süper olmuş ya elinize ayağınıza motorunuza sağlık paylaşım için teşekkürler bir sonrakini merakla bekliyoruz
süper olmuş ya elinize ayağınıza motorunuza sağlık paylaşım için teşekkürler bir sonrakini merakla bekliyoruz
Bende tanışmak isterim elbet..Ehliyet için başarılar sana..bur-k@ adlı üyeden alıntı
Teşekkürler kardeşim, ben değil ama bilgisayarım biraz hastaydı , o yüzden gecikti gezi raporu..SARHOŞ adlı üyeden alıntı
Son zamanların en uzun gezisi oldu.. Hem km olarak hem zaman olarak.. Bu yüzden de çok keyifliydi..kimi adlı üyeden alıntı
Beni de bu güzel yorumlar daha bir keyiflendiriyor..miss ohyeah adlı üyeden alıntı
Paylaştıkça daha bir anlamlı oluyor..İHTİYAR adlı üyeden alıntı
mondialcii adlı üyeden alıntıBu pazar da uzun soluklu bir geziye niyetliyiz..donniedarko adlı üyeden alıntı
Hayırlısı..
Harduro hocam yardırmışsın gine dağları. Gece motorun bozulunca, dağda mahsur kaldığına dair bir duyum aldık. Alo deseydin gelirdim yardıma.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Sağol kardeşim geleceğini biliyorum ama önemli birşey değildi. Yedek benzin kirliymiş.. Karbüratörü temizleyip yolumuza devam ettik. Yücel arkadaşımız sağolsun bu işlerden çok iyi anlıyor.. Dağlarda mahsur kalmadık yani , sadece biraz geciktik dönüşte ..aythakan adlı üyeden alıntı
valla şu motorumun borcunu bitireyim bir ktm de ben alıcam enduro alemine akıcam. çok güzel bir gezi bu arada fotografçılıkla ilgili herhangi bi reğitim aldınızmı çünkü fotoğraflar amatör işi gibi durmuyo. gerçekten harika fotoğraflar
horduro abi inş olmadı antalyadan motor kiralar ucundan acık endurocu oluruz
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Umarım gönlündeki motosiklete tez kavuşursun. Fotoğraf eğitimi almadım ama resim yapıyorum , onun katkısı olmuştur sanırım..ALPERRR adlı üyeden alıntı
Burada motosiklet kiralayan arkadaşlarım var. Benim arkadaşlarıma indirim yapıyorlar..bur-k@ adlı üyeden alıntı
Sana özel bir indirimle kiralarız uygun bir tane..
tamam abi hele o gün gelsin en son antalya-yesilbayırda bisiklet ile oraya yakın bir trustlik mağara vardı oraya gitmiştim at çiftliği falan vardı sonra kayboldum evi zor buldumharduro adlı üyeden alıntı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Arazi çok büyük olduğu için bazen orman yollarında bizim de kaybolduğumuz oluyor..bur-k@ adlı üyeden alıntı
Ama motosikletle kolayca başka bir yoldan bağlantı yapabiliyorsun..
Ne diyeyim eğer bu iş yapılıyorsa bu kadar yapılır daha ötesi yok. hani bir laf vardırya Alem bana ben sana hastayım. Diye aynen öyle
Belgesel tadındaki bu gezilerinin uzun bir hayatta sonuna kadar sürmesi dileğiyle
Tabiki arkadaşlarınada selamlar
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
yine harika bi gezi ve yine harika fotolar tebrikler cok imreniyorum size...
ahhhh ahhhh geldik ankaraya paso asfalt yollar cok özlüyorum dağlara tepelere çıkmayı keşke yine antakya dağlarına çıkabilsem
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Geziniz yine harika olmus, fotograflardan belli oluyor. tebrikler valla Keske imkanim olabilseydide gittiginiz yerleri bende gezebilseydim!
Güzel yorumun ve dileklerin için ben de sana teşekkür ederim arkadaşım..akalteke adlı üyeden alıntı
Selamın başım üstüne..
Umarım yakın zamanda kavuşursun Toroslar'ına..ohyeah adlı üyeden alıntı
Çok keyifli bir gezi oldu gerçekten.. Bir sana da kısmet olsun inşallah..Lida adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)