Keyifle izlediğim paylaşımlardan biri, teşekkürler.. Allah nicelerini nasip etsin
Keyifle izlediğim paylaşımlardan biri, teşekkürler.. Allah nicelerini nasip etsin
kız arkadaşımla keyifle ve imrenerek okuduk.Birazda başımı kemirmesine sebep oldunuz .Şaka bir yana bu yaz kuşadasından yola çıkarak benzer bir rotayı bende planladım ve yazın yola çıkacağım inşallah.Ama bizdeki sorun motor uygun olmadığı için rotanın çoğunu tek başıma yapıcam ve kız arkadaşım antalyaya otobüsle gelip bana eşlik edicek.Sizin konunuzu görünce motoru sat ve böyle rahat al diye susmadı güzel bir gezi olmuş tebrik ederim darısı bize inşallah
Ahh ahh yeminle kiskancimdan ortadan ikiye ayrildim zor birlestirdiler bizim hatuna bin bakkala gidicez dedigimde bile kac tane laf yiyerek biniyor.ne sansli adamsin yahu benim scooter buradan okula zor gidiyor valla.
Süper olmşu bu yaz bende bu rotayı planlıyorum
Bende bisey okuyacaktim ama ne diyorum. Senin raporu okuyacaktim. Zabaaaanan bakayim naaapmışsın :D
Yeni motorsuz gezi raporunuda seneye goruruz insallah :D
Süper bir gezi olmuş.Keşke Eskifoça ya uğradığınızda haberim olsaydı.MT den bir çok konuk ağırladık burada.
Okudum. Yorum yapmayacagim çok pis kıskandım. Kiskancligim gecince yazabilirim belki :D
Güzel gezi olmuş tebrikler, ben de suzuki inazuma kullanıyorum, aklımda tenere var ancak artçı konforunda sıkıntı yaşadınız mı? (Artçım ortalama 55-60 Kg.)
Teşekkür ederim, tekeriniz düz bassın inşallah..
tebrikler resim kaliteside ayrıca on numara...
Süper olmuş abijim, paylaşım için teşekkürler
Olamaz böyle bir şey ya. Resmen kafamdaki rotayı görüp dolaşmışsın hocam
Fotoğrafları görünce daha da bi şevke geldim. Bahar gelse de çıksam artık yola.
Hakkaten helal olsun, harika bir gezi olmuş..
Bu arada datça'ya kadar gitmişken keşke Knidos antik kentini de görseydin. Çok önemli bir kent olmasının yanı sıra Newton'a Sir ünvanın verilmesine vesile olan aslan heykelinin memleketidir. Newton o heykeli zamanında gelip söküp ingiltereye taşımıştır. Falan filan neyse.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)