Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Beydağı ve Çakmak Yaylası

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    süper olmuş ya elinize ayağınıza motorunuza sağlık paylaşım için teşekkürler bir sonrakini merakla bekliyoruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    harduro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM-SkyTeam
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı
    harduro abi antalya ya gelince sizlerle tanısmak isterim seneye ehliyetimi alayım birde iyi bir motor aldım mı..
    Bende tanışmak isterim elbet..Ehliyet için başarılar sana..

Alıntı SARHOŞ adlı üyeden alıntı
    harduro slm.bu hafta resimleri geç koydun bende hasta filan herhalde gezi yapmamış diye düşündüm.gezine ve hasta olmadığına memnun oldum iyi geziler..
    Teşekkürler kardeşim, ben değil ama bilgisayarım biraz hastaydı , o yüzden gecikti gezi raporu..

Alıntı kimi adlı üyeden alıntı
    güzel bi gezi olmuşa benziyo resimlerden....
    Son zamanların en uzun gezisi oldu.. Hem km olarak hem zaman olarak.. Bu yüzden de çok keyifliydi..

Alıntı miss ohyeah adlı üyeden alıntı
    Beni de bu güzel yorumlar daha bir keyiflendiriyor..

Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı
    Çok teşekkür ederiz,bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için.
    Paylaştıkça daha bir anlamlı oluyor..

Alıntı mondialcii adlı üyeden alıntı
    Süper bir gezi...
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı
    süper olmuş ya elinize ayağınıza motorunuza sağlık paylaşım için teşekkürler bir sonrakini merakla bekliyoruz
    Bu pazar da uzun soluklu bir geziye niyetliyiz..
    Hayırlısı..

Harduro hocam yardırmışsın gine dağları. Gece motorun bozulunca, dağda mahsur kaldığına dair bir duyum aldık. Alo deseydin gelirdim yardıma.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

Motosikleti
    KTM-SkyTeam
    Alıntı aythakan adlı üyeden alıntı
    Harduro hocam yardırmışsın gine dağları. Gece motorun bozulunca, dağda mahsur kaldığına dair bir duyum aldık. Alo deseydin gelirdim yardıma.
    Sağol kardeşim geleceğini biliyorum ama önemli birşey değildi. Yedek benzin kirliymiş.. Karbüratörü temizleyip yolumuza devam ettik. Yücel arkadaşımız sağolsun bu işlerden çok iyi anlıyor.. Dağlarda mahsur kalmadık yani , sadece biraz geciktik dönüşte ..

ALPERRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500 GRİ
    valla şu motorumun borcunu bitireyim bir ktm de ben alıcam enduro alemine akıcam. çok güzel bir gezi bu arada fotografçılıkla ilgili herhangi bi reğitim aldınızmı çünkü fotoğraflar amatör işi gibi durmuyo. gerçekten harika fotoğraflar

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    horduro abi inş olmadı antalyadan motor kiralar ucundan acık endurocu oluruz
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    KTM-SkyTeam
    Alıntı ALPERRR adlı üyeden alıntı
    valla şu motorumun borcunu bitireyim bir ktm de ben alıcam enduro alemine akıcam. çok güzel bir gezi bu arada fotografçılıkla ilgili herhangi bi reğitim aldınızmı çünkü fotoğraflar amatör işi gibi durmuyo. gerçekten harika fotoğraflar
    Umarım gönlündeki motosiklete tez kavuşursun. Fotoğraf eğitimi almadım ama resim yapıyorum , onun katkısı olmuştur sanırım..

horduro abi inş olmadı antalyadan motor kiralar ucundan acık endurocu oluruz
    Burada motosiklet kiralayan arkadaşlarım var. Benim arkadaşlarıma indirim yapıyorlar..
    Sana özel bir indirimle kiralarız uygun bir tane..

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı harduro adlı üyeden alıntı
    Burada motosiklet kiralayan arkadaşlarım var. Benim arkadaşlarıma indirim yapıyorlar..
    Sana özel bir indirimle kiralarız uygun bir tane..
    tamam abi hele o gün gelsin en son antalya-yesilbayırda bisiklet ile oraya yakın bir trustlik mağara vardı oraya gitmiştim at çiftliği falan vardı sonra kayboldum evi zor buldum
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    KTM-SkyTeam
    tamam abi hele o gün gelsin en son antalya-yesilbayırda bisiklet ile oraya yakın bir trustlik mağara vardı oraya gitmiştim at çiftliği falan vardı sonra kayboldum evi zor buldum
    Arazi çok büyük olduğu için bazen orman yollarında bizim de kaybolduğumuz oluyor..
    Ama motosikletle kolayca başka bir yoldan bağlantı yapabiliyorsun..

akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Ne diyeyim eğer bu iş yapılıyorsa bu kadar yapılır daha ötesi yok. hani bir laf vardırya Alem bana ben sana hastayım. Diye aynen öyle

Belgesel tadındaki bu gezilerinin uzun bir hayatta sonuna kadar sürmesi dileğiyle

Tabiki arkadaşlarınada selamlar
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

ohyeah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 GS DAKAR
    yine harika bi gezi ve yine harika fotolar tebrikler cok imreniyorum size...

ahhhh ahhhh geldik ankaraya paso asfalt yollar cok özlüyorum dağlara tepelere çıkmayı keşke yine antakya dağlarına çıkabilsem
    Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
    M.Kemal ATATÜRK

Lida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geziniz yine harika olmus, fotograflardan belli oluyor. tebrikler valla Keske imkanim olabilseydide gittiginiz yerleri bende gezebilseydim!

Motosikleti
    KTM-SkyTeam
    Alıntı akalteke adlı üyeden alıntı
    Belgesel tadındaki bu gezilerinin uzun bir hayatta sonuna kadar sürmesi dileğiyle
    Tabiki arkadaşlarınada selamlar
    Güzel yorumun ve dileklerin için ben de sana teşekkür ederim arkadaşım..
    Selamın başım üstüne..

Alıntı ohyeah adlı üyeden alıntı
    cok özlüyorum dağlara tepelere çıkmayı keşke yine antakya dağlarına çıkabilsem
    Umarım yakın zamanda kavuşursun Toroslar'ına..

Alıntı Lida adlı üyeden alıntı
    Geziniz yine harika olmus, fotograflardan belli oluyor. tebrikler valla Keske imkanim olabilseydide gittiginiz yerleri bende gezebilseydim!
    Çok keyifli bir gezi oldu gerçekten.. Bir sana da kısmet olsun inşallah..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler