Ata 07 motosiklet kulubi Kumluca gezisi /Antalya
Reklamlar
-
Antalya da bulunan Ata 07 Motosiklet kulübümüzle 7 Şubat 2016 tarihinde yaptığımız gezimiz. Altınyaka yolundan kumluca oradan finikeye doğru gittik. Sahil yolundan geri Antalyaya döndük. toplamda 230km civarında yol yaptık. Antalyada bulunan başka arkadaşlar varsa onlarıda bekleriz bir dahaki gezilerimize. Kulübün faace sayfasından takip edebilirler. İyi seyirler.
[/COLOR]
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Reklamlar
-
Eğlencenize, emeğinize sağlık.
-
bu kış günlerinin sıcak ve güzel bir yansıması,teşekkürler...
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
bu kış günlerinin sıcak ve güzel bir yansıması,teşekkürler...
saolun
balamir01 adlı üyeden alıntı
Eğlencenize, emeğinize sağlık.
teşekkürler
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
güzel gezi olmuş ama sadece video değil fotoğraflarla da süsleyebilirsiniz
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Bir dahakine resimlerde yuklerim
-
bir gezi derlemesi bu kadar iyi hazırlanabilirdi. SoA den soundtrack te cuk oturmuş, emeğinize sağlık...
-
mustafa_akin adlı üyeden alıntı
bir gezi derlemesi bu kadar iyi hazırlanabilirdi. SoA den soundtrack te cuk oturmuş, emeğinize sağlık...
teşekkürler
-
o yolu bilirim manzara harikadır havası ve suyuda öyle ben 100 lükle gittiğimden daha fazla tadına verdım diye düşünüyorum kaç kere mola verdim hatırlamıyorum...motoru büyütsekte hep beraber gezsek harika olur bakacaz artık belki bu yaza sağlıcakla kalın...
-
Araba ile gittim o yolu bir kez motorla nasip olmadı, bu yaza inşallah, söğütcuması na varmadan sağa sapınca aşağıda karataş diye bir yer var orayı gezdiniz mi, çok güzel ve serin bir yer.
-
Güzel gezi olmuş, emeğinize sağlık. Kameranın marka ve modeli nedir, çekim harika.
-
acoskun1970 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş, emeğinize sağlık. Kameranın marka ve modeli nedir, çekim harika.
sony action cam mini
-
Çağırdınız da gelmedik mi ?
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)