Gelmesem mi acaba
Ben motoru aldığımda Adanadan dönecektik ama işimiz olduğu için aceleye getirmeyelim kamyonla gelsin dedik. Yoksa o yolu bende seviyorum fakat kesinlikle aralardan git anayolda hiç birşey yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
Pazartesi Sırbistandayım Erman ama motorsuz orası içinde inşallah bir rapor yazarım.
Yalnız oda bunun gibi olursa artık 2016 aralığa görürsünüz
onu erken hazırlamaya çalışıcam.
Sizin mangala gelemedim o gün çalışıyordum evde :( yoksa oda çok keyifli bir sürüş olurdu.
nihayet yıllar sonra güzel bi konu gördük bu kadar iyi hazırlanmış başlığı göz ucuyla bakıp geçemedim. yarıya kadar detaylı okudum inceledim devamı yarına gözler yoruldu
yavv reis naptin sen alkisi nerden koyuyoz birda bilmiyorum ama ozendirdin kazasiz belasiz gezini tamamlamana sevindim videoyu daha izlemedim ama rminim oda guzeldir. devaminida bekleriz artik darisi bizim basimiza. canakkaledeki kamp gunlerim aklima geldi huzun coktu biraz
Teşekkür ederim Aslında çok güzel hazırlanmış raporlar mevcut haklarını yemeyelim. Ben biraz uzun bir yazı hazırladım
Teşekkürler
Videolarda güzel oldu ya müzikleri için çok zaman harcadım sadece doğru müzikleri bulana kadar neredeyse 4-5 gün harcadım desem yeridir
Yeni gezimizin raporu ocak ortasında hazır olucak diye ümit etmekteyim
Allah daha güzel geziler ve kız arkadaşınla mutluluklar versin
bu sene hemen hemen aynı güzergahı arabayla yaptık, motorla daha da keyifli olmuştur.
ayrıca 15 aylık kızımı e-bebeğe götürüp kıyafet reyonunda yere bırakınca, elbiselere elleriyle dokunup ciciii yapıyor...normal yani bagajın dolup yer kalmaması
Abi eğer bir kızım olursa kendisini küçük yaşta motora bindiricem resimdeki gibi , gerçi resimdeki çocuk erkek ama olsun.
en azından bu sayede ileriki yaşlarında yanına fazla eşya almaması gerektiğini öğrenir.
Bu arada gerçekten Allah nasip eder ve çocuğum olursa küçük yaşta motora başlatıcam eğitimlerini alsın diye artık sever sevmez onun bileceği iş
Şunlara bak abi benim yapamadığımı yapıyor namussuzlar
vay beee! gerçekten muhteşem görüntülerdi ,beğenerek okudum ve izledim,yüreğine sağlık,eskişehirden selam olsun,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Teşekkürler Mesut Hocam.
Siz benden Eskişehiri çok daha iyi biliyorsunuzdur. Sivrihisar çok güzeldi ben çok sevdim Hatta sivil havacılığın orada bizim eşşeği baya kile soktuk kilde yaklaşık 30 dklık bir sürüşüm oldu ve motordan indiğimde içime kadar kil girmişti. Eğer oraya giderseniz bence sizde girin derim
Bişi sorabilir miyim?
Bu kış günü böyle resimler, gezi bilmem neleri, şezlonglar falan ne ayaksın sen kardeşim?
Kazasız belasız nice kilometreler
Legends may sLeep.. But they never diE..!
cok güzel gezi olmuş paylaşım icin Teşekkürler
Ula şu son videodaki müziği biyerden hatırlıcam dedim dedim dedim dedim sonra hatırladım. Evlilik programındaki müthiş sesiyle müthiş bir şekilde bu şarkıyı söylüyordu kadın :D
rahatlık yönünden bunlarmı güzel maxi scooterlarmı bana maxi scooterlar vitessiz diye daha sıcak geliyor (endurocular saldırmasın :D)
Kardeşim tekrar selam.Resimlere bayıldım.Gezilen ve yerler süper.Ben de gideceğim ve gitmeden sana danışacağımVideolar da çok güzel olmuş.Bu soğuk zamanlarda içimi ısıttın teşekkürler.Ellerine sağlık
Selamlar Tayfun abi ,
Bakalım yorumun ne olacak abi merakla bekliyorum ve önemsiyorum İyi çalışmalar.
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
Teşekkür ederim abi ,
Tabikide abi çok güzel yerler var gezilecek ve kesinlikle motor izin veriyor ise ana yollardan uzak durmak lazım bence. O yollar en zevklileri. Heleki kamp yaparım diyorsanız bu tatil çok daha ucuza gelir.
28 inde Sırbistana gidiyoruz ama motorsuz. İnşallah orası içinde bir rapor hazırlayacağım. En azından gitmek isteyenlere belki yardımcı olur.
Berkcigdem abi duke ile geziyorum fakat havalar sogudugundan beri kısa koşu. Yaza çok daha uzun geziler planlıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)