Kamp Yaptığım Süper Yerler ve Koordinatları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok teşekkürler hazırda yaz geliyorken herkesten bu tarz tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyoruz
-
eren3736 adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler hazırda yaz geliyorken herkesten bu tarz tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyoruz
rica ederim, yaz için süper yerler var
-
Rez, çok özeniyoruz hocam.
-
kamping mantığı nedir ki zaten ? yanına herşeyini alıp kampa gidiyosun üstüne para veriyosun hemde özgür olamıyosun. güzel bi içerik olmuş bu ilerleyen saatlerde dikkatlice incelicem linki
-
-
Ben de kaydettim. Cok ise yarar.
Tesekkurler.
-
Ellerinize sağlık. Harikasınız. Teşekkürler.
-
bana birşeyler oluyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
bu nasıl bir aşktır, nasıl bir tutkudur, hayran kaldım valla. Bende bir gün yollara vuracam kendimi.
-
teşekkürler beyler, dünya hepimizin, güzelce faydalanalım
-
Süper Moderatör
Aslında kamp ve kampcilik ile ilgili bir baslik acip böyle paylasimlari bir arada toplamak lazim.
Benim gibi acemi kamp heveslileri de faydalanir.
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Aslında kamp ve kampcilik ile ilgili bir baslik acip böyle paylasimlari bir arada toplamak lazim.
Benim gibi acemi kamp heveslileri de faydalanir.
güzel olur olcay. bu kültür ne kadar yayılırsa, şu anki kamp anlayışındaki tuhaflık da zamanla düzelir ülkemizde.
bende de bolca içerik var, doldururuz o bölümü
-
Süper Moderatör
yarin guzel bir baslik açalım, senin gibi bilen arkadaslar da icini doldurup aydinlatir bizi.
ayrica bulusmalar ve kamplar icin de bir basligimiz olmali, her hafta sonu bi kamp yapmali marmara bolgesinde
-
bu başlığı sabit yapsak, herkes tecrübe ettiği kampları iyi ve kötü yanlarıyla paylaşsa güzel olmaz mı?
-
O da olabilir tabii ki. Keşfettiğiniz güzel kamp alanlarını fotoğraf ve koordinatıyla paylaşırsanız şahane olur.
-
Süper Moderatör
Başlığın adını değiştireyim izninle, sabitleyelim başlığı ve altında kamp konusunda tecrübeli olanlar bilgilerini paylaşsın.
Biz acemiler de ekipmanlar ve kampcılık hakkında bilgi toplarız, hatta yeni kamplar düzenleriz vs.
Ne yapalım başlığın adını?
MT Kampçıları Bilgi Paylaşım Başlığı
İçeriği anlatmaya yeter mi?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
MT KAMP GÜNLÜĞÜ
Kamp-uzun yol bilgi paylaşım başlığı
-
benim için sakıncası yok
"MT Kampçıları Bilgi Paylaşım Başlığı" fena gelmedi
-
Moderatör
Dostum fotoğraflara baktıktan sonra insanın aklına gelen tek soru acaba evi yok mu Hayatın çadırda geçmiş muazzam..
-
Şu an sabah 9 da kalkıp işe gidip oradan manisaya geçip derse girip sonra tekrar izmire eve akşam 9.30 dönen biri olarak küfretmemek için kendimi zor tutuyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)