10.01.2016 Yılın İlk Gezisi Kartepe
Reklamlar
-
Herkese Merhaba,
Malum kış, kar, soğuk ne zamandır gezi yapmıyorduk. Ama daha fazla dayanamadık hazır kar da yağmışken bir Kartepe yapalım dedik. Zaten Sakarya'dayız Kartepe de yakın , hava da böyle ılımlı olunca dayanamadık gazladık. Km bazında pek bir şey olmadı ama uzun zamandır gezmiyor olmamızdan dolayı çok iyi geldi. Gezmeyi özlemişiz
4 motor gazlıyoruz , Honda NC 700 - Yamaha Fazer 600 - 2 tane de Bajaj Pulsar 200NS
Kar daha geçen hafta yağdı ama aşağılarda kalmamış, bayağı yukarlarda kar görmeye başlıyoruz. Otelin oralarda bayağı çok, şuan gidip kayak yapabilirsiniz.
Son fotoğrafımızda dikkat çektiği gibi üstlerimiz mavi Şirinler olduk resmen, ortadaki abimizin tavsiyesi üzerine Decathlon'dan aldık, kayak ve snowboard içliği olarak geçiyor, motosiklette kullandık çok kullanışlı bir içlik. Fiyat / performans olarak çok başarılı :D sadece 30tl, içlik üzerine mont giyildiğinde yeterli oluyor ..,
Teşekkür ederim
Reklamlar
-
Otel noktasından fotoğraf yok mu ? Merak ettim, ne kadar kar var diye.
-
Malesef yok, çok fazla fotoğraf çekmedik zaten
-
Eğer hava durumu güzel olursa bizde 4 motor kartepeye gitmeyi düşünüyoruz 1 hafta sonra.
Güzel gezi olmuş ellerinize sağlık.
-
teşekkür ederim, dün hava çok iyiydi fırsatı kaçırmadık
-
güzel gezi tebrikler
bu decathlondaki ürün rüzgar geçiriyormu acaba?
linkide bu sanırım link
-
ürün wedze içlik
ruzgar gecırır kayak ıclıgı olarak gecer
sınıfında orta kalıte olarak gecer
3 cesıdı var
bırı dusuk fıyatlı daha basıt bırı de daha yuksek fıyatlı daha pahalı
ruzgar gecırmeyecegını dusunup alırsanız mutlu mesut yasarsınız
-
Teşekkür ederim, tek içlik varken rüzgar geçiriyor biraz ama o kadar normaldir heralde ..
-
Yollar nasil125 cc ile cikilir mi?
-
yollar çok iyi, zaten asfalt hep tepeye kadar, iş makinaları da temizlik yapıyor sürekli, kar da kalmadı artık rahat çıkarsınız.
-
Güzel gezi, paylaşım için teşekkürler
Şirin baba içliğinden alacaktım ancak XL bedeni siz almışsınız
Bize kalmamış, boynu bükükler oldum resmen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)