ben motoru alayım zaten arabayı verecem ona alsın benim motora karışmasınerkin_125mt adlı üyeden alıntı
8 temmuz ehliyet sınavı var yazılıashes adlı üyeden alıntı
ben motoru alayım zaten arabayı verecem ona alsın benim motora karışmasınerkin_125mt adlı üyeden alıntı
8 temmuz ehliyet sınavı var yazılıashes adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Yaa arkadaşlar bu dostdark çalışıyor lafıda şişli belediyesi çalışıyor gibim oldu
ne diyim ki size bayram sabahı çocukları gibisiniz o kadar şeker ve okadar heyecanlısınız ki
o zaman haftaya çarşamba yine galatada buluşalım ama biraz erken gelip dışarda deniz kenarında detayları konuşalım bilgi ve isteklerimizi harmanlıyalım ve en süper gezi için yola çıkalım
2 gün konaklamalı 4 gün alkollü
ama bu sefer yağmurda eriyecekler isimlerini yazdırmasın lütfen
hepinizi çok çok seviyorum
KAMP ADAMLARI
ferni adlı üyeden alıntı
bencede 8 i daha iyi olurrrr
alooo hanım benden çoook yazıyosun iyikine üye yaptık
napayım canım üye ol diye sen ısrar ettin , bende yazıyorummmmmmm
byyyyyyyyyyyyyyy
Büyük kapılar küçük menteşeler üzerinde döner.
işte abi olmaz 8'i sınav vaaaar
eşşeklik bende kusura bakma aşkıımCHomCHok adlı üyeden alıntı
harbi 8i olmuyo he
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Konuyu Toplam 22 üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
ferni, ashes, Blacat, camadan, CHomCHok, cuk_o, deamon, dostdark, erkin_125mt, ERYİLMAZ, frontier, greenflowers, motodevil, Muzo, tmrbaykal, tweetys, vınvın
arkadaslar izleyicilere, ajanlara dikkat! iyisi mi sonerin dedii gibi vedattan da habersiz carsamba galatada yapalım planları
evet bende yeni öğrendim , civcivi oynat oynat eğlendirsin tabi herkesi , darbukacıda gelirse süper olurnot_fear adlı üyeden alıntı
Büyük kapılar küçük menteşeler üzerinde döner.
evet ferni bu sefer gelirse dövelim.
duydunuz muuu kek börek bişi değil lafı çıktııııııtweetys adlı üyeden alıntı
bunu kimse unutmasın hehheee
evet tweety şu 3-5 doz olayında bende ısrarcıyım madem öle yiyolar kendileri acımasızca kesinlikle 5-6 doz fazla olsunnn, malzemeyede ortak oluruz, hamuru deniz kenarında yoğururuz
bu arada camadan, yengemizi kızdırdınsa valla cüsse müsse tanımam dalarım ilk kampta çabuk gönlünü al yengenin çabukkkkkk
aaa almışsın sanırım ben yazarkeneee işte sevdiğim ikili benim beeee, camadan ve biricik eşiiii
eyvallah saol gözüm
evet dostlar vedata haber vermeden haftaya galatada buluşalım
hatta günü geldiğinda topiç açarken vedattan gizli galata buluşması diye başlık açalım
KAMP ADAMLARI
sınav kaçta oluyor acaba yaw
ersen arasana barışı koysun rasimleri çok merak ettim yaa
bu ne sınavı ya öss haftaya değil micamadan adlı üyeden alıntı
biri tam olarak öğrensinde tarih belirlerken can dostlarımızı bırakıp gitmiyelim
olmadı motorlarla basalım milli eğitimi
kardeşim............
KAMP ADAMLARI
Arkadaşlar herşey çok güzeldi kitle güzel olunca müzikte güzel oldu, bu iş karşılıklı elektrik alışverişidir tamamen. Bu arada akalteke yazdığın derin yazı ve güzel sözlerin için sana teşekkür ederim özelliklede çocukluğunla ilgili kısım senin hayatı gerçekten tüm yoğunluğunla yaşadığını gösteriyor.
Levent abi nam-ı diğerLEDO kızının yaşgünü sebebiyle gelemedi ama zaten çok yakında bir süreliğine buraya yerleşiyor komşu oluyoruz zaten hep beraber olacaz bu arada kızınada mutlu yıllar..
Camadan harbi sağlam fotocu her anı yakalıyor hiçbirşey kaçmıyor,kısacası çok güzel eğlendik muzo wonderful tonight itin olsun ne demek sen iste ben çalarım her zaman.
Bu arada vokalde Vahit abi hakkaten çok yetenekli bir ses hakkını vermek lazım kendisi 20 yıldır bu piyasada müzik yapıyor ben ona hayranım zaten dün bizi görünce en kısa zamanda motor alıcam dedi şimdi onada motor alıyoruz..
Bi ara bende J.be good çalarken kendimi kaybedip sahneye fırlamışım back to the future hesabı yerlere yatacaktım lakin o anda kendime geldim..Kısacası çok sıcak ve güzel bir geceydi ben kendi adıma çok eğlendim herkese teşekkürler..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
dostdark adlı üyeden alıntı
ehliyet sınavı 8 İnde tek soru bile çalışmadım.yazılı sınav
sınavdan sonra olur.12-1 gibi sınav bitecek.
çok çalışmam lazım çoook.:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)