Tebessüm etmemek elde değil.
Tebessüm etmemek elde değil.
trafiksiz magandasız apaçisiz bir seyahat gibi görünüyor
Evet güzel makine ama bi yerde okumuştum yanlışım varsa düzeltin. Motor çok ağır ve çok yakıyor diye. doğrumudur bilmem...
gezi harika...
Bende aynı bilgiye sahibim. Bu arada bu abinin kullandıpı motor URAL Hybrid. Enjeksiyonlu olanı diye biliyorum fakat ismi Hybrid 750 cc ve 40 küsür beygir olmaları gerekiyor. Bunlarda hiç bir şekilde plastik yoktur. Demir ve alüminyum kullanılır.
Yalnız normal zaten bu ikisi. 3 teker mevcut ve motorun dışında ciddi anlamda bir ağırlık mevcut doğal olarakta yakıt tüketiminide arttırıyor. Kaç kilo olduğunu en sona sakladım 300 küsür kilo ıslak ağırlığı Üzerinede 3 insan biniyor 2 tanesi yetişkin 70 kg desek 140 çocuğada 30 -40 desek yapar 500 küsür kilo 20 litre falandı galiba yakıt kapasitesi.
Gezi gerçekten süper olmuş da, bende en sondaki resme bayıldım.
vay beee
keşke bu motorlar gelse, pazara, plaja, bahçeye vs gayet güzel gidilir, yakıtı coşkulu değilse trafikte olmaz da trafiğin olmadığı sahil kentlerinde, köylerde tutar, gençler sevmese de orta ve ileri yaş için tekrar rüzgarı hissetmek için şans olur ...
Motorsiklet pahalı, çünkü çok az satıyor. Çoğunu da Amerika'ya satıyorlar. Enjeksiyona geçmiş olsalar da motorsiklet teknolojisi eski, özellikle şanzimani bayağı kemikliymiş. Velhasıl sepetli motorsiklet isteyen, sovyet Rusyasina meraklı, zengin insanlar alıyorlar motorsikleti. Pratik nedenlerle alınacak bir araç değil.
Para olcak gezicen arkadaş cok guzel olmus valla.super super
25 yaşına kadar eş yok,iş yok-para yok, zaman var,
25-65 yaşına kadar eş var,iş var-para var, zaman yok,
Böyle gezileri yapanlar ne işi yapıyor, gezerek nasıl para kazanıyorlar, imrenmemek elde değil,
arkadaşlar haritadan hemen önceki resimdeki hayaleti hiçbiriniz fark etmedi mi?
Motosiklet markası ne acaba
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
http://www.boredpanda.com/romanian-f...d-mihai-barbu/In summer 2015, me, my girlfriend Oana and our four-year-old son Vladimir did a four-month trip across Europe, through 41 countries and 28.000kms. We rode a 2014 Ural Ranger sidecar, that we call Zair.
Burada yazdığına göre tek motosikletle yapmışlar seyahati. Çocuk da erkekmiş adı Vladimir.
Sepetli bi motorla o kadar yolu ailece gerçekden sabır işi kutluyorum...
Süper, özellikle küçük kızı yanlarına alıpta çıkmaları büyük cesaret.. Tebrik etmek lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)