ne yani vedat ın kaybettiği 3 motor ile 1 arabayı niye yazmıonuz len
not_fear adlı üyeden alıntı
ne yani vedat ın kaybettiği 3 motor ile 1 arabayı niye yazmıonuz len
not_fear adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
selam dostum
dostdark herşey çok güzel olmuş elleirnize saglık.orda olabilmeyi çok isterdim ama bigün inşallah gelicem.
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
oki o zaman istiyorum ahmet ben 2006 model bi nike air al bana para falan toplama kardeşm sen alıcan işte ben spor istedimALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
babalar bi ekranda gözükenler vardır bide ekran arkası bizim anamız ağladı mangalda her tarafım yanık dolu bize tşk yokmu lenn
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
koptumserkan79 adlı üyeden alıntı
iyi cevap
m € c l ü q
ashes, 73umut, ahmet777, akalteke, along, brubaker1, camadan, cembir, explorer, ferni, fragrance_chaplin, gokhanerciyes68, Highway, judas25, kılıçbalığı, ledo, mustafa öztürk, NicemaN, not_fear, Rahmi&Halime, roadcarver, Slwer, tweetys, vedat kaya, xneslihanx
heryerde hit oluyoruz vay vay vay vay
albatros duymamazlıktan mı geliyorsun yukarda yazdıgımı
ahada resillll videolarınız
http://www.hemenpaylas.com/download/...eo_1_.3gp.html
http://www.hemenpaylas.com/download/...eo_2_.3gp.html
http://www.hemenpaylas.com/download/...eo_3_.3gp.html
http://www.hemenpaylas.com/download/...eo_4_.3gp.html
videoları quicktime ile izleyebilirsiniz yada sanırım real player de destekliyor artık bu formatı
başkada video çeken olmadımı yav, e tabi benim gibi bi yönetmen, yrd.yönetmen, yapımcı, kameraman, yrd.kameraman, ışıkçı, sesçi olursa e bide böle güzel senaryolara imza atan MT üyeleri oldukçaaaaaaa daha ne videolar olurrrr
sizi ünlü edicemmm ünlüüü, zaten 1. video da niceman i ünlü ettim
bu arada en ilginci içtikten sonra sabaha karşı herkez bir yerde yattı
ben 28 nolu bungalow u kiraladım
30 no da yattım
antika arkadaşımızla yattım
vedat kayayla kalktım
manyak bir akşamdı
KAMP ADAMLARI
ashes adlı üyeden alıntı
abı napım gelemdım ıste enayı mı oluyo gelemeyenler ?
m € c l ü q
albatros
kardeşim benim teşeşkür mesajımı okumamışsın özellikle sanada teşekkürümü iletmiştim..ama pas gecmişsin
enayi menayi ne farkeder hepimiz zaten hem uçuk hem kaçığız daha ötesi mi var
Kardeş ne demek taştığımıza ben çok memnun oldum.not_fear adlı üyeden alıntı
Biz keyif adamlarıyız, araba da unuttuğum zeytinyağlı sarmaları eve gidince gördüm ve kahroldum yaw! neyse bidahaki sefere inşallah
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
HE DUYDUM LEN NEDEN BÖLE YAPIYON LEN BEHİ ÜZMEĞ Mİ İSTİYON LEN GETİME BEHİ DAAA GEBZELERE BAK YAKARIM BİFTEKLERİashes adlı üyeden alıntı
Öncelikle bu geziyi organize eden dostdarkı tebrik ederim. Daha sonra bu geziye iştirak edenleri kutlarım. Ne güzel eğlenmişsiniz. Belki bizde katılırız bir gün. Ne güzel olur olmasınaya. bakalım ne zamana kısmet olur.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Yusuf abi herzaman başımızın üstünde yerin var her zaman beklerizkılıçbalığı adlı üyeden alıntı
Adana MT ye selamlar
KAMP ADAMLARI
Camadannnnn var yaaa hainsin abijiim nası unutursun o dolmalarııııııııııı
bidaha ki görüşmemizde ben senden bunun acısını MT üyelerini üstüne salarak çıkarmazmıyımmmmm
bi organize edicem 15 saniyede 70 mt üyesi seni öpcekkkk
valla AKALTEKE abicim bi ara adın geçti senin kişiliğinden kültüründen bahsettik yad ettik seni orada daakalteke adlı üyeden alıntı
tamam peki nediiim başa gelen çekilir.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
AKALTEKE adını ben andım gezide ben topik acıyorum akalteke renklendiriyor dedim inşallah tanışırız evet yazıların cok güzel
abicim inşallah bir başka gezide görüşürüzakalteke adlı üyeden alıntı
gelen gelmiyen herkezi seviyorum
KAMP ADAMLARI
hoşuna gitti dimiiiiiiiicamadan adlı üyeden alıntı
e benide o kadar MT üyesi öpse ne hissederdim bilmiyourm hehehe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)