2 kafadar 2 motosiklet ege & akdeniz ve iç anadolu turu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ohooo olmazki böyle çok nazlı çıktın hocan sen, daha 200 km gittiniz reklam girdin
-
engin_deniz adlı üyeden alıntı
uykum geldi arkadaşlar devamı yarınn... iyi geceler...
hahaa iyi geceler
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Ne zor ismis arkadaş gezi raporu düzenlemek. Bu aksam vakit bulursam tamamını hazırlamayı düşünüyorum
-
-
-
Paylaşım için teşekkürler.Gerçekten motorsikletle şehirler arası yol yapmak ve sizin gibi çadırda doğa da kalmak müthiş zevkli unutulmayacacak hep hafızasının bir köşesinde güzel bir anı olarak kalacaktır. bu arada Gop'un neresinden bende Bağlarbaşın da oturuyorum.
-
-
süper bir gezi olmuş
Toplam kaç gece oldu?
-
c4gin adlı üyeden alıntı
süper bir gezi olmuş
Toplam kaç gece oldu?
12 gece 13 gün.
-
valla ne diyim ki?.. süper gezmişsiniz, çok beğendim.
bu işin tadı dükkanda, konteynırda, plajada sağda solda yatmakta zaten
-
Darısı diğer motor sevdalılarına...
-
Sizin yerinizde olmayı çok isterdik mükemmel bir tatil olmuş darısı bizlerin başına emeğin için teşekkürler..
Benzin dahil toplam masrafınız ne kadar tuttu..
-
harika bir gezi olmuş. ama eleştrilecek bir nokta var, oda fotoğraf neden bu kadar az? gösterip elletmediniz resmen, daha fazla fotoğraf isterdik!
-
Tebrikler kazasız belasız Gönlünüzce gezmişsiniz trafik cezasıda nazar boncuğu olsun diyelim tekeriniz düz bassın
-
güzel gezi olmuş (cezalar hariç)
yağmurluk nasıl memnunmusun?
-
Sizin gezi raporunuzuda okumuştum gayet iyi gezmissiniz sizde. Yanlız olmadığım için sevindim usengeclik konusunda
-
Harikulerde bir gezi olmus. Ikinizide tebrik ederim. Bizde esimle boyle geziler planliyoruz ama hanimlara zor geliyor bu kadar cok durakli geziler. Tabi kesenin agzini acip guzel otellere gitmeye baslayinca isler dgisiyor😬. Aman abi zaten motora zor ikna ediyorum yerin kulagi vardir " he he " deyip boyun egmekten baska yolu yok. Imrendim en yakin zamanda aynisindan yapasaim geldim.
-
Mükemmel bir gezi olmuş, ceza yemeseydiniz daha iyi olurmuş ancak kim bilir? Bir musibet bin nasihatten iyidir derler boşverin kıskandım valla tekerine taş deymesin inşallah
-
Çok şahane bir gezi yapmışsınız. Hornet harika bir motor resimlere bakarken bile ağzımın suyunu akıtmaya yetiyor. Böyle motor bulmak zor şimdilerde muadili hiç kalmadı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)