Bir motor iki genç (mondial150kt) doğu karadeniz turu 2000km...
Reklamlar
-
onx09 adlı üyeden alıntı
iyi hoş güzel çok beğendim süper gezi olmuş olmuşta Allah için o yük ne öle bildiğin siz ev taşımışsınız malzemeler bence aşırı gereksizmiş
arkadaşa katılıyorum yük çok fazla imiş tabi geziye çıkarken insan buda lazım olur şunuda alayım ya yolda kalırsam! diyerek yükleniyor ben buna tek motor yola çıkma sendromu diyorum almasanız dağın başında kimden yardım isteyeceksin telefonun çekmediği yerler var 2014 eyazbaşında duyurular kısmında karadeniz yaylalarını gezmek için arkadaş aramaıştım nerdeydiniz ozaman gençler? tebrik ediyorum motor okadar dayanması mucize şahane bir gezi olmuş ben hala gidemedim asfaltsız yaylalara.
Reklamlar
-
helal olsun normal otobanda bu km yapsaydın motor gitmediği için sıkılırdı insan ama gittiğiniz yollar müthiş
-
Helal olsun arkadaşlar, size, cesaretinize, azminize ve motorunuza HELAL OLSUUUUUUUUUUUUUN.
-
helal olsun arkadaslar tebrık edıyorum
-
çok güzel bir gezi olmuş , ellerinize ve yüreğinize sağlık.
-
İnanmak ve azmetmek budur. Sizleri tebrik ederim. Daha iyi imkanlar içerisinde olup yola çıkmamak için türlü türlü bahanelerin esiri olarak çıkmadığımız yolculuklara sizlerin bu gezisi ile çıkmamamız gerektiğini bir keze daha anlamış bulundum. (Bu arada hüzünlendim ve ah geçen yıllar dedim. 13 sene evvel müdavimi olduğum ve sabahlara kadar okuduğum ve keyif aldığım motosiklet.nete yıllar sonra tekrar merhaba deyip birşeyler yazabilmek keyif verdi eski günleri yad ettim. Ah gidi gençlik diyelim)
-
Mersin İl Temsilcisi
Müthiş bir gezi..
Milyarlık gezi turlarınbile bu lezzette olmaz..
-
Maşallah diyelim hem size hem motorunuza.Çok güzel gezmişsiniz.
-
Helal olsun valla o motorla
Milletin koca koca GS lerle yapamadığını yapmışşınız.
Maşallah
Allah kaza bela vermsin
-
16 Temmuz 2020, 09:11
merhaba motosikletçinin ruhuna yakışır bir gezi olmuş cc önemi yok içindeki ruh önemli nice güzel gezileriniz olsun (hayat motorcuya güzel)tebrik ediyorum sizleri selamlar
-
15 Ağustos 2020, 17:01
Harika bir gezi olmuş tekerinize taş değmesin
-
18 Ağustos 2020, 11:41
Bedenler ruhu takip etmeli Daha nicelerine sağlıcakla
https://yoldabirivar.wordpress.com/
-
19 Ağustos 2020, 14:36
Adana İl Temsilcisi
2016 da açılmış bir başlık ama,bende sizi ve motorunuzu tebrik ediyorum.muhtemelen o zamandan bu zamana motosikletinizi değiştirmişsinizdir.Ben hep derim;''KÖTÜ MOTOR YOKTUR,BAKIMSIZ MOTOR VARDIR''diye.ispatı ortada.azim,sabır,inanmak ve cesaret yeter.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)