Sevgili Dostdark,dostdark adlı üyeden alıntı
İyi dileklerin için teşekkürler.
MT [İzmir] de seni çok seviyor.
(Kişisel fikrim. Ama gerekirse anket te düzenlerim. )
Sevgili Dostdark,dostdark adlı üyeden alıntı
İyi dileklerin için teşekkürler.
MT [İzmir] de seni çok seviyor.
(Kişisel fikrim. Ama gerekirse anket te düzenlerim. )
Cok Guzel Eglenmissiniz Ibretle Izliyom..ayrica Madde 52 Yi Cok Sevdim..insanlar Hep Motorculari Farkli Yorumluyordu Yoksa....yolunuz Ve Fariniz Hep Acik Olsun Dostlar...)
eğlenmesini bilen insan güzel insandır
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
her zaman kı gıbı guzel bır gezı olmus bole olacagındanda hıc suphem yoktu zaaten ben katılamadım ama olsun yuregım sızlerleydı
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
resimler harikaydı... güzel olmuş cidden... ... maksat gönüller bir olsun.. istenirse ne kadar güzel eğlenile biliyor... ..
inş daha birçok gezimiz olur, inş hep farklı mekanları keşif ederiz... ve yeni yerlerde eğleniriz... içimizdeki maceracı kimliği cıkartmaya nedersiniz...
madde 52 neymiş öyle yaff
madde 52 yi kınıyorum
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Gurup gezileri her zaman çok keyifli oluyor..
Denizin de tadını çıkarmışsınız..
Ne mutlu sizlere..
Arkadaşlığınız hiç bitmesin..
geziniz güzel gecmiş izm mt gezmeyi cok iyi yapıyor ama konuşmada toplantılarda herkez sıfır millet dertlerini ikili kolisyon şeklinde yapıyor gurup olarak dinlenmiyor ve konuşulmuyor.ama gurup gezisi ve sürüşü harika
okan abi geldiğin için cok tşk ederim gecenin bir yarısı bizim için gelenler fevzi-emrah-bahtiyar abilerime tşk ederim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
abi o muhabbet için grubu görmek için saate bakılır mı hiç? belki en son ben geldim ama geldiğime de deydi. sevgiyle kalın
dost ve sevgi dolu yazın için çok teşekkür ederiz murat cım.Wallace adlı üyeden alıntı
sevgimle.
oohhhh süpersiniz MT İZMİR
sizlerle bi organizasyonda olmak isterim.
dostdark ile bi org. daha düzenleniyor. İstanbul da olacakları bekleriz.
52. madde için haklı sebepler var. bu nedenle eleştirilmeye ihtiyacı yok kurallara uymak en iyisi.
Kazasız, mutlu ve güzel ömür dilerim.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Gülbahçe gezisi diye açtım birde o güzelim mordoğanımın içinde ayıbalığı beldesine ait resimleri gördüm oyyyyy içim çekti. Yazı özlemek için biraz erken olsada bir ah çekiyor ve tebrik ediyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)