Gezip dolaşmak işin en güzel ve kolay kısmı. Bu kadar yazıyı yazmak, resimleri ve videoları derlemek bana 404 hatası verdiriyor.... Bunları derlemek için bile günlerini verdiğin belli. Emeğine sağlık...
Gezip dolaşmak işin en güzel ve kolay kısmı. Bu kadar yazıyı yazmak, resimleri ve videoları derlemek bana 404 hatası verdiriyor.... Bunları derlemek için bile günlerini verdiğin belli. Emeğine sağlık...
Zevkli bir rota kesinlikle yapmanı tavsiye ederim.
Datçada biz artık tarihi bırakıp keyif yaptık
Bir ara yapmasam mı diye düşünmedim değil çünkü baya uzun sürecekti. 4-5 günümü aldı şu raporu hazırlamak.
Okuyup zaman harcayanlara ise gerçekten teşekkürler çünkü okumakta ayrı bir dert
Belgrad raporunuda bitirince ben olsam okumam bunu ya dedim
hocam rotayı saklı tut. baharın senden isteyecem. gps açık dolaştın değil mi, gittiğiniz bütün yollar kayıtlı?
gps kullanmadım ki
Hiç bir zaman kaybolmadım sadece 1 - 2 yerde yolu karıştıracak gibi oldum ordada iphone kullandım.
Sen gideceğin zaman haber ver ben sana bu rotada gitmen gereken güzel yerleri söylerim. Zaten normal yolları çok az kullandık. Dönüş yolunda Antalyadan sonra çoğu zaman ana yoldaydık onların dışında hep köy yolları , ara yol , toprak
Bayanlar genelde motorsikletten korkarlar ama kiz arkadasiniz halinden gayet memnun gozukuyo,surucuye guvenindenmidir nedir gercekten anlatim ve resimleri ozellikle begendim,umarim kazasiz belasiz cok daha keyifli rotalara dogru teker cevirirsiniz. Tekeriniz duz bassin diger gezi yazinizi buyuk bir merakla bekliyorum,keyifli forumlar
tamamdır hocam yola çıkamadan yazarım.
Usta bu nedir yaa... Böyle gezi konularını görünce ''ulan bizimki de hayat mı? istanbul gibi ömür kısaltan bir şehirde sıkışıp kalmışız'' diyip bunalıma girdim. Benim gibi doğayı, tarihi, ve sakinliği seven birinin ne işi var abi istanbul da. offff... offfff!!!
Bu arada bu geziyi böyle belgesel tadında hazırladığınız ve bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
elinize sağlık çok güzel gezi ve sunum olmuş...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)