10-11 Haziran Dostdark Gezisi Gelenlerin katkılarıyla :D
Reklamlar
-
12 Haziran 2006, 13:40
Meliss adlı üyeden alıntı
gerçekten güzel geziydi,, bende ilk kez böyle bir geziye katıldım ama hiç yabancılık çekmedim, herkes çok sıcak ve çok samimi...
organizasyon için tekrar teşekkürler Dostdark...
helal olsun sana tak başına atladın geldin dostdarka katılıyorum inşallah sana bi tane dragstar alcaz yakışır sana olmazsa arkcı olursun millet kız görsün aslan gibi atlamış otobüse gelmiş sözüm gelmeyenlere
ashes adlı üyeden alıntı
hala beynim agrıyor iyi olmuşuz valla sırada kerpe var hadi bakalım ekip elleri görelim
senin daha cok beynin arır etleri bidaha ki sefere buzsuz getir cözülsünler cok zor oluyo sana uğrucaz
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Reklamlar
-
12 Haziran 2006, 13:55
ALBATRSO-FB cim melisin zaten seyhan 250 si var ama daha uzun yola çıkmıo abisiiii
He bide unutmadan var ya Ali o kadar bekledim şöle bi bas ta dragstarrrrrrrr görelim diye bi kere bastın onda da azıcık tı :(
bi dahaki gezide valla gazlıcam seni şöle bi dragstar görim yaaa uzarken yanımdan wrommmm diye
-
12 Haziran 2006, 13:59
eyvallah
not_fear adlı üyeden alıntı
ALBATRSO-FB cim melisin zaten seyhan 250 si var ama daha uzun yola çıkmıo abisiiii
eyvallah kardeş biliyorum uyardığın icin sağol ama kıza yinede helal olsun
-
12 Haziran 2006, 14:09
-
12 Haziran 2006, 14:11
Şişşşttt ben hepinizi seviyorum, neşeli kalalım bakimmm
Demin Rahmi abimizle msn den konuştuk, valla herkes çok iyi çok güzeldi, gelemeyenler önemli değil bi dahakine gelirler, motosiklet kardeşliğinin üstünde idi gezi, buna emin olun.
dün de en son beşiktaşa kadar soner abi, tümer, özcan ile beraber geldik, antikada yanımızda idi o beylikdüzünde sattı bizi evimi ordaymış ne
bu arada videoları tek ben izliom, ya gece yatmadan önce bile seyrettim bi daha dördünü de sırıta sırıta :D
-
12 Haziran 2006, 14:14
nevZAT150 adlı üyeden alıntı
harikasınız beyler... eğlence güzel olmuş...
fakat denize girmediniz herhalde, sadece güneşlenmişsiniz gibime geldi..
merakla takipteyim.... ;)
Valla deniz süperdi ve ben marmarayı hiç bukadar temiz ve güzel görmedim
atladım bir yüzdüm çıktım ama doyamadım mayom bile kurumadan tekrar atlıyıp bol bol yüzdüm
herkez yüzdü ve bazı arkadaşlar çok güzel deve güreşi yapıp eğlendiler malesef herşeyin resmini çekmedik bu sefer kendimiz için eğlendik
-
bende gelmek isterdim ama eşim çalışıyor cumartesileri
e onu bırakıpta gelmek olmaz
izin alırsa diğer geziler inşallah
amm ma iyi eğlenmişiniz bizde nabalım sizin gurptan arkadaşlar ayağının tozu ile çamlıca gezisine geldi saolsunlar ballandıra ballandıra anllattılar
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
-
-
12 Haziran 2006, 14:23
arkadaşlar, boşverin bence. biz keyifimizle, gonlumuzce bir kamp yaptık yedik içtik eğlendik, costuk costurduk işte gelmeyenin de cezası zaten budur diyorum ben. boyle süper bir organizasyonu kacırmış olmak baslı basına bir ceza zaten...
gelen,emeği gecen herkese tekrar coook teşekkürler!
fotoğrafları koyup bizlere tekrar o anları yasatan arkadaslarıma da cok teşekkür ediyorum, gelmeyenler de bakıp bakıp yansınlar, imrensinler artık umarım bir sonrakini kacırmazlar.
bana teşekkür eden arkadaslarım; ne demek yeterki isteyin 10 saat ugrasırım ama gene yaparım, afiyet olsun...
