03-04-2016 Motosiklet.net ABANT Gezisi
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Aslında genele açık ve duyurulmuş bir gezi değildi, oy yüzden "tüh nasıl haberim olmadı bu geziden" diye kendinize kızmayın
Honda NC kullanıcıları başlığı altında başlayan "hadi buluşalım, hadi bir yerlere gidelim" muhabbetleri ile 3-4 motor butik bir gezi planlarken kalabalık bir gezi oldu, bir ara motor sayısı 13'e çıktı sanırım.
Sabah 08:30 da çamlıca gişelerde buluşup 5 motor yola çıktık. Az ileriden 6. motor, Yalovadan gelenler, Tuzla'dan katılanlar doğrudan kahvaltı mekanına gelenler derken sayımız çoğaldı.
1 saat 15 dakikalık bir sürüşten sonra saat 10:00 olmadan Berceste'de açık büfe kahvaltı yaptık, fakat sabah serininde biraz üşüdüğümüz için ne yediğimizi anlamadık
11:00 gibi Abant' doğru yola çıktık, hava güneşli ve yol zevkli idi. Emin değilim ama 12:30 gibi Abant'a giriş yaptık.
Turan Abi'nin üşenmeden getirdiği semaverde nefis çaylar içip, yemek için bolu dağına çevirdik yolumuzu. Bolu dağında etlerimizi yiyip tekrar yola koyulduk hamdolsun.
Sabah evden çıkışımız ve akşam eve dönüşümüz ortalama 12 saat. Rota da ortalama 580 kilometre sürdü, rüzgar baya yordu bizi.
Bende çok fazla resim yok, olanları atıyorum. Birazdan da bir video atacağım, elinde resim olan arkadaşlar yavaş yavaş eklerler.
Reklamlar
-
Güzel gezi olmuş tekerinize sağlık ..
Gelmek isteyipte gelemeyenler için başka bir gezi programı olur umarım
-
aynı saatlerde aynı rota üzerindeydik. Ben bercesteden önceki " pause " adlı yerde durmuştum. Oradayken bir grup geçti herhalde sizdiniz
-
Süper Moderatör
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Adana İl Temsilcisi
güzel gezi,rota harika,hava güzel,ekip sağlam.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.
-
Süper Moderatör
Videoda konuşmuş ve birilerine sallamış olabilirim, hiç kontrol etmedim ses etmeyin
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
benzin hesabı yapan oldumu? abanta girmeden opette benzin aldık ahmet abi ile . ful depo. 292 km de ışığım yandı henüz benzin almadım. şu anda 297 km de yarın bakalım o kadar kırbaçlamaya rağmen ne yakmışız :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
o kırbaçını koparırlar bence fazla zorlama
hep 130 140 150 310 kmde 50.07 tl benzin yaktı (11.5.lt benzin)
-
:d herkesin katılacağı bir gezi olsa :D
-
F54 adlı üyeden alıntı
o kırbaçını koparırlar bence fazla zorlama
hep 130 140 150 310 kmde 50.07 tl benzin yaktı (11.5.lt benzin)
yok be abi beni attılar arkaya yetişecem diye motor ağladı. bi ara ibre 160 165 arası idi . motora acıdım birden 230 kg kendi bende bindim üstüne 120 kg altta kalanın canı çıksın
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
-
Guzel gezi olmus, paylasim icin tesekkurler
-
Emeğine sağlık Turan abi.
-
buda video
-
-
Süper Moderatör
-
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
benzin hesabı yapan oldumu? abanta girmeden opette benzin aldık ahmet abi ile . ful depo. 292 km de ışığım yandı henüz benzin almadım. şu anda 297 km de yarın bakalım o kadar kırbaçlamaya rağmen ne yakmışız :D
Yalova çıkış, Berceste, Abant ve dönüşte İzmit'te 2. kez depoyu fulledim. 413 km, ortalama 100 km'de 3,9 litre. Km'ye 17 kuruş civarı.
-
ben giderken 5 lt yakmısım gelirken 3.9 gelirken hep 130-140 yaptık gideken 175 leri gördük
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
ben giderken 5 lt yakmısım gelirken 3.9 gelirken hep 130-140 yaptık gideken 175 leri gördük
Giderken fulledim
Bolu opette fulledim
Hala geziyorum 1,5 lt benzin kaldı
Ortalama 3,9 lt
Siz 2 kişiyle ve suratli gittiniz gayet iyi daha ne olacak yani
-
Süper Moderatör
Benimde ortalamam giderken 4,5 dönerken 4 litre oldu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)