YÜzme Bİlmİyen Gelmesİn Hepİnİzİ Denİze Atcam Elbİsede Getİrİn Islak Eve Gİtmeyİn Bİrde Afrİkali Kiz ArkadaŞimi Getİrcem Ortami Beyenİrse Sİteye Üye Olucak Ama Cok İcer Dostdarkin İctİĞİnİ KulaĞiyla İcer:p
YÜzme Bİlmİyen Gelmesİn Hepİnİzİ Denİze Atcam Elbİsede Getİrİn Islak Eve Gİtmeyİn Bİrde Afrİkali Kiz ArkadaŞimi Getİrcem Ortami Beyenİrse Sİteye Üye Olucak Ama Cok İcer Dostdarkin İctİĞİnİ KulaĞiyla İcer:p
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ersennnnn hele bi perilleri alma oyarım hedishy adlı üyeden alıntı
ne baartıon len perilciğimizi al işte getir
peril bak ümitide al bi daha da sölemicem valla onsuz da olmaz
hem biliosun o benim çok sevdiğim rahmetli abimi andırıyor.
bunu yazman için benden alıntı yapman gerekmezdi değil mi ! hem konuyu bağdaştıramadımmmm.......not_fear adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
mod arkdaşımız komtan mekana gelicek hem biraz müzik dinlemeye hemde bizimle tanışmaya evet başka kimler geliyor
elleri görelim
abi ayak kaldıranlar var onlarıda yaz
bide albatros ben yüzme bilmiyom can simidi getirsem olmazmı
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Ördekli can simidi al cuk_o sempatik durur..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
affınızı rica etmek durumunda kalacağımashes adlı üyeden alıntı
size iyi eğlenceler, sahne alan arkadaşa başarılar ayrıca
yok abi o beni taşımaz yaw batmayalım sonra ördekte boğulur neyim boşver ben bizim simitçiden alırım bi simit onla idare ederiz artık
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
vay babam vay vay tamer iki sohpet ederiz buluşuruz orda bakalım ben işten izin alabilicem mi biraz erken çıkarsam gelirim biraderimtmrbaykal adlı üyeden alıntı
ashes geçte olsan gel sen kaçta çıkıyonki işten normalde
şaka maka Barış' cım seni de dinlemek iyi olurdu yaaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlısı dostum. sen yeter ki gelashes adlı üyeden alıntı
çok çalışmam lazım çoook.:)
yarın akşam gelirsem görüşürüz söz vermiyimde geç falan çıkarım nolur ne olmaz
yarın akşam hepinizi bekliyorum konuyu okuyanlar
ashes, alonso, appleworm, batista123, ccbbdd, dishy, frontier, Rahmi&Halime, sametcakar, SAVASXXL, spyle, ışık ercan
Barış, bize yetecek kadar masa sandalye varmı ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Akşam ben de orada olacağım arkadaşlar.. Güzel bir ortam ve ccbbdd nickli benim dostum Barış'ın gitarı eşliğinde hoş bir akşam geçireceğimize eminim.. Gelecek arkadaşlarla da tanışma fırsatı bulacağız..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
O kadar masa ve sandelye yoksa yere minder sereriz.kac kişilik ya orası küçükmü
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
büyük bir yer güzel sen gel seversin
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Ahmet Günaydin,
yok Gayet Büyük ve Güzel bir yer, barisa bildirdim yer ayirtacak bize zaten gecen Hafta da bi sürü yer vardi....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)