KARDEŞ YOK ÖYLE BİŞEY BİZ KARDEŞİZ BEKLERİZ İDİA FİLAN YOK KAYNAŞMA VAR GELSAVASXXL adlı üyeden alıntı
KARDEŞ YOK ÖYLE BİŞEY BİZ KARDEŞİZ BEKLERİZ İDİA FİLAN YOK KAYNAŞMA VAR GELSAVASXXL adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ablam ayarlayabilirse ben zaten ayarımvınvın adlı üyeden alıntı
Karşıdan gelişgazlabeni adlı üyeden alıntı
haremden feribota binilip bir çay ve bir sigara içiliyor
sirkeciden feribotdan iner inmez galata köprüsü geşiliyor
köprüyü bitirir bitirmrz motor sag tarafa park ediliyor
bakmişsın gelmişsin yaffff
KAMP ADAMLARI
kadıköy - karaköy vapuru ilegazlabeni adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Len Gazla Benİ YÜze YÜze Gel
BIIIZZZ de geliyoruz. zaten muzo kayit etmis bizi caremiz yok... gecen hafta müzik cok güzeldi arkadaslar, hepinize tavsiye ederim.
abicim sen gezide benim motoru gördün denizde bilem giderALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
dönuste bırakırım sizlerı dönmek sorun olursakırmızı adlı üyeden alıntı
arabayla gelıcem bende kazaskerdeyım
evet gelebilen herkez gelir hadi bakalım istanbul evet arkadaşlar sizde gelin
euramobil, frontier
VınVIn abla istek parça elbetteki hatta doğaçlama motosiklet net bestesi bile çalabilirim,Uzun ince Blues vers. olur bu arada METE_HANDRO ulan bi kerede konuşmada çık gel be kardeşim,Şamil Bekliyorum Şu senin er-6 yı yakından bi inceleyem..Soner sana alkol yok bu akşam zemzem hazırladım senin için..Muzo yada aynen
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Yaw polis ve hava durumu ne olur acaba tahmin yürüten var mı?
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
ccbbdd adlı üyeden alıntı
Abi bizi Bozar,
Ben kendime söför yaptim bi tane.... olmazsa ordan Motoru Balikci Teknesine atarim zaten Eyüpde oturuom hallederizz Abiii......
Unutma ben Wonderfull tonight istiom please !!! ...
hava sağnak yağışlı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
YOK KAR YAĞIYO ABİ SEN GEL BİZİM KANALDA HAVA RAPORU SUN MOTOR TV
hava açık polislerde karakollarında oturup yorgunluk çayı içiyor olacakBlacat adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
hi guys,
we come this evening. everyone that does not believe that I womanlike or German can itself gladly of the opposite convince
i´m glad to cu all, but were fuck.. tired so please don´t be mad at me if we remain only short, with the next meet participate we in any case
and hello to dost dark !!!!
bye
cu
noela
Abicim zaten ben anlamıyorum bu işi.. Size yağmur yağdırayım mı dicem tööbe töööbe.... Ne zaman makinayı otoparktan çıkarıp 500-1000 mt arası yol yapsam yağmur çiseliyo.. Ben şimdi Dewe mi oluyorum?? Hani şu kutup ayısının sevgilisi
Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (14 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Blacat, akalteke, ALBATROS-FB, alonso, ccbbdd, cuk_o+, dostdark+, frontier, gazlabeni, intercom, judas25, Muzo, Shamyl, toprakhalil
hello noelanoela adlı üyeden alıntı
her havuzun dibi aynıdır
KAMP ADAMLARI
YA ARKADAŞLAR KIZ COK ACIKLI YAZMIŞ AĞLAMAKTAN TERCÜME EDEMİYORUM AKŞAM NE YAZDIĞINI ANLATIRIMnoela adlı üyeden alıntı
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
HÖÖÖ? Albat abi sen nerde çalışıon ki?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)