Albatros sizi geçicez diye bizden gizlice kaybolup yok oldunuz kardeşim. Biz de gayet iyi niyetli sizi arıyorduk valla başka birşey yok. Yolda kapışsaydınız bizimle.ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Albatros sizi geçicez diye bizden gizlice kaybolup yok oldunuz kardeşim. Biz de gayet iyi niyetli sizi arıyorduk valla başka birşey yok. Yolda kapışsaydınız bizimle.ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
camadan, ALBATROS-FB, Blacat, brubaker1, cuk_o, CUM, DİDİ_NİN_AMCASI, jasmine, not_fear, Rahmi&Halime, sivitkasim, Slwer
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Sevgili soner kardesim ve tüm katılımcı arkadaşlar..
Herkesin ellerine emeklerine sağlık.. Çok güsel eglenmişsiniz..
Keşke bende aranızda olabilseydim..
İnsallah baska sefere..
Sonercim tekrar emeklerine sağlık..
S&S
işte arkadaşlar bu sayfalarda o güzel anların ölümsüzlüğü benden de bi kaç resim ve VİDEOLARRRRR RESİLLL EDİCEMMM SİZİİİİİ HEHEHE
al işte videolarda burda en sonunda melis saolsun sayesinde ekledim
ahada resillll videolarınız
http://www.hemenpaylas.com/download/...eo_1_.3gp.html
http://www.hemenpaylas.com/download/...eo_2_.3gp.html
http://www.hemenpaylas.com/download/...eo_3_.3gp.html
http://www.hemenpaylas.com/download/...eo_4_.3gp.html
videoları quicktime ile izleyebilirsiniz yada sanırım real player de destekliyor artık bu formatı
başkada video çeken olmadımı yav, e tabi benim gibi bi yönetmen, yrd.yönetmen, yapımcı, kameraman, yrd.kameraman, ışıkçı, sesçi olursa e bide böle güzel senaryolara imza atan MT üyeleri oldukçaaaaaaa daha ne videolar olurrrr
sizi ünlü edicemmm ünlüüü, zaten 1. video da niceman i ünlü ettim
Hehe burada dostdark soner abijimiz race scooter i ile çok kaptırmıştı e hali ile 600 f honda lar geride kaldılar onları beklerken sıkıldım bakim dedim ufukta görünüolarmı çıkmışkende şu rahmi abinin vedat ın 600 honda rezilliklerini çekim dedim hehehe
peril dostdark melis ölesine acaip acaip benim anlam viremediğim bi yerlere bakarken :D
bu bizim taaa lüleburgazdan otobüsle gelen arkadaşımız melis (elif) saolsun kendisine çok teşekkür ederim valla helal bee
işte acaip beni şaşırtan çalışkanlar, ceren arkası dönük karşısında ki ablamız rahmi abimizin saygıdeğer eşi, sol başta ki neşeli ve ortam adamı kardeşimiz ise cerenin biricik kuzeni, e artık bizimde kuzen oldu
Paşam gerçekten herşey çok güzeldizuhtupasa adlı üyeden alıntı
Birdaki sefere gezi yerine paşa için taht getirteceğim
gelenler yanımızda gelemeyenlerde kalbimizdeydi
Bütün MT aillesine sevgi ve selamlar
Gezi süperdi tek sorun yarım saat de bir durup 600f lerin yetişmesini beklemekti
birdahaki gezide 600f lerin bir saat önce cıkmalarını ayarlamak lazım ki aynı saat de varalım
EEE benim odun kömürüyle çalışan makineme yetişmeleri zor oluyor tabi
KAMP ADAMLARI
abi o diilde helikoptermi çağırdınız resim çekmek için ya
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
e heralda VIP gezi yaparda helikopter olmaz mıcuk_o adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
son resimlerde bizi helikopterden çeken arkadaşlarımıza teşekkürler
F 600 LERİ kaybedince hava kuvvetlerinden yardım istedik sağolsunlar bizi kırmadılar dedem hava kuvvetlerinde emekli paşa helikopteri kulanan HV.PLT.YÜZBŞ.ALBATROS-FB nin KARDEŞİ ALBATROSdostdark adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ne helikopteri bee o notfearcopter di çekicem ya 600 f lerin resilliğini tırmandım dağa taşa hehehe
ama aşağıda HIZLI motorcu kankalarım çok şirinlerdi yaaa nerdeyse üstlerine atlayasım geldi
ya arkidişler 4 video var nasıl atıcamı hala bulamadım be
ii siz bilirsiniz atmıorum len video mideo
ben de karadan arama kurtarma ekibi oldum
Abi ne helikopteri yaa. Soner göbek rakısını içince havalanmaya başladı 45m. yüksekten çekti o fotolarıALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Evet tahmin ettiğim gibi çok güzel eğlenmişsiniz.Sizin adınıza çok sevindim arkadaşlar aklım hep sizdeydi havanın güzel olması sizin için mutlu etti beni.Orada olmayı çok isterdim biz gelemeynelere de kızmayın lütfen daha öncede mazeretimde yazdığım gibi hava beni endişelendirdi ancak şuna inanın ki MT ailesi herzaman heryerde bir arada olamasa da gönülleri beraberdir en azından benim gönlüm hep sizlerle.Ve daha nice gezilerde beraber olmak dileğiyle hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Ulen ne adamım ben be
Rahmi abinin nickini yanlış yazmışım düzelttim yanlışlık olmasın arkadaşlar
düzelttim şimdi
rakıyada şarabıda katalım vay vay te te hayda hayda hızı alamadım abi ley ley ha ha eller havaya oyurmayın nargile cek ağır baba celal kardeş hayda ulan gezi bitmiş biz hala devam kendine gel ahmet doymadı aksesmi ahses mi kardeşim
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
harikasınız beyler... eğlence güzel olmuş...
fakat denize girmediniz herhalde, sadece güneşlenmişsiniz gibime geldi..
merakla takipteyim.... ;)
vallaha harika bi gezi olmuş rahmi ile konuştuk düğün olduğu için gelemedim bundan sonrakiler kaçmaz deli eğlenmişsiniz beaaa
deniz yürüyüş parkuru gibi olduğu için pek yüzmedik ama bu bizim için hiç sorun olmadı nasılsa yağmur vardı
hala beynim agrıyor iyi olmuşuz valla sırada kerpe var hadi bakalım ekip elleri görelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)