14 Haziran çarşamba galata köprüsünün altındaki mekanlardan Der Saadet adlı mekanda gitarist bir arkadaşımla beraber sahne alıyorum bütün motorcu kardeşlerim davetlidir....
14 Haziran çarşamba galata köprüsünün altındaki mekanlardan Der Saadet adlı mekanda gitarist bir arkadaşımla beraber sahne alıyorum bütün motorcu kardeşlerim davetlidir....
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Ben orada olacağım kısmetse...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Selam Barış, ben geliyorum yarın karımı şimdi ikna ettim.Trenle falan döneriz diye kaçta sahne alıyorsunuz.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
bende geliyorum.
geçen sefer çok güzeldi.tavsiye ederim.
çok çalışmam lazım çoook.:)
20.30 gibi başlarız
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
evet arkadaşlar bende duruma göre gelicem oraya herhalde bakayım erken işten izin alırsam
dostdark ve muzo bruce da ordalar yarın akşam barış
yarın salak bi toplantımız var umarım geceye sarkmaz, sarkmaz ise ordayım bende arkadaşlar
not : araç nereye parkediliyor orada bilen varmı ?
barışla beraber mekana gittim güzel bir yer ve sahne de gayet hareketli neşeli eğlenceli barış döktürüyor anlıyacağınız hep beraber daha da güzel olur toplanalım arkadaşlar
[COLOR="Blue"][FONT="Times New Roman"][U][I]Ağır Abi[/I][/U][/FONT][/COLOR]
abi bende gelirim
araçları kapının orda sahile çekiyoz biz sen istersen masanın yanına koy
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Bir problem çıkmadığı taktirde ben de oradayım yeter artık bu hasretlik ilk faaliyetim olacak. heeeeyt
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Karaköy güllüoğlunu biliyorsan üzeri katlı otopark. başka nerede otopark vardır bilmiyorum direk orası geldi aklımanot_fear adlı üyeden alıntı
şükrü, napim hiç gelmedim oraya araba ile cahalız işte,cuk_o adlı üyeden alıntı
elbet bende bir gün daha çok okuyup daha çok düşünüp daha çok gelişeceğim
mezara kadar (iki kelime ettin bi saat felsefe dinliosunuz be )
ben alkol almam ya, beni dövmezsiniz dimi heheheeh
durun aman hortlatmıyalım bişileri ben ne dedimmmm aman amannn ağzıma biber sürüleeee
camadan kardeş erkutuda alcan mı gelirken, al al getir.
güllüoğlu o saatte açıksa sanırım ben epey orda takılıp gelirim ancak :D
arkadaşlar karaköy rıhtıma 18:00 dan sonra giriş yapabilirsiniz ve orda ücretsiz parkedebilirsiniz sanıyorum 18.00 dan sonra ordaki zincirler kalkıyor ve o bölüm trafiğe açılıyor motorla gelenler için zaten problem yok...
kısmetse gelırız kardeslerımde gelıyormuş mademki
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
perilllll ümitide al gelllllllllll
not_fear sen gel abi park yeri buluruz dert etme olmadı beyoğlunda otoparka bırakırız çaktırma işletenler bizim kiracılar ordan motorla ineriz aşağı
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
ccbbdd adlı üyeden alıntı
Wayyy Babaam Wayyy Wayyy......
Bende geliyorum, Soneride getircem Zorlada olsa getircem iste....orada Park sorunu yok tüm Motorlar Karaköy iskelesinin tarafindan Küprünün dibine kilitleyebilirler orada Güvenlikte var......
Heeee bide Noela ile Arkadasi Intercom ( Leventide ) getircem inanmayanlar görsün diye bu sefer.......
erseeeeeennnnnnnnn sen de beni burdan al ben de geliyim iyi olmaz mı canımnot_fear adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
dün bizdelerdi sitedeki resimleri yazılanları okudu çok güldü. Söyledim akşam 8 gibi falan bitiyor bide çerkezköye fabrikaya falan gidiyor dönüşte olmaz başka bizamana söz aldımnot_fear adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)