Merhabalar
İlk motor olarak enduro tarzı olan Kuba Black cat aldım. Ne yazıkki motorumu aldıktan sonra motor sürmeyi öğrendim aranızda yeniyim. Daha 700kmlik bi tecrübem var buda benim ilk kar sürüşüm.
https://www.youtube.com/watch?v=Yphu6OqHK58
Merhabalar
İlk motor olarak enduro tarzı olan Kuba Black cat aldım. Ne yazıkki motorumu aldıktan sonra motor sürmeyi öğrendim aranızda yeniyim. Daha 700kmlik bi tecrübem var buda benim ilk kar sürüşüm.
https://www.youtube.com/watch?v=Yphu6OqHK58
ilk tecrübe 700 kmde karda iyi gidiyorsunuz bence. tebrikler
zevkide başka oluyor karda sürmenin
İki gündür kar altında o buzlu sokaklarda kuryeliğe devam ediyorum. Eve bi saat önce geldim. Heryer buz tutmuş halde. İki günde 3 kere düştümtabi 10 inç tekerlerle gezince yere çok yakın oluyorsunuz
![]()
Arkadaşım hoşgeldin, gayet başarılısın şimdilikbenden iyi gidiyorsun belkide karda ;)
İyi cesaret 700 km.lik motor tecrübesiyle karlı zeminde yola koyulmak. Dikkatli olmak lazım.
Herkese yorumlar icin cok tesekkur ederim. Iyi tecrube oldu benim icin. Kurye arkadaslar isiniz gercekten cok zor. Kolay gelsin
Bir ara süre kısıtlaması vardı. Şu kadar sürede elinize ulaşmazsa bedava gibisinde. Bunu çıkaran şerefsizleri göndereceksin bir iki deneme için bakalım nasıl yetiştiriyorlar.
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
kazasız şürüşler motorcu kardeşler
Vay arkadaş ben de bir haftadır kar yağmur derken motora dokunmuyordum
Vidyonu görünce özendim valla : )
Merak edip baktım boş ağırlığı 112 kiloymuş. Hafif olması da karda gidişi kolaylaştırmış gibi geldi bana
Lastikler nedir?
Bence gayet başarılı.. Tebrik ederim
Birkaç olaya takıldım ama (bunları yapıcı eleştiri olarak görmeni umuyorum.)
Videoda 1:12. saniyeden itibaren dönüş yapana kadar neden karşı şeritten sürdün onu anlayamadım.. Senin kullanman gereken şeritte de kullanmanı engelleyecek bir şey göremedim.. Yol boşta olabilir ama oradan aniden bi araç çıksa muhtemelen senin gittiğin şeridi kontrol etmeden çıkacaktı.. Ayrıca dönüşte de biraz daha açıktan almış olurdun ve daha rahat dönebilirdin..
Karın içinde sürme işi tamamen doğaçlama zaten ama çok hoşuma gitti![]()
Gidonu o kadar sıkmamaya çalış daha rahat hareket edebildiğini farkedeceksin, bir de düşmekten korkma, tedirgin olma hiç..
Son olarak ayaklığını motora bindikten sonra kapatabilirsin..
Yıllarca motor kullanıp, yağmurlu havalarda bile motora binmeyen birsürü adam tanıyorum. O yüzden oldukça iyisin
Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim..
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)