-
12 Haziran 2006, 14:26
ferni slm can yahu halen içimde senin yaptıgın yemekler seni ist en güzel otelinde soguk mezeci yyapacaz bu gidişle harikasın yahu halen o kalan yemekler olsada yesem dermişim şimdi
-
12 Haziran 2006, 14:27
perilciğimmm
yaa tüh o gece muhabbetler şamata derken ben ümitin doğum gününü tebrik etmeyi unuttum yaaa
lütfen benim adıma enişteyi öp hehehe
-
12 Haziran 2006, 14:29
evet güzel bir gezi daha bittiii ....
gaz açtık gaz kapadık..yüzdük..oynadık..yedik içtik..
emegi gecen herkeze teşekkür ederim..
öncelikle mekanı bulup ilgilenen güzel insan DOSTDARK iyki varsın..
bu gezinin benim için bir başka önemi vardı çünki motoru aldığımdan bu yana ilk kez artcı taşıdım..
bu konuda bigilerini esirgemeyen ve en önelisi hayatı pahasına motora binen sayın FERNİ ye sonsuz teşekkür ediyorum...
-
12 Haziran 2006, 14:30
-
12 Haziran 2006, 14:31
antika ne demek ben gene yaparım yahu yeterki biz gene boyle samimi, boyle neseli ve boyle hepberaber olalım... yahu gercekten cok guzeldi bee, tekrar cook teşekkürler, en kısa zamanda bir kamp daha umarım...
ashes ben bi haftasonu uyarsa kapıp kuzeni falan gelicem sizin o tarafa, cok ballandırdın bakalım dediğin kadar mıymıs?
-
12 Haziran 2006, 14:32
eski dost düşman olmaz derler ama yalanmış!
Slwer adlı üyeden alıntı
alınlarına enayi yazdırmak ?
Herkesin terbiyesi eşit değil germesek ortamı... nası olur ?
burdaki mt dostlarım onlara takıldığımı gayet de iyi anladılar ve senden başka tepki veren de çıkmadı!
neden acaba?????
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
12 Haziran 2006, 14:33
vedat walker için çok saol evde herhalde bu gece gömeriz bakalım ahmet abi ile çok teşekkür ederim sana düşünmen ve söz verip tutman vay vay vay vay
-
12 Haziran 2006, 14:34
-
12 Haziran 2006, 14:36
süper kahramanın ferni olmasaydı sende alnına enayi yazdırcakmıydın
-
12 Haziran 2006, 14:38
hangi kargo
Meliss adlı üyeden alıntı
çook teşekkür ederim,, harbi otobüsle gelen tek bendim galba
not_fearında dediği gibi "benim daha motorla hiiç uzun yol tecrübem yok abisi"
vee evet ben senin motorundan istiyom, bana ne bana ne
hani bana hediye paketi yapıp göndericektin
doğum günün ne zaman bide hangi kargoyla calışıyorsunuz ve tabiki adresin spormu istiyorsun klasikmi sen böyle gezilere devam et biz aramızda para toplar alırız
-
12 Haziran 2006, 14:39
vedat gazladıkça ferni arkasında, bizi sollayıp bi wrommm ile en başa gidip geliodunuz yaaa,
işte ben orda bitiodum zevkten deli oluodum deliiiii
ve ferni eline sağlık yemeklerde herşeyde emeğin geçti, e tabi kuzeninin ve halime yengemizin (rahmi abimizim eşi), çok teşekkürlerrr
ha bide unutmadan canadan sana da çok teşekkür, baba o nası bi teferruatlı alışverişti yaa sırf o gün için kamp çadırları buzluklar şişme yataklar daha neler neler valla renk kattınız erkut hocaya da çok teşekkür acaip kafasınız siz yengelerle beraber tam bi çılgın dörtlü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler