Aynalımı , aynasızmı bu sazan şayet aynalıysa vallahi üstüme alınırım bu sazan benzetmesini. Ama aynasızsa benlik bişey yokdishy adlı üyeden alıntı
Aynalımı , aynasızmı bu sazan şayet aynalıysa vallahi üstüme alınırım bu sazan benzetmesini. Ama aynasızsa benlik bişey yokdishy adlı üyeden alıntı
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
biraderim aynalı mı aynasız mı bilmemde en afilisinden
akalteke akşam senide bekliyoruz artık bunca ısrarın üstüne
BABA BU YAZI İDARE EDER YAVAŞ YAVAŞ MODUNA GİRİYORSUN BİRAZ DAHA ISIN OLACAKakalteke adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
biraz önce sahildeydim.
suda giden sarı bir 150 rs gördüm.
kimse telaş etmesin etsin....tanıdık...
çok çalışmam lazım çoook.:)
Ben Akalteke Gelmİyom Len Havaya Gİrdİm Özel ŞÖfÖr GÖnderİn Bİde Ücretİ KonuŞalim Menecerİmİ GÖnderİyorum
ahmet motorlamı geliceksin hava nasıl açtımı sabah felaket yagmur vardı bizim burda
akalteke kopradin bizi su yazdiklarini bi toparlayip dergiye göndersem telif hakki gibi dertlerimiz olamz, dimi?
Yok Arabayla Ama Burda YaĞmur Yok Avrupa Yakasinda
ABİ KOPTUYSAN AKŞAM NASIL GELECEN YA TEK PARCA GEL BİDE BİZİ UĞRAŞTIRMAintercom adlı üyeden alıntı
Ekmek çarpsın gelecem gelmesinede ehliyet traş ondan tırsıyom abi yahu yoksa iki adımlık yer noolcak.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
BENDE İKİ TANE EHLİYET VAR SANA BÜTÜN EHLİYETLER FEDA OLSUN İSTESEN HEMEN FIRINA ATTIRİM Bİ EHLİYET AKŞAMA HAZIR OLURakalteke adlı üyeden alıntı
akalteke adlı üyeden alıntı
Abi bak ben erken cikcam biraz, benim bi arkadasim var o gelecekti ama Ekici biridir hafiften o yüzden gelmiom der o belki. Ben Eyüpdeyim o gelmezse arayip alayim seni kücükköyden mesele degil yani, seni yeterki gel .....
Muzoooooooo fly ı da çağırsana
Abi helal olsun yani alman yengenin yazdıklarını seninkilerden daha çok anladımakalteke adlı üyeden alıntı
reklan etmeyin kardeşim ürünü ön pilana çıkarın eğitim şarttmrbaykal adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
[QUOTE=dostdark]Muzoooooooo fly ı da çağırsana
Abi Cagirdim ama isi varmis yoksa gelirdim neden olmasin diyor.....
Arkadaşlar ben gelemiycem için uzgunum Şimdiden herkese iyi eglenceler
gelmek isteyen olursa hatlı bi minibüs kiralarım.
dolmuş yaparız.
:topkapıtopkapı askaray
çok çalışmam lazım çoook.:)
zafer trenox sende gelirsin herhalde aloooooo trenox bey ordamısınız
yok abi etraftaki dükkanlardan isterler kalmazsa
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Yaaa Soner,
nerden aldin?? banada lazim böyle....
Kovcam Len Sİzİ İŞten Bİ B... Oku Beceremedİnİz Ben Sİze Gardolap Demedİm O Ne Len Bİz Onu Nereye SiĞdircaz Onu Gerİ GÖtÜrÜn Bİralari Sepetle Denİze Salandircaz SoĞusun Dİye Dede TaktİĞİ Eskİden Buz Dolabimi Vardi:p
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)