abi civcive dedim zaten camadan ile gel akşam müzik dinlemeye diye tanışmadacamadan adlı üyeden alıntı
akşam senin kankiyide çagırsana trakyalıyı
abi civcive dedim zaten camadan ile gel akşam müzik dinlemeye diye tanışmadacamadan adlı üyeden alıntı
akşam senin kankiyide çagırsana trakyalıyı
soner hoş geldin civa gibi geldin.sanada bu yakışır.
barışa da iki lafım var beni kulüpün gezisine davet etti .(iyide yaptı ) ama kendisi yoktu alacagın olsun.ama ben onun mekanınada gelicem iyice kara olsun.sahi şu mekanın yerini bir tarif etsin arkadaşlar.bruce ahmetim sen de gideceksen birlikte cıkalım cocukluk arkadaşım benim..
veysel abi bende gitmeyi planlıyordum beni bi arasana dahilim 136 abicim benimbrubaker1 adlı üyeden alıntı
way babam way way
akalteke dostum ata sporumuz bowlıng kraket briç varken ne tavlası bu...
ben daha taş dizmeyi bile bilmem...ama öğretirsin...
barış kardeş evrensel müzik yapar...her kulağa hitap edebilir...yetenekli çocuktur...ama benim bu aralar vaktim yok...o saatlerde çalışıyor olacağım...sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ashes harbi çalarmı uzun ince bir yoldayımı. yada "burası muştur" çalarsa bide varya dadından yenmez ha..
Mete onlar ne yahu eger bu yaşıma kadar birine el sürdüysem namerdim valla bilmiyommete_han adlı üyeden alıntı
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
işleri varmış çerkezköye gidiyormuş bugün sanırım.ashes adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
LEN YAKARIM HEPİNİZİ MENDEFURLAR KÖPRÜ ALTI BİZİ BOZMASIN BU YAŞTAN SONRA SORACAKLAR NERDEN DİYE CEVAP:KÖPRÜ ALTINDAN GELİYOM ADAM DEMEZMİ HADİ LEN SÖYLETMEYİN LEN DOSTDARK KESİN SENİN FİKRİNDİR BU HEP KAKA FİKİRLER SENDEN CIKIYO
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
gel kardeşim sende gel toplanıp sinerji yaratalımBlacat adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
kaç kişi olduk şimcik
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
ah istanbul'da olmak vardı
köprü de balık ekmek yemek
demiş şair
ama biz
barışı dinliceeez
cuk_o, gidince görecez, tanışırız artık seninle ilerinin RR cısı olacak biri olarak.
2522 KİŞİ Olduk Yatiya Gİtcez Yer YataĞi Serİn Mİllet Bİ KÖŞede Uyur
Soner Yanarli BİŞe Getİrİmmİ Şerefİne Ortaya ŞÖyle
tanışırız abi ne demek yok sayıyı merak ettim orda park etcek yer bulamayıs falan gelir 80 100 motor sonra eşele dur gir bi araya sonra bi 200 motor daha gelsin çıkama falan yannış olur yani
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
getir abi yanar dönerli meyva tabağı getir içinden de dasöz çıksınALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
geçen sefer 10 kişi kadardık ortalığı yıktık bu akşamda köprüyü yıkarız herhalde
KAMP ADAMLARI
köprü lazım değil aslında bi tane da var ilerde
sırf alt tarafımı yıksak acaba
ABILER ABLALAR BIZ ORDA KALABALIK OLURUZ SİMDİ HESABI KABARTIRLAR MATEMATİGİ.HESAPI KUVVETLI KİŞİ YADA KİŞİLER LAZIM DUYRULUR .
SITEDE İŞİ MUHHASEBECI VEYA BANKACI OLAN VARSA ARKADASLAR SIZLERIDE BEKLERIZ
Ahmet,ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Dogrusun gecen Hafta 7-10 kisiydik hesabi karistirdilar zaten....Bence kim ne aliyorsa hemen Ödesin yada Kredi Kartli ödeyecekler tek tek Adisyon Actirsin kendilerine derim, bu Kalabalikta aciip Karisirlar walla....
Belki Kardesimde gelecek o Bankaci yardimci olur bize...
abi herkes ayrı ayrı adisyon açtırsın karışmaz ozaman dicem adamlar mööyse adisyonları karıştırırlar
Evet Abi KeŞ Olsun Nakit Olsun Gerci Bizim Birader BulaŞikci Ben Onu Getİrcem:p
OGLUM KARDESIN BANKACI DIYE HAVAMI ATIYON ARTISMuzo adlı üyeden alıntı
bu sefer de eğleniriz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)