abi bu yazı değil hit olma konusu siz anlamasınız sadece sözüm asheseashes adlı üyeden alıntı
abi bu yazı değil hit olma konusu siz anlamasınız sadece sözüm asheseashes adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Evet arkadaşlar umarım meliss in bilgisayarındaki sorun da gider de yağrın ondaki resimleri siteye koyar
KAMP ADAMLARI
albatros biraz önceki liste topigi okuyanların listesiydi o anda hit oluyor dedigim neyse sen gel kerpeye anlatırım benALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
judas fly evet kerpe topigine bakalım listede göreyim sizleride
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Aaaa Ahmet,
Haklisin, bnak unutmusum bende, gerci katilan herkese etmistim...
Ama Mangalda kendileri ac kalip Önce bizi Doyuran herkesese yani tüm Mangalcilara ayriyetten Tsk. ler..... Ahmet, Fly, Rahmi ve diger herkeze....Slata yi yapamlarin da hepsine ayrica Tsk. ler....
dostdark adlı üyeden alıntı
Evet Dotum bayagi karistik. bende 37 yi kiralayip ama Sabah Gürcanda kalkanlardanim.....
Camadan,camadan adlı üyeden alıntı
Bende cok Memnun oldum yengeye cok cok Selamlar....Bi dahaki geziye kadas Hoscakal....
ne işya herkes ayrı yerlerde yatmış kalkmış bu ne iştir anlamadım
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
ya muzaffer abi var ya abi ne diim size, ben çadırda titriom uyuyamıom battaniye yok bişi yok kuru çadır bi yandan da senin hala o cem ceminay sesini duyuyom bungalowların önünde
bu arada nası yani abi anlamadım sen cidden edirneyemi gidiodun az kaldı
bizde, soner abi, tümer özcan ile beşiktaşta iken seni merak ettik sonra soner abi sana ulaştı, evde imiş dedi rahatladık.
Canadan benim yanımda ki çıtır da bi yerden battaniye kapmış gece geldi abi dedi üşüdün mü dedim ölüom olum soğuktan, valla o battaniye getirmese idi bende ilk buldugum bungolawa dalardım
ne bileyim kardeş bi söyleseydin dicem ama bizde de ekstra bişeyler yoktu olsaydı zaten kafadan paylaşırdık
kiralamazdık birileri gibi.
ya arkadaşlar harbi soğuktu allahtan ben tektim 2 bataniye bana kaldı yoksa donucaktık.Vedat kardeşe bira ve bardak icin tşk celal kardeşin caydanlık nasıldı ama 1957 model mütiş adam ya felsefe o bicim bi gün toplayıp konferans verdircem size FLY ın yani canerin abisi
allah allah ne üşüdünüzki dalacaktınız bir bungalow a iki abinin ortasına oooh sıcak sıcaknot_fear adlı üyeden alıntı
kimseninde sizi istemeyeceğini sanmıyorum
keşki bana deseydiniz yapardık bir formul
KAMP ADAMLARI
[QUOTE=not_fear]ya muzaffer abi var ya abi ne diim size, ben çadırda titriom uyuyamıom battaniye yok bişi yok kuru çadır bi yandan da senin hala o cem ceminay sesini duyuyom bungalowların önünde
bu arada nası yani abi anlamadım sen cidden edirneyemi gidiodun az kaldı
bizde, soner abi, tümer özcan ile beşiktaşta iken seni merak ettik sonra soner abi sana ulaştı, evde imiş dedi rahatladık.
evet yaa hic Sorma, yanlis sapmisiz, hatta Bruce, Gürcan ve ersen Dönerken bizi karsi yolda görmüsler zannetmislerki biz birsey unuttuk Mekana dönüyoruz....oysa biz ters yoldayiz nerden baksan bi 50 Km belki daha fazla yolu uzattik...dönüste TEM den döndük bende KGS var...3 Motor yanyana duruyoruz ben karti Okutuyorum ve simdi deyince 3 ümüz ayni anda firliyoruz Hahahhha.... Güzeldi yaa, ilerde yine Turnike var yine yanyana duruyooz aciliyor 3 Motor birden vinnn.... arabalar Sasirdi hatta gülüyorlar bize yanimizdan gecip...Bravo Hesabi
Eve vardim ben aradim Soneri Merak etmislerdir diye, bi baktim sizr gelmissiniz bile Cay iciyorsunuz..... Herneyse Tanistigima Sevindim baba Madem üsüyon gelsene bi Bungalowa sana Battaniye verirdik yani...
abi açmadı bende... bu bilgisayarıııııı..........not_fear adlı üyeden alıntı
bende 2. bungalow daydım 30 da uyandım... içmedim yani bide içsem nolcekti allah bilir..
valla soner abi dalcaktım az kalmıştı eh azcık kafamda iyiydi, artık bilmiyorum nolurdu sabahadostdark adlı üyeden alıntı
ama soğuk diyip dururken bizim akıllı bıdık bi yerden kapmış battaniye çadıra gelirken o keratayada bi daa içirmicem abi herif yatmıo artı şimdide tutturmuş abi sen gitmezsen ben millete artçı olur yine giderim dio
eee artçının da böylesi işte
muzo, abiya çok güldüm şu kgs muhabbetinize
işyerinde açamıyorum quicktime yüklü değil bende ancak evde görebilirimvedat kaya adlı üyeden alıntı
yada şöyle yaparım onları kolay izlenilebilir formata çevireyim ben öyle yükliimde bari insanlar kolay cana seyretsin be
evet evet lütfeeennnnn....camadan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yağrın elif arkadaşımız da çektiği resimleri koyacak
daha görmediğimiz resimler var bekliyoruuuzzzzzzzzzzzzz
KAMP ADAMLARI
muzaffer abi koptum yaaaaa kgs ye
vedat sus baarma, lütfenmiş olum seni hiç çekmedim ki sevinion ben hep böcek kurbağa daş neyin çektim sadece
yönetmende benim yapımcıda sen ne sevinion sevincekse tümer sevinsin, fotomodel kız bulamadık çocuğun baldırını ünlü ettik filmde be
soner abi sende artık infondaki haklı değişikliği yap rs deel abijim racing scooter oldu o artıkın, vedatın ve rahmi abinin sayesinde
[QUOTE=camadan]muzo, abiya çok güldüm şu kgs muhabbetinize
Abi, Olayi cözdük yaniii
gel güzelim sen,ben her türlü kapışırım,sınır yok biliyosundestinyofrock adlı üyeden alıntı
ne geziymiş be yankıları halen sürüyor...gelemeyenler çokk şey kaçırdı
bu arada not fear çok sağolasın arkadaşım kutlama için..
ashes,geliriz kısmwtse biakşam,haberleşelim,irtibatı koparmayalım
napiiim beya cekmişin nete atamıyon ben bötrü böcek seyretcem..not_fear adlı üyeden alıntı
dönüşte durup durup kaskın içinden böcek cıkardık zatii..
len bu gezi topiği rekor kıracak cünkü babalar ordaydı gelmeyenlerinde kalpleri bizleydi topik rekor kırmazsa saclarımı ortadan ayırırım yada dağınık bırakırım HEEEEEEEEEEYT varmı bize yan bakan yada erbakan pardon konu karıştı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)