aksam bır aksılık olmazsa foto.makınem ve ben ordayız....ccbbdd adlı üyeden alıntı
ama bırsey sormalıyım fıyatlar nasıl..??
bu sıralar ytl benım cüzdanan pek ugramıyorda...
aksam bır aksılık olmazsa foto.makınem ve ben ordayız....ccbbdd adlı üyeden alıntı
ama bırsey sormalıyım fıyatlar nasıl..??
bu sıralar ytl benım cüzdanan pek ugramıyorda...
____it's my life_1982____
batuhan barış uyuyor uyanınca sana fiyat falan herşeyi anlatırbatuhan35 adlı üyeden alıntı
EYVALLAH KARDEŞLERİM AKŞAM BENİM AFRİKALI KIZ ARKADAŞLA GELİYORUM BİDE BİRADER HE AFRİKACA BİLEN VARMI ARANIZDA MUZO SEN ANLARSIN ALMANCAN VAR BAKARSIN İKİ DİLDE AYNIDIR Bİ YARDIMCI OL KARDEŞ BİLİYON BEN GARİP ADAMIM
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Aaaaa ne demek Ahmet, olmadi yeni bir Dil gelistiririzzz ayipsin, ingilizce mingilizce Tarzanca hertürlü takiliriz....
arkadaşlar,tmrbaykalı 1.5 kişiden sayın...bende gelcem...
Arkadaslar,
Soneri de getiriyoruz, haberiniz olsun yani....Kesin gelecek
Baris,
Bu sefer benim Sarkimi yani Wonderfull Tonight i Lütfen Sona birakma hemen Cal emiii....
YA BURAYA TEKNEYLE GELSEK OLURMU LAİLAYA ÖYLE GELİYODU SOSYETE
Abi Güldürme yaaa cok komiksin, Ne eksigimiz var dimi Sosyeteden....Balikci Teknesi kiralayip mi gelsek Mekana nee....
Len Bİzİm Sandal DelİkmİŞ Su Aliyoz Batiyoz S.o.s Kurtarin Guluk Guluk
Bende öyle gelcektim ama Kizildereliler Kanumu delmisler.....Vadi yolundan gelcem onuda kapatmislarsa Posta arabasini beklicem bu durumda Haftaya Mekanda ancak olurum herhalde.....
yok be dostdark çay içip motorlarımız hakkında bilgi alışverişi yapıp barışın müzikleri ile ruhumuzu dinlendireceğiz.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
dostdark
wayyy kaçak nasılsın....
aksam 8 gıbı oradayım gorusuruz...
____it's my life_1982____
abi baskına gelcezde fiyatlar konusunda bende düşünüyom patron izmirde ve aybaşı geçeli bir hafta oluyo bu yeni paralar benide pek sevmiyo galiba
geçerken uğruyolar fazla kalmıyolar ama hemen kalkıyolar
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Wayyy Babam Wayy Wayy ,
Darkcim dönüsün Muhtesem olmus yaww...
vay muzaffer abi soner abi sizi yeniden bu sayfada görmek çok güzel.Hoş gelmişssiniz abi.Soner abi resimde fena çıkmışssın
barış yine dediğini yaptın iyi görüşcez herkese iyi eğlenceler öyleyse
Sükrü Fiyat hakkinda söyle bisey var, ben gecen hesap yapmadim ama levent Noela ile birer Bira 50lik + Patates kizartmasi 14 YTL vermis,,,,yani bu durumda galiba Bira 5 oluyor.....
Yaaa Baris bi Mekanla konussan Hafta ici yapsin bi Moturcu indirimi....Herhafta giderizzzz....
Ya akşam bende gelmek istiyorum ama annem içki içenlerle arkadaşlık yapma diyor.Napıcam ben şimdi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)