BİR MOTOR İKİ GENÇ (MONDİAL150KT) İÇ ANADOLU TURU 1000KM... TAMAMLANMIŞ VERSİYON:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Güzel gezi olmuş, tebrik ederim. Darısı başıma.
-
güzel ve maceralı bir gezi olmuş,insan gezinin sonunda olan (lastik patlaması) ve benzinin bitmesi olayını ömür boyu unutmaz,eminim unutulmaz bir gezi olmuştur,kapadokyayı daha önce hiç görmedim ,bir bakıma bana da rehber niteliğinde oldu bu gezi,çadır kamp alanında mı kaldınız? yoksa istediğiniz bir yeremi çadır kurdunuz ? ve güncel bilet fiyatları nedir ? bu güzel geziyi bizimle paylaştığınız için sizlere teşekkür ederim,eskişehirden selamlar...
-
Beğendiginize sevindim teşşekür ederim. benim için yaptığım bütün geziler unutulmaz, o gezilerde yaşadığım aksilikleri de aştıktan sonra büyük keyif alıyorum gezerken dünyanın en zengin insanı olduğumu hissediyorum. en büyük hayalimi gerçekleştiriyorum bundan büyük bir mutluluk ve haz duyuyorum.
kapadokya da bir çok noktada campingler var. biz ilk gittigimizde boş bi alana kamp kurmayı düşünüyoduk ama uygun bi yer bulamadık campingde kaldık.
bilet fiyatları konusunda malesef bilgim yok.
-
Güzel gezi olmuş.
Bizede nasip olur inşallah.
http://opensproject.blogspot.com.tr
-
baya bir gezmişsiniz motor ne kadar yaktı
uzun yolda lastik patlarsa mümkün olduğu sürece lastik tamir spreyi kullanmayın eğer kullanırsan o lastik artık çöp olur en temizi lastik fitili
-
Hesapta 150 lira yakacaktı ama lastik patlak halde farkında olmadan uzun bi süre sürdüm bol bol benzin yaktım 200 lirayı geçti. gerçektende en iyisi fitil.
-
Vay be çok çılgınsınız tebrikler.
-
Güzel gezi olmuş hocam Kasklarınızın markası ne acaba bana biraz kötü bir kask gibi geldi de ?
-
Helal olsun ayaginiza saglik
-
kasklar beş para etmez en ucuzundan ama kurtuldum o kasktan kaliteli bi kask aldım..
-
güzel gezi olmuş,
tebrikler ve ayrıca paylaşım için teşekkürler
-
Mükemmel bir gezi olmuş, Tebrikler...
-
aksilikleriyle tam bir gezi olmus bizede nasip plur ins tesekkurler paylasim icin
-
motosiklet özgürlüktür! özgürlüğün keyfini ömrünüz boyunca sürmeniz dileğiyle
-
helal olsun hemşrim.. gezmeyi seven tokatlıları görmek hoş
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
Tebrikler güzel bir gezi olmuş
-
Vallahi tebrikler. Amaç gezmek olunca kıyafet, ekipman, çanta, motor hiç önemli değil. Yeter ki keyif al, maceracı ruhun olsun ve keşfet.
Dilerim ömrünüz boyunca bu ruhu kaybetmezsiniz.
-
Canı gönülden tebrik ediyorum sizi. Çileli bir sonla bitmesi de, ileride güzel bir hatıra olarak akılda kalacaktır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)