10-11 Haziran Dostdark Gezisi Gelenlerin katkılarıyla :D
Reklamlar
-
11 Haziran 2006, 22:23
Böyle bir organizasyonu ahmet san bile gerçekleştiremezdi.(Fazla mı abartı oldu acaba: )Her şey tek kelimeyle muhteşemdi.Hava,mangal,yemekler,kalınan yer,deniz ve siz değerli dostlar.Başta dostdark ve hıghway olmak üzere orada tanıştığımız tüm mt üyelerine teker teker teşekkür ederim.Bizlere yabancılık çektirtmediğiniz için.Yeni gezilerde buluşmamız dileğiyle...
Reklamlar
-
11 Haziran 2006, 22:24
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dostdark resimlerden anlaşılıyorki geziniz süper geçti resimleri çeken
ellere sağlık albüm olmuş
-
11 Haziran 2006, 22:42
darısı kerpe gezisine necdet abi
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
11 Haziran 2006, 22:49
SİZ süpersiniz bişi dmeiyorum aradım aradım ama orda olmayı çok istemiştim iyi eğlenmişsiniz emin olun göbek atanların arasında peril le kapışıyoduk gelseydim inşallah kerpe de
-
11 Haziran 2006, 22:50
Güzel geziydi
-
11 Haziran 2006, 22:59
alper_tim'in düzenlemiş olduğu KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi 17 Haziran Cumartesi Akşamı nda haydi buradaki performansımızı orada da gösterelim katılımlarınızı bekliyoruz
-
12 Haziran 2006, 00:06
camadan online gezi anlatmıssın resimlerle gezi çok güzeldi bruce ashes ve ben geziyi baya uzattık zekeriya köy bostancı maltepe eskihisar ve finalde nihayet gebzeyi görebildik dostdark devamını bekliyoruz gezinin...
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]KEYİF ADAMLARI[/COLOR][/FONT]
Hayat aldığımız nefes miktarından ibaret değildir.. Nefesimizi kesen anların toplamıdır...
-
12 Haziran 2006, 00:16
resimler için teşekkürler camadan ve burcu. bende de var bikaç resim yarın eklerim.
valla ben gece 1:30 felan dı geldim bayaa gecti ama güzeldi.
soner org. için çok saol eglenceliydı keyıflıydı katılan herkese teşekkür ederim.
bide: gecenın korunde bana yemek ayıran tümer ve burcu ya teşekkürler. keklerde güzeldi burcu halen yasıyom ve mezeleri yapan arkadaş ( ismini bilmiyom kusura bakmasın) ın da ellerine saglık ve gbylmz a araba için teşekürler.
herkes sağsalım vardı mı?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
12 Haziran 2006, 00:41
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
camadan adlı üyeden alıntı
darısı kerpe gezisine necdet abi
vallah çok iyi olur sizler ısındınız artık bizde inşallah yakında havamıza girip
patlarız
-
12 Haziran 2006, 01:42
arkadaşlar çok güzel bir haftasonu idi ve katılımcıların hepsine birer birer teşekkürlerimi sunarım. her konuda emeği geçen tüm arkadaşlarada canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. bu arada akşam mangal keyfi için canını dişine takıp yemekleri (yakan ) pardon pişine MT Mangal ekibi saz arkadaşları salata üstadlarına ayrıca çok çok teşekkür ederim ellerinize sağlık. ha bu arada ayağımın tozu ile direk çamlıca buluşmasına katıldım arkadaşlara yağan yağmur ve nasıl ıslandığımız hakkında ayrıntılı malumat verdim
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
12 Haziran 2006, 02:03
-
12 Haziran 2006, 02:23
Herne kadar yarım yamalak da katılsam, geziye katılan tüm dostlara teşekkürler. Camadan resimler ve gezi yazın için çok sağol, ellerine sağlık. Eyliyetimi bi aliiym, daha ne gesilere gelcess. Dostark ve saz arkadaşlarınada çok teşekkürler, hem gezi için hemde yeni bir mekan keşfetmemizi sağladığın için.
-
12 Haziran 2006, 02:59
-
12 Haziran 2006, 10:02
vay vay vay babam vay herşey için teşekkürler
-
12 Haziran 2006, 10:06
ben teşekkür ederim ashes sana teşekkür etmeyi unuttum yaw
-
12 Haziran 2006, 10:09
ya şöyle güzel bir foto çıkmamış benim yaa bu kadarmı resim
-
12 Haziran 2006, 10:15
Admin
Katılan ve org. emeği geçen herkese teşekkürler.
Biraz geç aranızda oldum ama süper bir gündü.
-
12 Haziran 2006, 10:16
ben tamamını koydum resimlerin bi üzerine bi şiir
Ashes ile yoklama yaptık
gelmeyenlere bir çizik attık
üzerine de göbek rakısından çaktık
-
12 Haziran 2006, 10:18
listede olupta gelmeyenler mazeretlerini yazmak durumundalar yada neden isimlerini gelmeyecekler yazdırıyorlar açık ve net bi şekilde yazmalarını istiyorum
-
12 Haziran 2006, 10:33
evet arkadaşlar cok güzel bir hafta sonu idi.evet yagmur camur içinde bogulduk ama neyse vatan sagolsun.. gezide emegi gecen herkese sonsuz teşekkürler.albatros mangal başındaki gayretlerinden kutlarım kardeşim ,ferni mezeler muhteşemdi ellerine saglık camadan resimler tam albümlük sagol.velhasıl hepiniz sagolun varolun.sıkı bir haftaya moralli başlıyorum daha ne olsun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler