Postlar düzensiz resimler küçük olmuş ama çok takdir ettim o motorla böyle bir yolculuğa çıkmak ve o kadar yük helal olsun konuyu takipteyim
maşallah demeden de geçmeyeyim
ümmet abi dönmüş tekrar hoş geldin...
Abi bahsini birkaç konuda görmüştüm şahsen mesajlaşmadık ama hoşgeldin. Bu arada helal olsun ne denir böyle bir geziye bilmiyorum ama saygılar bizden.
Maşallah çok güzel şuan işteyim hiç çalışasım kalmadı... Ön veya arka dişliyi değiştirdiniz mi ? Ön sperlik ybr mi ?
ümmet abim hayırlı gezmeler güzel bir gezi olmus
Eskiden yazılarını okurdum.. Hoşgeldin tekrar abi. Yine iyi gezmişsin : )
Bajaj'ın hatrına banı kaldırmışlar heralde. Ekrem bey sağolsun
bajajın hatırınamı ekrem beymı sağolsun,çok komik ya ,bilmeden yorum yapma,şayet onun içinse banlı kalmayı yeğlerim ,şikayetim yoktu hiç,herzaman yoldayım ben.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
bajajın hatırınamı ekrem beymı sağolsun,çok komik ya ,bilmeden yorum yapma,şayet onun içinse banlı kalmayı yeğlerim ,şikayetim yoktu hiç,herzaman yoldayım ben
Çok güzel bir geziye benziyor ellerinize sağlık.
Eskiden de yollardaydiniz, halen devam. Masallah. Bende sizden sonra motorcu oldum.
Selamlar.
Profilo pansiyondan Volkan hoca.
volkan hocam selamlar sizi unutmak mümkünmü, birlikteydik profiloda eml de,ne mutlu bana sizi motorcu yapmışım tebrikler size,yüzünüzü belki unuturum ama boyunuzu unutamam,
Motora yeni başlıyacak biri olarak küçük cc ile uzun yol yapılır mı sorusunun cevabını merak ediyordum, cevap oldunuz teşekkürler.
Ümmet abi sahalara dönmüş. Faceten devamlı takipteyiz burda da görmek ayrıca güzel. Çok kişiye ilham oldun abi.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Ümmet Abi. Hayırlı yolculuklar dilerim. Çok güzel fotoğraflar. Başlıkta Özbekistan hayaliydi demişsiniz. Azerbaycan'da mısınız şu anda? Daha gidiyor musunuz?
Yeni fotoğrafları ve yaşadığınız, kaldığınız, yediğiniz, içtiğiniz yerleri, ödediğiniz miktarları merakla bekliyoruz.Benimde hayalim gittiğiniz güzergah. İnşallah bana da nasip olur.
Tekerinize zeval gelmesin.
döndüm kardeşim şuan istanbuldayım, yarın izmire yaşadığım yere dönüyorum sabah erkenden, azarbaycanda bakü ve gence illerinde misafir konumunda olduğum için pek harcama yaptım sölenemez, evet özbekistan hayaliyle çıktım yola fakat istek göndercek arkadaş birden görünmez oldu nedense, beni davet ettiğinde sanırım gelemez diye düşündü, ama gittim ben sınıra kadar,olsun sayesinde 8000 km yol yaptım ,motosikletle yolda olmak amacıma ulaştım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ummet bey tekrar hoşgeldiniz, naminiz sizden once geliyor, sahsen sizi tanimak isterdim, hayırlı yolculuklar, iyi eğlenceler, konu beni de cok yakından ilgilendiriyor hem o bolgeleri gormek acisindan hemde uzun yol tecrubenizden faydalanmak için, tesekkur ederim kendi adima baya bi fayda sağlayacak sizin konunuz. İyi yolculuklar.
selam olsun büyük motorcu ÜMMET PERKİTAN abime,anlaşılan abime türkiye cumhuriyeti sınırları dar gelmeye başlamıta gitmiş uzaklara, selam olsun sayın abime yolun her daim açık olsun,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Ümmet abi bende o motosiklet ile 6.000 km yol yaptım Türkiye turu her ne kadar arkadaşlar motosikleti ezikleselerde enduro gibi motor ben bilinçsiz kullanımdan dolayı krank dişli sübap piston motoru kitledim anlican bajaj kırıldım kuralkana kırıldım turum yarıda kalmıştı ne bodrum servis lastiğimi tamir etti nede Ankara Ana bayi parça verdi ekrem ata 200 lirasını ödeyerek yardımcı olmuştu iyi motor ama parçası çok pahallı zincir değiştim 300 lira allahtan pulsar falan almadım evi satsam anca para yetiştirirdim tekrardan tanıştımıza memnun oldum samsuna yolun düşerse misafir ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)