Her şey bir yanlış anlaşılma ile başladı. Daha önce Ali Güntekin abi ile yaptığımız rotayı tekrar yapmamızı isteyen, oraları görmek isteyen Kuntay Emeksiz abim için fikri ortaya atmıştık. Ama o 4x4 araçlarla kamplı demiş bana, ben yanlış anlamışım. Ama fikir çıktı bir kere yaydan, bu gezi yapılacak Kuntay abinin beli ağrımasına rağmen iğne vurdurup geziye hazır hale geldi ve 3-5 derken yolda 20 motor olduk sanırım. Yemyeşil yollardan güzel bir rotadan Başkonuş'a ulaştık. Yine kavurma yedik, yine kazık yedik Sonra Maraş'a inip dondurmalarımızı yedik, çok keyifliydi.
Sabah motorları hazırlıyoruz.
Buluşma yerindeyiz, Antakya ekibini bekliyoruz.
Herkes geldikten sonra gün doğumu eşliğinde yola koyuluyoruz.
Polis amcalar çantaları kontrol ediyor. Neyse benim çantam yok
Bir solukta Karayılan'dayız. İskenderun ekibi ile buluşuyoruz. Keyifler yerinde.
Kuntay Abi bıçağını ilginç bir yere monte etmiş. Sanırım trafikte sorun çıkaran olmaz bugün
Emmoğlu Barış abi sürpriz yapıyor. İlk kez beraber süreceğiz. Sertaç'ın ADV sini ödünç almış.
Dörtyol'dayız. Oradaki arkadaşlarla buluşuyor ve kahvaltımızı yapıyoruz. Kervan yolda dizildi bir şekilde
Yeni Enduro hayırlı olsun Yunus.
Gözlük denemece.
Ne izlediklerini sizin hayal gücünüze bırakıyorum ): Yunus abi epey mutlu
Yumulmuşum tosta Ama ne tosttu, neredeyse akşama kadar açıkmadık
Artık yoldayız. Burnaz sapağından Yumurtalık yoluna devam edeceğiz. Ordan da Ceyhan yönüne ara yollardan. Tarlaların arasından, Yeşil manzaralı yollardan Kadirli'ye ulaşacağız.
Muhteşem manzaralı durağımıza geldik, Ali abi ile daha önce buraya bayılmıştık, ekibi de durduruyoruz, fotoğraf alıyoruz.
Merih abi bi yanak aldı benden geçerken
Nefis bir hava var, yol da güzel, ciğerime çekiyorum manzarayı.
Melaba.
Ben arasıra hızlanıp öne geçtim, grubu fotoğrafladım. Bazen ön taraftaydım, bazen ortalarda, bazen en arkada. Ayağa kalkıp tek elle arkadaşlarıma yaklaşıp fotolarını çektim. Belki dışarıdan tehlikeli görülebilir ama ben çok rahattım. Umarım yeni tanıştığım arkadaşlar beni serseri gibi motor kullanan biri sanmamışlardır.
Biri ayağıyla sürüyor motoru, diğeri hiç bir uzvunu kullanmıyor ellerini bırakmış. Tee Allam nereye düştüm ben
Ba ba ba koca adam hareketlere bah ):
Melaba.
Andırın virajları öncesi yakıt molası. Dinlendik ve gazlamaya hazırız.
Çok güzel virajlar var. Gerçekten insan kendini kaybediyor, oksijen ve yeşilin miktarı da sebep olabilir deliliğimize
Hava sıcak, su molası verelim.
Melabayın
Çayı ne ara buldunuz, ben niye içmedim, hatırlamıyom be ya
Erzin portakalı. Enerji lazım bu delilere.
Adanalı arkadaşlar yakalıyor bizi molada. Beraber sürüyoruz yolun geri kalanını.
Manzara git gide güzelleşiyor.
Vizörümden gördüklerimi anlatamam. Her anı her açıyı fotoğraflayamayacağım için, onlar hatıralarımda kaldı. Bu güzel anları yaşadığım, film karesi gibi izlediğim vizörün içinde her daim dua ettiğim Cemal Abiyi anıyorum tekrar. Yolcunun duasında hep...
Mahşerin atlıları geliyor.
Heyt bire, profesyonel kameramı taşıyabilsem aslında ne fotolar yakalarım bu cengaverlerden
Kuntay abi yine muziplik yapıyor
Özden Hocam şöyle dedi sanırım, "Aramızda bi tane akıllı yok mu kardeşimmm !!!"
Kedi bugün coştu, 200 lük olduğunu unuttu bazen
Ne düşünüyordu acep.