Mesut hocam yine güzel bir geziye imza atmışsın.Tekerine taş değmesin.
Mesut hocam yine güzel bir geziye imza atmışsın.Tekerine taş değmesin.
aleykümselam NACİ bey,teşekkürler,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------
fotoğraflarımı beğendiğinize sevindim,zaten güneşli havada çekilen fotolar genelde güzel çıkarlar,işin mahareti gece çekilen fotoğraflarda ,eee oda bende yok,teşekkürler dostum başladık bakalım gezilere inşallah arkası gelir.
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
teşekkürler serdar pirim,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
teşekkürler yusuf biraderim,ALLAH size daha iyisini nasip etsin,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Hocam yine güzel bir gezi olmuş. Tekeriniz düz basın. Nazilli tarafına yolunuz düşerse mutlaka beklerim.
Mesut hocam yine döktürmüşsün ellerine sağlık valla.
hocam eline ayağına sağlık,yine cok büyük keyifle okudum.
hocam emeğinize sağlık. inazuma beni hiç cezbetmiyordu, ama sizin konularda gördükçe ilgimi çekmeye başladı.
selam BERK BEY,teşekkür ederim,bir gün inşallah benimde sizin motorunuz gibi bir tenere'm olur,benim bu motosiklet gezilerine başladığım yıllardan beri gözüm hep enduro motorlarda ,ama onların içerisindede yamaha tenere'yi bir başka beğeniyorum,selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
Selam savaş bey,ilginiz için teşekkür ederim, saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------
selam metehan , inazumayı bende 10-11 aydır kullanıyorum,gerçekten çok rahat ve konforlu bir motor,uzun yolda beni şuana kadar hiç üzmedi,yakıtıda 250 cc motorlar içerisinde gayet iyi,2 kişi ile de performanssı gayet iyi,ben memnunum, hızı 100-135 km aralığında iyi gidiyor,gezilerime şimdilik bu motorla devam edeceğim,ama gönlümde 600 cc üzeri bir enduro var,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)