Baya bi yoruldum be. sanki bende gezmiş kadar oldum sayenizde, anlatım ve fotoğraflar çok güzel, elinize sağlık.
uygun motoru bulunca belki bir gün bende katılırım, ilk hedeflerimden biri de trans toros.
Baya bi yoruldum be. sanki bende gezmiş kadar oldum sayenizde, anlatım ve fotoğraflar çok güzel, elinize sağlık.
uygun motoru bulunca belki bir gün bende katılırım, ilk hedeflerimden biri de trans toros.
Maşallah diyelim de nazar değmesin genç abilere. Süpersiniz maşallah
Gerçekten macera dolu bir gezi olmuş, emeğinize ve yüreğinize sağlık, saygılar.
Maceranın dibine vurmuşsunuz, tebrikler
Maaşallah size Allah kaza bela vermesin, neşeniz bol olsun. Merak ettim o Feke Mansurlu arasında yolunuzu nasıl kaybetmediniz. O yol sizi KAPUZBAŞI şelalelerine de götürür.
Abilerim harika olmuş, kıskançlıktan iki damla göz yaşı döküldü gözümden. Kısmetse seneye güzel bir makine ile bende yollarda olacağım.
DİYECEK KELİME YOK ABİ GERCEK MOTOR SEVERSİNİZ
Mükemmel bir gezi olmuş. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler bizleride oralara götürdüğünüz için.
Dün serviste baktim ise giderken. Bugun yine servisteyim hala bakiyorum. Fenomen oldu aladaglar kis kampi. Her sene bugunlerde bu sene de gittiler mi acaba diye bakar oldum...
Yaşadık resmen. Mükemmel bir rapor oldu.
Hele manzara ile başbaşa bırakıyorum dediğinizde hakikaten ben gezmişim gibi hissettim.
Açık yeşil husky yazlık bir çadır. Polleri ince aşırı rüzgara ve kar yüküne dayanamaz. Gerdirmeleri iyi yapılırsa bir ihtimal dayanabilir.
Bu gezide eksik olan birşey var. Telsiz. Amatör bantta çalışan telsizler de olsaydı aşağısı ile ve birbirinizle rahat haberleşebilirdiniz.
Tek kelimeyle harika olmuş,
Fotoğraflar çok güzel ve fotoğrafları anlatım sürükleyici olmuş,
Kazasız nice kampların devamı gelir inşallah,,,
Teşekkürler Memory.
Gelirsen görüşelim AHZ.
Teşekkürler.
Sonuçta her tür motosikletin tadına bakıktan sonra en son Enduro diyoruz Kerem.
Şimdilik bu serinin 5. sini gerçekleştirdik. İnşallah devam edeceğiz.
Teşekkürler.
Teşekkürler Ernal.
Çok teşekkürler Uğur.
Hangimiz yememişiz ki Macit ?
Horlayana karşı kulaklıklarımız var. Bekleriz.
Tamamdır Berk. Seneye konuşalım. Bu yıl İstanbul'dan iki arkadaşımız vardı. Seneye onlarla birlikte rahatlıkla gelebilirsin.
(Elif haklı. Ona biraz ağır gelebilir.)
Çok teşekkürler Salih.
Teşekkürler Yasin.
Çok sağol Bora'cım.
Bunu söz olarak kabul ediyorum Musti.
(Video klip ne oldu ? Bekliyoruz.)
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Cok guzel kamp yapmissiniz en cokta dostluklariniz hosuma gitti,dostlugunuz daim olsun.
Bekleriz Metehan.
Teşekkürler.
Eyvallah Aspenda.
Çok sağol Mesut Hocam.
Eyvallah Adm.
Teşekkürler Balamir.
Giderken Feke'deki istasyonda arkadaşların tarifi vardı. Giriş yerini bulunca gerisi geldi. Evet, iki yıl önce Kapuzbaşı üzerinden geçerek Aladağ İlçesi'nden dönmüştük. O yolu da biliyorduk. Bu yüzden doğru yolu bulmak zor olmadı.
Hadi hayırlısı Yasir. İstediğin gibi bir motosiklete kavuşabilmen dileklerimle.
Teşekkürler.
Eyvallah Ayhan.
Güzel mesaja ben teşekkür ederim Emc.
Bu artık bizim için gelenekselleşen bir organizasyon oldu Biglebowski. Allah kısmet ederse bunu gücümüz yettiğince sürdürmeye niyetliyiz.
Teşekkürler.
Önceki yıllarda bu tarz bir fırtınaya denk gelmemiştik. Dolayısıyla Husky Bird'leri kullanmıştık. Ama bu yıl idare etmedi. Aladağlar'a 5. kez gidiyoruz. Zaman zaman fırtına çıkabileceğini öngördüğüm için iki yıl önce 5 mevsim Flame almıştım. Dediğin gibi, Bird bu yıl idare etmedi.
Telsiz ise, daha önceki yıllarda götürdüğümüz, ama kullanmadığımız bir malzememizdi. Bu yüzden bu yıl yanımızda değillerdi.
Teşekkürler Ortadoğulu.
Çok teşekkürler Biyeybaraküs.
Teşekkürler Oenaj.
İnşallah devamı gelecektir.
Çok teşekkürler Danmark.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Buyrun bu güzel kampın videosunu montajladım, izledikçe üşüdüm, acaba orada olsam neler yaşardım
Günaydın elinize sağlık hem gezi hemde anlatım çok güzel olmuş inşallah o 5 in yanında 1 de görür 15. yıl gezinizide okuruz .
Harika paylaşımınız için teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)