Küçük CC Çetesi - sakarya, Poyrazlar gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok güzel bir paylaşım insanı gülümsetiyor.Benden size Selam olsun abi
-
Abi merhaba motoru alınca poyrazlar gölüne gitmeyi çok istiyorum araç ve motor girişi kaç tl
birde Sakarya / Hendekten nasıl gidiceğim bilgi verirsen çok sevinirim abi.
bu arada güzel bir gezi olmuş
-
Ya su poyrazlar golünü bende çok duydum sapanca maşukiye taraflarına çok gezi düzenledim arabayla köylerden geze geze ama bir tek şuraya gitmek kısmet olmadı yakın zamanda giden varsa resim paylaşabilir mi arkadaşlar son halini bir görelim en azından
-
Güzel gezi olmuş. Tebrikler.
-
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
Abi merhaba motoru alınca poyrazlar gölüne gitmeyi çok istiyorum araç ve motor girişi kaç tl
birde Sakarya / Hendekten nasıl gidiceğim bilgi verirsen çok sevinirim abi.
bu arada güzel bir gezi olmuş
Araç 10 TL, Motorsiklet 5 TL
Sakarya Şehir Merkezine sapacaksın, Saptıktan sonra ana yola girer girmez. 1. değil 2. ışıklardan sağa döneceksin.
Sonra tapa gaz düz yola devam, tabelayı görene kadar durma, ana caddeden kopmadıktan sonra hiç bir sıkıntı yok.
Karasu yolunu takip etmen yeterli, tabelalar zaten yolu gösteriyor. Düz go ranger go ;)
macremmm adlı üyeden alıntı
Ya su poyrazlar golünü bende çok duydum sapanca maşukiye taraflarına çok gezi düzenledim arabayla köylerden geze geze ama bir tek şuraya gitmek kısmet olmadı yakın zamanda giden varsa resim paylaşabilir mi arkadaşlar son halini bir görelim en azından
Şuanki hali güzel ama havanında güzel olması lazım. Çünkü etrafı dağlarla çevrili ama uzak kalıyorlar. hali ile rüzgarı fena yiyorsun.
yazın çok daha iyi efil efil esiyor. çevre resmine pek fırsatım olmadı. yağmur başlamıştı. yoksa 3-5 kare kesinlikle çekerdim.
-
ooo tolgoş hoş geldin bebiş
kendine dikkat et poyrazlar sakat yer
-
F54 adlı üyeden alıntı
ooo tolgoş hoş geldin bebiş
kendine dikkat et poyrazlar sakat yer
Hoşbulduk feto :D
Biz Sedat abi ve ersin ile poyrazlara cross motorlar ile hatim etmiş adamız.
1 ücretli 3 ücretsiz giriş noktası biliriz ;) Sen kaybolursan bana haber ver
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
o yollardan tek geçen sen değilsin .
-
Ufak motorun avantajı daha fazladır
Elinize sağlık
-
İşte küçük cc, güzel bir gezi olmuş
-
Tolgacan benide cetenize alin
ancak kucuk cc olayina pek uyamiyorum
Saydiklarin kadar buyuk de degilim ama kucukte sayilmam
Tekerin duz bassin
Aramiza hosgeldin yeniden
-
Keske haber verseydiniz ya bizim karacaoglan gidecek yer ariyo eslik ederdik hos sohnet muhabbet menude guzel be
Guzel gezi olmus elinize saglik
-
-
Güzel gezmişsiniz, keyifli ve lezzetli bir gün olmuş paylaşımınız için teşekkürler. Allah neşenizi daim etsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)