Mini sezon açış gezisi. Pulsarla Hasankeyf
-
Reklamlar
-
Çorum İl Temsilcisi
Muhteşemm
-
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Muhteşemm
Eyvallah
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
Yaz gelsede gitsem dediğim yerler arasında
-
Çorum İl Temsilcisi
Abi şu an çok özendim varya. daha çook acemiyim biraz acemiliği atayım direk şehir dışına çıkmak istiyorum aslında. ama kovalayacak kimse yok onu nasıl yapacağım hiç bilmiyorum
-
ilk defa gezi paylaşımı yapıyorum demişsin ama , helal olsun on numara olmuş,hakikaten güzel fotolardı,birde şubatta oralarda bu hava çok iyi,teşekkürler...
-
Ortam şahane hep gitmek istemişmdir.
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
ilk defa gezi paylaşımı yapıyorum demişsin ama , helal olsun on numara olmuş,hakikaten güzel fotolardı,birde şubatta oralarda bu hava çok iyi,teşekkürler...
Teşekkürler hocam, doğrudur ilk gezi paylaşımım. Hep paylaşmak istiyordum ama fotoğraf yüklemek sıkıntı geliyodu şeytan bacağını kırayım artık dedim. Hava leziz hakkaten 16-17 derece ve ap açık. Gelmeyi düşünen arkadaşlar bence çok ertelemeyin hayat kısa ve güzellikler bir bir elimizin altından kayıp gidiyor. Fırsatları değerlendirmek gerek.
-
Abi şu an çok özendim varya. daha çook acemiyim biraz acemiliği atayım direk şehir dışına çıkmak istiyorum aslında. ama kovalayacak kimse yok onu nasıl yapacağım hiç bilmiyorum
Reis geç kalmış sayılmazsın. Ben 25 yaşında başladım motora ve hala acemiyim.
-
Çorum İl Temsilcisi
sheriff87 adlı üyeden alıntı
Reis geç kalmış sayılmazsın. Ben 25 yaşında başladım motora ve hala acemiyim.
abi tam ara dönemde gibiyim ya. 3 yıldır aldım alacağımla geçti. aha 2 hafta önce aldık şimdi de üniversite sınavı var. o bitiyo üniversite ohhoooo. geçti abi geçti. kimse kusura bakmasın çılgınlar gibi gezemedik. burnumdan da geliyo aslında
-
abi tam ara dönemde gibiyim ya. 3 yıldır aldım alacağımla geçti. aha 2 hafta önce aldık şimdi de üniversite sınavı var. o bitiyo üniversite ohhoooo. geçti abi geçti. kimse kusura bakmasın çılgınlar gibi gezemedik. burnumdan da geliyo aslında
Sen yinede motivasyonunu kaybetme. En güzel şeyler en ummadık zamanlarda olur. Hayat keşmekeşinin bitmesini beklersen hiç bitmez o keşmekeş içinde tadını çıkarmaya bakacan :-)
-
Çorum İl Temsilcisi
Sen yinede motivasyonunu kaybetme. En güzel şeyler en ummadık zamanlarda olur. Hayat keşmekeşinin bitmesini beklersen hiç bitmez o keşmekeş içinde tadını çıkarmaya bakacan :-)
Tad falan bırakmazlar ya hayırlısı be abi
-
gayet güzel bir gezi olmuş 2013 te gitmiştim fakat kanyonu falan görmedim birazda zamanımız kısıtlıydı doğuda çok güzel yerler var gerçekten elinize sağlık.
-
hakan_czy adlı üyeden alıntı
gayet güzel bir gezi olmuş 2013 te gitmiştim fakat kanyonu falan görmedim birazda zamanımız kısıtlıydı doğuda çok güzel yerler var gerçekten elinize sağlık.
Teşekkür ederim. Bilen olmadığı müddetçe kanyon tarafını bulmak zor çünkü girişi arka tarafta bikaç girdiğim halde tepeye filan çıkmamıştım. Bende defalarca gittiğim halde fotoğraftaki minik rehberim Abdullah karşılaşıp söylemeyene kadar gitmedim o tarafa :-) sular altında kalmadan görmekte fayda var.
-
Eline sağlık, olurda yolum düşerse gezilmesi gerekenler listesine yazıyorum.
-
kdiner adlı üyeden alıntı
Eline sağlık, olurda yolum düşerse gezilmesi gerekenler listesine yazıyorum.
Olurda yolun düşerse misafirde edip beraber gezelim :-)
-
Olurda yolun düşerse misafirde edip beraber gezelim :-)
inşallah neden olmasın, tşk ederim.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
Muhteşem manzaralar gezi güzel olmuş...
Yolların kralı olmaz, kuralı olur......
SEVELİM SEVİLELİM DÜNYA KİMSEYE KALMAZ
-
şerif güzel gezi olmuş,devamını bekleriz...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler