saatlerine rağmen beni kırmayıp gelen tüm dostalarıma çok teşekkür ederim.
    onurlandırdınız ve tabi ki kalabalıkla alınan zevk ve neşe daha bir başka oluyor, gerçekten güzel bir hafta sonuydu, güzel bir mt.izmir gezisiydi

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili Arkadaşlarım,çok keyifli bir geziyi daha beraber geçirmenin hazzıyla herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Fotoğraflar için Bedri kardeşimin ellerine sağlık.. Gezimize akşam geç saatlerde bizi yalnız bırakmamak ve anıları beraber yaşamak adına aramıza gelen canım arkadaşlarımıza ve pazar günü yanımıza onca km yi göğüsleyerek gelen arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi ki varsın İZMİR MT..

peri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    keşke bende gelebilseydim. bir sonrakine inşallah

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    arkadaşlar süper eğlenmişsiniz
    sansüre girmemiş resimlerinizide gördüm afiyet bal şeker olsun
    çağdaş MT izmiri çok seviyorum
    KAMP ADAMLARI

Motosikleti
    resimler için tşk ederiz bedri
    benm mustafa abi ile yan yana resimmim vardı nerde o yaw bedriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    modum bilmiyoduk bir daha yapmayız içkili-sigaralı yerleri karalar öyle atarız

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    bundan sonra süt ayran ve vişne şerbetine devam madde 52 yi sevdim
    iyi eğlenmişsiniz yüreğinize sağlık bu hafta sanıyorum MARMARİSE GİDİYORSUNUZ 1/7/2006 c tesi günü için bende kuşadası önder campinge katılmak isteyen arkadaşlarla gitmeyi düşünüyorum bu hafta alacağım istek ve tepkiler üzerine organizasyon yapacağım gelmek isteyen arkadaşlar için toplantıda bilgi vereceğim
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler