9 Temmuz Izmir ç.kale Ve Balikesir üzerinden Ayvalik Tekne Turu Gezisi
Reklamlar
-
15 Haziran 2006, 15:11
Ikiteker Grubu Olarak 9 Temmuz Pazar Günü ç.kale (07:00 Hareket) üzerinden Ezine Tavakli Iskelesi Gülpinar Akliman Asos Küçükkuyu Altinoluk Akçay ören (09:00) (sabah Kahvaltisi) Ve Ayvalik , Balikesir üzerinden örende Buluşulacak şekilde (09:00) , Izmir üzerinden Ayvalikta (11:00) Buluşulacak şekilde Ayvaliktan Tekne Gezisi Düzenlenecektir. 8 Temmuzda çikacak Ikiteker Sevdalilarindan Konaklamak Isteyen ç.kale Izmir Ve Balikesir Grubu Için Asos A 25 Km Uzaklikta Akliman Bölgesinde Camping Yada Otel Ayarlanacaktir. Gezi Eşli Yada Eşsiz Olarak Motorsikletli Olarak (marka Yada Model Ayrimi Yapilmaksizin) Düzenlenecektir. Katilmak Isteyenler şahsima Mail Yada Cep Telefonumdan Bana Ulaşabilirler. Kazasiz Sürüşler...
0543 3683231 Emre Uzesen
Reklamlar
-
18 Haziran 2006, 22:39
gelecek arkadaş yok sanırım
-
19 Haziran 2006, 00:05
ben gelmeyi çok isterdim ama o tarihlerde karadeniz yollarında gidiyor olacağım nasipse gelmek isteyenler olabilir ,selamlar
-
19 Haziran 2006, 00:25
Forumdan Uzaklaştırıldı
inş. katılabilirim...
şimdiden birşey söylemek çok zor ama gönlüm destek veriyor... yarına çıkacağımız bile belli değil dostum... o sebepten millet oturup biraz kendini ayarlasın. işlerini ayarlasınlar sana cvplar gelmeye başlar... ...
saygılar...
-
21 Haziran 2006, 22:40
ehliyetim olsa hiç kaçarı yok
ehliyetim olsa hiç kaçarı yok
-
23 Haziran 2006, 13:27
valla biz seninle tam anlamıyla çanakkaleden geziye başlayamasakta seni ayvalıkta karşılamak gibi bi niyetimiz var yaklaşık 4-5 motoruz ama kesin bişi diyemicem msn e ekledim seni tanışalım konuşalım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler