Yaaa bırakın bu işleri, bu kadar duygusallık motorcuyu bozar...keyfinize bakın...
Yaaa bırakın bu işleri, bu kadar duygusallık motorcuyu bozar...keyfinize bakın...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
arkadaşlar içki meselesinin amacı farklı idi ama konu baya bi dağıldı..
neyse .....
bence içki meselesi genel bir sitemdi sonradan bir kısım medya suç keçisi aradı insanlar eteklerindeki taşları döktüler..
bende iyice dağıtımm ortamı bari...
abi geziyi kıskandılar tamammı.. (tamammm)
ne yapalım ne yapalım hadi saldıralım...(saldıralım)
konuyu anladık iyne bize battı ama gel cuvaldızı satalım (satalıımm..)
saldırcaksanız topik actık yazın oturan dostum olcağına yürüyen düşmanım olsun demiş birisi ama kim bilmem
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
inanmayınnnnnvedat kaya adlı üyeden alıntı
karşı tarafın casusu o aramıza sızmış, zaten gezi gecesi bana itiraf etti ert olum ben aranıza sızmış şeker vedatım diye
ya şaka maka özledim sizi hepinizi be
antika seni bile len nerdesin olum hani evini boyucaktık
ya çok duygulandım şimdi,
biraz önce AKIRA arkadaşımız dostdarkın siteye üye oldugu topiği verdi
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8033
bide komik bişi var orda, soner abi eski motorculara bi soru sormuş ;
"Eski motorculara birşey sormak istiyorum
benim makine 150 lik ve sıfır kullanma talimatında 500 km kadar 30km hızla 500-1000 km arasıda 50km gidin diye yazıyor ama ben otobanda ne kadar yavaşda kullansam 60-70 yapıyor"
demiş, bu ne kadar yavaş kullansamda yapıyor işte yapcanı olayı bana 600 f lere yaptıgını hatırlattı da
geçte olsa bi yorum yazalım öncelikle dostdark sana bu gezi için teşekkürler katılan arkadaşlar sizede çok teşekkürler iyi bi gezi oldu herne kadar biz gece 24 00 da varmış olsakda yeteri kadar eğlendik hadi darısı diğer gezilere diyelim....
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
soner abi yapmaya senin kömürle calısan motoruna yetişecem diye hararet yaptık silivridedostdark adlı üyeden alıntı
Az tanıyıp çok sevdiğim muzaffer abi yazındada belirttiğin gibi soner abi sayesinde güzel arkadaşlıklar yaşayıp,güzel insanlar tanımışssın.Gözlerinize nasıl bir perde inmiştir ki bu insanların sizin arkanızda olduklarını göremiyorsunuz.Bırakın kim ne düşünüyorsa düşünsün.Daha sizleri yeni tanımışken,birlikte katılacak yeni gezileri düşünürken sizdiyorsunuz ki gidiyoruz.Bu insanlar dostlukları,arkadaşlıkları,geçirilen hoş vakitleri kolay harcayan ve harcatan insanlar değillerdir.Sizleri çok fazla tanıma fırsatı bulamadım.Ama yanınızda geçirdiğim 2 gün boyunca bu iki güzel insanın etrafına yaydıkları pozitif enerjiye şait oldum.Aslında bu konu ile ilgili yazılacak çok fazla şey var.Ama aranızda yeni olduğum için yanlış anlaşılmak istemiyorum.Lafın kısası buralar siz olmadan OLMAZZZ.O kadar.Muzo adlı üyeden alıntı
ilk sayfada benim ve burcunun sanırım 4. sayfada trenox'un 5yada 6. sayfada rahmi abimizin çektiği resimler mevcut hatta tüm topiği karıştır bencealestevardiya adlı üyeden alıntı
sevgili vedat, ne iş yaw bi öylesin bi böyle bi gidiyon orada alkole hayır, buraya geliyon kıskandılar,
meliss sende resimler varmış öyle yazmıştı soner onlarıda bi ekleyebilirmisin sana zahmet
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Yüzlerce fotograf var. Yolda giderken, öğle yemeği yerken, çadır kurarken, gece kamp ateşi yakarken, dans ederken kahvaltı ederken vs vs.alestevardiya adlı üyeden alıntı
Kısaca eğlenirken....
Yol devam ederken öğle yemeği esnasında masada gözükenler : su, ayran, kola...
Motorcu kıyafeti ile bira veya herhangi bir alkollü içki yan yana gelmemiş...
İlk bira kutusu 31. resimde gözüküyor, toplamda 5-6 tane. Çok daha fazlada olabilirdi, gayet normal gece kalınıyor burda...
Üstelik, fotograflarda esas gözüken, dostluk kardeşlik eğlence. Ne güzel...
Eğer bu fotograflarda bunları değilde bir iki tane bira şişesini gören varsa, önce bir kendi içine baksın.
Bu yıl bugüne kadar düzenlenmiş olan en harika [MT İstanbul] Gezisi olmuş, tartışmasız açık ara...
Daha iyisini de yine ancak bu ekip yapabilir !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ya elif hani resimler nerede korkma biz buradayken kimse sana sataşmaz
KAMP ADAMLARI
Cumartesi gecesi gerçekten çok içip sarhoş olan arkadaşlarımız oldu.ledo adlı üyeden alıntı
Ama pazar günü eve dönüş yolunda hepsi gayet ayıktı.
Ayık olmasalardı da yola çıkmadan mutlaka ayıltırdık zaten
Uzun zamandır bu kadar keyifli zaman geçirmemiştim.
Ayrıca bu geziye katılanların hepsi küfelik olmadı.
Ben gece 11.30'dan sabah saat 4:30 'a kadar 2 tane 50'lik birayı bitirmedim mesela.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Süpersiniz...hepiniz resimlerde harika çıkmışsınız..Allah nazarlardan korusun..
MT İzmir'e Selamlar inşallah hep beraber bişeyler yaparız
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)