bir yastıkta kocayın emi darısı olmayanların başına
bir yastıkta kocayın emi darısı olmayanların başına
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
güzel güzel
Bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet edenler,
Birgün elbet bu ülkenin kurşununuda yiyeceklerdir..!
yazar olmayı denedin mi hiç ? 2-3 tane ask kitabı okumustum ordaki yazarların uslübuna benziyo anlatımların.
çok hoş olmuş ama kızlara kotü örnek oluyosun.
demin kız arkadaşım miss ohyeah bu yazıyı okumamı söyledi şimdide bana sen bana hiç böyle şeyler yapmıyosun diye fırca atıyo
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
ben yazarım zaten .motosiklet net de yazıyorum daha ne
şaka tabi çok teşekkürler yüreğinize sağlık...
canım sevdiğim yaşadığını yaşadığımzı çok güzel yazıya döküyorsun yüreğine sağlık. evet gerçekten çok şanslıyım senin gibi mükemmel bi sevgiliye sahip olduğum için.bende herkese güzel dilekleri için tşk. ediorum. bir su gibi berrak bir çiçek gibi sevgi yüklü okyanus kadar derin bi sevgi yaşatan canım alPERİm seni seviyorum.. HERŞEYİM
harikasın dostum .
Allah bozmasın mutlulugunuzu
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
sevgiyi mutluluğu yakalamak zor..yakaladıysanız bırakmayın..asla
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
deniz diyoki " kususursuz bir sevdanın tarifi ancak bu kadar güzel olabilir " . kaan eliyle deniz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)