Kusurabakmayın bu gezimde sizlere fotoğraflarla besleyemeğeceğim ama keşke fotoğraf makinemi arkadaşımda unutmayıp bu güzel ve eğlenceli yolun fotoğraflarını çekebilseydim.

Neyse okul bitmiş ve artık ev yolu gözükmüştü ama aşkım bitanem destinamı adanada bırakamazdım. O yüzden antalyaya onunla dönmeye karar verdim. Haftasonu çalıştığım için haftasonu dönemedim.Pazartesi günüde yola çıkmadan önce motorumu bir bakıma sokayım dedim ve salı sabaha yola çıkacaktım.
Adana'nın bütün güzelliklerini yemeden gidemezdim o yüzden gitmeden kebabımı şırdanımı yemiş şalgamımı içmiştim.
Salı sabahı saat 6.00 uyanmış bonyoma girmiş kahvaltımı yapmış ve yolculuğa hazırdım.
Saat 6.30 motorumun başında son kontrolleri yaptıktan sonra marşa bastım ve yolculuğa başladım...
Mersine otobandan gidip erdemliden çıkarım dedim otoban olduğu için çok bir eğlencesi yoktu. Otobana girmeden depomu doldurdum ve erdemlinin yolunu tuttum yaklaşık 110 km yolu böyle bitirdim. Silifkeyi dört gözle bekiyor taşucunuda geçtim mi motorumu tam bir sürümünü denemiş olacaktım. O yolu bilen bilir bir enduro bir cross motor için tam biçişmiş kaftan.
Sonunda taşucuna gelmiş taşucunun güzel limanında küçük bir mola vermiştim. bu küçük mola sonrası tekrar motoruma binip güzel yola çıkmıştım.
Evet artık yol benimdi. süper virajlar inişler çıkışlar tam motoruma uygun şeyler.Normal otomobillerin yavaş ve temkinli gitmek zorunlu kaldıkları bu eşsiz yolda motorum hepsinin canını okuyordu. bu yolda otobuslerinhep mola verdiği ağaçlı tesislerinde durdum artık saat 11 olmuştu. karnımı doyurdum tabi ki motorumuda. Karnımı doyururken yoldan iki tane cruiser motor geçmişti. bir 10 dakika sonra bendeol koyuldum maksadım onları yakalamak ve yolculuğuma onlarla devam etmekti. eşsiz manzaralarla süslenmiş yoluma devam etmeye ve o iki motorluyu yakalamaya çıkmıştım. Motoru kullanırken bu sefer acayip zevk alıyordum çünkü onları yakalamak için motoru n iyi biçimde ve en hızlı şekilde kullanmak zorunda kalıyordum bu da bu yolda adranelin seviyemin yükselmesine neden oluyordu. yaklaşıkbir 35 km bu şekil gittim ama bir türlü yrtişemiyordum artık tam pes etmiş ve doğal ihityaçlardan dolayı benzinliğe girmiştim ki ne göreğim iki motor da tam benziniliğe girmişti. işte bu güzel bir fırsattı. İhtiyaçlarımı giderdikten sonra içerdeki dinlenme merkezine girdim 2 erkek 2 kadın.zaten ben içeri girdiğim anda dikkatlerini çekmiştim. Hemen merhaba demek için yanlarına gittim hollandalılardı. küçük bir tanışma muhabbetinden sonra mardine midyata hasankeyfe gittiklerini söyledieler ve alanyaya geri dönüyorlarmış. Beraber dönmeyi teklif ettim seve seve kabul ettiler. birlikte yola çıktık tabi bu sefer 3 motor olduğu için çok fazla hız yapmadan belli bir tempoyla yola çıktık. 3 motor 2 saat sonra anamura girdik onlara orada tanıdığım bir lokantada yemek yemeği teklif ettim ve orada çok güzel yemekler yedik. saat 1330 olmuştu. ordan yine yola koyulup eşsiz yolumuza geri döndük. Artık yollar öyle ilerliyordu ki sanki bir an geri dönüyormuş gibi oluyor sonra tekrar yola giriyorsunuz artık gazipaşaya klaşmıştık. Ve bu güzel yollar geride kalmıştı. Artık tek hedefimiz alanyaydı. 1 buçık saat sonra alanyadaydık. Alanya ayrı cumhuriyet gibi merkezde birtek türk yok gibi. Ama çok güzel bir tatil memleteti olduğu kesin buraya tekrar gelicem ve size bu sefer fotoğraflarla anlatacağım alanyada hollandalı arkadaşlarımla vedalaştıktan sonra yaklaşık 2 saatlık bir yolum kalmıştı. Ama hava bu arad bozmuş sanki yağmur her anyağacakmış gibi bir hava vardı.böyle ilerlerken tamda dediğim gibi yağmur yağıverdi ben de ilk buluğum petrole girip beklemeye başladım bu aradada bir benzin aldım. Bir 20 dakika sonra yağmur kesildi ve yola tekrar çıktım. saat artık 16ydı ve ben iyice yorulmuştum. Artık yolun bitmesi için dua deiyordum bir yarım saat sonra manavgata geldim bir 20 dakika sonrada serike geldim zaten anyalya serik arası şehirler arası yol değil gibi trafiğin akışına kendimi bıraktım ve bir 30 dakika sonrada antalyaya girdim ama ev antalyanın diğer ucundaydı. çevre yolunda yaklaşık 20 dakika sonra eve vardım zorluyolculu bitmişti, saat 17.30du motorumu kitleip bagajımı alıp eve çıktım ve aileme büyük bir süpriz yaptım...