( hafta içi + motorcu ındırımı )Muzo adlı üyeden alıntı
walla iyi fikir....
( hafta içi + motorcu ındırımı )Muzo adlı üyeden alıntı
walla iyi fikir....
____it's my life_1982____
harbiden barış öle bi kıyak yapabilirse mükemmel olur her perşembe gideriz içmeye
yada biz gidelim pazarlık edelim her hafta bu grup gelcek ona göre indirim yapın otoparkta bile abone olanlara indirim yapılıyo
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
cuk_o adlı üyeden alıntı
Baba,
Persembe degil Carsamba ( Bugün ) bak yarin gelme biz yokuz ona göre.....
ya barışçım bu tarih dışında özel olarak bir organizasyon yapmsak da daha kalabalık daha planlı programlı gelsek sana.daha iyi olur bence
ayrıca kampta eksikliğini çok hissettik.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
dostum seni yeni tanıdım ve çok sevdim mutlaka geljudas25 adlı üyeden alıntı
annen siteye girmiyorsa sorun yok
sadece siteden kötü çocuk olduğunu anlayabilir
KAMP ADAMLARI
muzo
abi perşembeyi ben şey olsun die söledim heni perşembe günü kimse içmez daha boş olur indirim yaptırmamız daha kolay olur diye yani ondan yoksa akşam ordayım biliyom yani
valla annen izin vermiyosa gelme bence ben ne zaman hatun izin vermeden bi halt etsem başıma bişey geliyor
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Bildiğiniz sağlam bi uyku hapı var mı.Annemin çayına karıştırayım.Hehe
Heee anlasildi ama Baris hep Carsamba caliyor orda galiba.....cuk_o adlı üyeden alıntı
Sevgili Dostlar,
Barış kardeşimiz bizi davet eden bir başlık açmış.
Eğer düşünceme katılırsanız, o çerçevede bırakalım !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
tamam abi o zaman çarşamba diye pazarlık ederiz mesela ben kayseriliyim pazalık konusunda iyiyimdir gerçi ben istanbulda doğmuşum ama annem babam kayseri doğumlu birazcık bulaşmıştır banada herhalde bulaşmadıysa annemi getiririz o zaman bize extradan para bile veririler
oldu leven abiledo adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
eyvallah levent abi senin dedigin gibi olsunledo adlı üyeden alıntı
ccbbdd adlı üyeden alıntı
SANATÇIYA BİRAZ SAYGI ARKADAŞLAR AMA...
yahu arkadaşlar adamımız Barışımız park muhabbeti yapmamalı bence...sanatçı müziğini icra etmeli...yani sahne öncesi park vale falan istemezsiniz herhalde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Soner abi bende geliyom aç kollarını
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
arkadaşlar fiyat konusunda elbete mekanla konuşur ve size özel bir indirim yaptırmaya çalışırım,bunun dışında fiyatlar zaten çok afaki değil bira 50cl. 6tl gibi bir fiyat..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Yahu gelmesine gelecemde Biz çaydan başka içki türküden başka müzik. Görmedik bilmeyiz. Madara olmıyalım oralarda. Gerçi köprünün altında Fatih diyede bir mekan var içkisiz üstelik tavlada var. Metehanı sandığa gömmek isterim doğrusu.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
akşam gel kahveni iç nargileni iç barış biirde sana uzun ince bir yoldayım çalsın mest olakalteke adlı üyeden alıntı
yeni üye yaptığım yeğenim civciv'ide getiriyorum.
selamlaşma topiği açmış
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
ledo adlı üyeden alıntı
Ne demek Levent Abi,
Sen ne dersen öyledir....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)