10-11 Haziran Dostdark Gezisi Gelenlerin katkılarıyla :D
Reklamlar
-
12 Haziran 2006, 15:33
Herkese Merhaba,
Öcelikle Soner bu güzel gezi icin Tesekkürler,
gelip Gelmeyen, tanistigim ve zaten daha önceden tanidigim Herkese Tesekkür ederim, dönüste yalnis cikis yapmisiz Edirne ye dogru gidoruz meger Aaaa bi Baktimm Deniz Solumda kaliyor, dedimki olmazki kardesim giderkende Soldaydi az kalmisti walla Edirneye gidelimmi gidmeyelimmi derkene dedik ki 200 KM dönüs yemez di, Neyse Baraber gittik Beraber Döndük Ismete ( Judas ) ve Kizarkadasi Hayale ve Arkadasim Orhana ayriyetten Güzel Yol Arkadasliklari icin Tesekkür ederim.....
Herkese Sagilar bir daha ki Bulusmada görüsmek üzere Insallah .....
Wayy Babam Wayyy Wayyy ne Eglendik beee, ne Göbek Rakisiymis Tesekkürler Mkmemory....
Reklamlar
-
12 Haziran 2006, 15:50
Highway adlı üyeden alıntı
Herkese Merhaba,
gelip Gelmeyen, tanistigim ve zaten daha önceden tanidigim Herkese Tesekkür ederim, dönüste yalnis cikis yapmisiz Edirne ye dogru gidoruz meger Aaaa bi Baktimm Deniz Solumda kaliyor, dedimki olmazki kardesim giderkende Soldaydi az kalmisti walla Edirneye gidelimmi gidmeyelimmi derkene dedik ki 200 KM dönüs yemez di, Neyse Baraber gittik Beraber Döndük Ismete ( Judas ) ve Kizarkadasi Hayale ve Arkadasim Orhana ayriyetten Güzel Yol Arkadasliklari icin Tesekkür ederim.....
Wayy Babam Wayyy Wayyy ne Eglendik beee, ne Göbek Rakisiymis Tesekkürler Mkmemory....
Dostum geldiğin için teşekkürler
cumartesi işten çıkıp dünya yolu geldin sağolasın
-
12 Haziran 2006, 15:54
Herkese Merhaba,
Dostum o kadar yoldan sağnak yağmur altında geldin bunuda unutmamak lazım tanığıma ve tanıştığıma sevindim.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
12 Haziran 2006, 15:54
valla bana dokunan albatros-fb ve fly ile tanısmak isterdim.
albatros-fb nın muhteşem topıklerı hakkında ve fly inda meshur cın malı motorunu nasıl yakacagı hakkında konusacaktım ama ıkısıylede tanısamadım. artık bıdahakıne( bıdahakıne boyle yazılmıyorsa ayırın )
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
12 Haziran 2006, 16:03
trenox adlı üyeden alıntı
albatros-fb nın muhteşem topıklerı hakkında ve fly inda meshur cın malı motorunu nasıl yakacagı hakkında konusacaktım ama ıkısıylede tanısamadım. artık bıdahakıne( bıdahakıne boyle yazılmıyorsa ayırın
)
abi fly la tanışamadın çünki bütün gece mangalın başında et pişirdi belkide ondan gidip et bile almişsındır
-
12 Haziran 2006, 16:07
videoları indirip te izleyemeyen var mı ?
-
12 Haziran 2006, 16:09
-
12 Haziran 2006, 16:10
albatros-fb nın muhteşem topıklerı hakkında ve fly inda meshur cın malı motorunu nasıl yakacagı hakkında konusacaktım ama ıkısıylede tanısamadım. artık bıdahakıne( bıdahakıne boyle yazılmıyorsa ayırın
)
Pardon arkadaşım. Sen geç geldiğin için görememişsindir.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
-
12 Haziran 2006, 16:11
trenox, abi ben seni sabah gözümü açtığımda gördüm
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
12 Haziran 2006, 16:15
selam
)
selam inşallah tanışırız dostdark doğru yazmış ama eksik bende mangal başındaydım anamız ağladı şimdi hastanedeyim yanıkları tedavi ettiriyorum bidaha mangala gecmem benden pas ben artık kamera önü olcam dinlemem
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
12 Haziran 2006, 16:20
ya ben saat 01:30 civarı glebildim işim vardı anca o saatte geldim. isim yazdırdık o kadar bosa yazdırmadık
zira o satte geldıgımi sende gordun ama hatırlamaman gayet normal
. o kadar ben içsem 1 hafta kendıme gelemem herhalde
yok abicim ben akşam senin geldiğini hatırlıyorum
sadece akşam iki kişiydiniz yanında birde ikizin vardı sanırım ama sahah erkenden gitmiş olmalı sabah tek kişiydin
-
12 Haziran 2006, 16:22
camadan adlı üyeden alıntı
trenox, abi ben seni sabah gözümü açtığımda gördüm
sorma valla saat 23:00 de işim bitti hazırlandım ve hemen cıktım.olsun gec oldu ama arkıdıslerı gordum muhabbete gec de olsa katıldım.
artık bidahakıne motoru yakmamıs olursa yaparız plan proje
-
12 Haziran 2006, 16:22
-
12 Haziran 2006, 16:23
dostdark adlı üyeden alıntı
yok abicim ben akşam senin geldiğini hatırlıyorum
sadece akşam iki kişiydiniz yanında birde ikizin vardı sanırım ama sahah erkenden gitmiş olmalı sabah tek kişiydin
-
12 Haziran 2006, 16:23
hadi bakalım kerpe listesinde inceden kimler var bakın bakalım bruce ahmet muzo ben eeeeeee hadi bakalım elleri bi görelim ordada
-
12 Haziran 2006, 16:26
kerpe
ashes adlı üyeden alıntı
hadi bakalım kerpe listesinde inceden kimler var bakın bakalım bruce ahmet muzo ben eeeeeee hadi bakalım elleri bi görelim ordada
akses kardeş bende gelirim ama daha önce listeye albatrosu niye eklemedin onu acıkla
-
12 Haziran 2006, 16:27
-
12 Haziran 2006, 16:28
Herkese Merhaba,
Asıl biz sana teşekkür ederiz muzaffer abi,gezinin başından sonuna kadar bizimle ilgilendiğin ve oradaki güzel insanlarla tanışmamıza vesile olduğun için.Bir sonraki geziyi sabırsızlıkla bekliyorum...
-
12 Haziran 2006, 16:30
yandık
fly adlı üyeden alıntı
Yahu aç doyurduk bee aç aç
Ne mangal yakmışız öyle.
Dışardan pek haberimiz olmadı ama yanıklarımız oldu bizimde türlü türlü yerlerimizde
Elimize salık be Ahmet abi nekadar teşekkür aldık öyleeeeeee
kardeşim yırtınıyodun motoru yakcam diye dedim sana al ateş diye len sen iki köfteyi pişiremedin motoru nasıl yakcan mangal iyide yanıkları kötü merhem sür gecer aynen elimize sağlık
-
12 Haziran 2006, 16:32
hangi listeye yazdırmadım olum ben yapmadım listeyi soner yapıyordu sende aşk olsun
oki yaz kerpe topigine ekle diye beni sensiz olmaz hadi bakalım eller havaya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler