2 Yamaha Tenere 660z Ile Toros Dağları’nda Motosiklet Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Şahane görüntüler ile çok güzel bir sunum hazırlamışsınız tebrik ederim.
-
O gökyüzü fotosunu hangi makine ile çektiniz? DSLR mi?
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Evet ,Pentax k-5 ile
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Teşekkürler Gürkan
-
Haber verin haber bizde gelelim !!!!
Çok güzel bir gezi olmuş. Ürgüp bölgesine gideli uzun zaman oldu. Bende bu kış veya mayıs ayı gibi bir Ürgüp gezisi istiyorum. Rotayı belirler iken size bir mesaj atarım tavsiye ediceğiniz yol vs varmıdır diye.
-
Çok başarılı.
Eğlenceniz daim olsun.
-
Çadırın kurulu olduğu alan sanki özellikle çadır için etrafı taşlar ile çevrilip hazırlanmış gibi duruyor çok hoşuma gitti
-
yaşamak böyle bişey işte.. motordan yana sıkıntılarınız oldu mu sele konforu vs. bilgi alalım biraz
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
süper görüntüler. hele gece fotoğrafı harika. çadırın kurulduğu yeri yapmak istesen zaman alır, cuk oturmuş çadır.
-
02 Aralık 2015, 16:10
Güzel gezi, Yıldızlar süper.
-
02 Aralık 2015, 16:31
Berk bey istediğiniz zaman rota konusunda yardımcı olurum ,zaten burası gezdiğim tek yer değil ama video haline getirdiğim tek yer olduğu için paylaşmak istedim,bir kişiyi bile teşvik etsek ne mutlu bize mail adresim erol_asna@hotmail.com rotanın harita üstünde dökümüde olacak onlarıda paylaşırım iyi sürüşler
-
02 Aralık 2015, 16:32
Ulen şu tenereye boyum yetmedi yoksa alıyordum.Gittim mt07 aldım.Geçen mt07 le 700 km yol yaptık hala göğsüm ağrıyo rüzgardan =)Süper gezi olmuş tebrik ederim.
-
02 Aralık 2015, 16:36
ÇOk teşekkürler hepimizin inşallah pysyche
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
Çadırın kurulu olduğu yer Gülek kalesi bizim çadırı kurduğumuz yerde oranın yerlisinin söylediğine göre top yeri imiş
Zaten çok stratejik bir nokta bütün geçitler yollara hakim biyer
-
02 Aralık 2015, 16:39
Tek kelimeyle muhteşem Ofiste otururken çok özendirdi
-
02 Aralık 2015, 16:52
Motorla ilgili hiç bir sıkıntı olmadı genelde toprak taşlık yerlerde gitmemize rağmen bizi hiç üzmedi özellikle Hacıkırı-Belemedik yolu hem tarihi hemde Tenere gibi motorları test yeri gibi birşey tavsiye ederim uçurumlara dikkat etmek şartıyla
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
teşekkürler tde
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Teşekkürler enable
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
Haklısın marefb boy bu motor için gerekli özellikle offroada girecekseniz benim boyum 1.80 bazen benim bile boyum yetişmiyor toprakta ama iyi yanları bu ve birkaç kusurunu örtüyor Dkn nin bahsettiği sele konforuda 200 kmden sonra kalçanızda ve elinizde uyuşmalar yapabiliyor ,ama bu çekilmez bir durummu tabiki hayır günlük 1000 km kullanmışlığımızda var tabiki doğru değil ama o gün için mecbur kalınmıştı yani her motorun eksileri artıları var mt07 de güzel motor sadece onda göğüs bunda kalça ağrıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
Çok teşekkürler bikerboi bizde bu gezinin planını bir ofiste yapmıştık
-
02 Aralık 2015, 16:53
TENERE ile daha guzel gezi olmuş...guzel resimler..
-
02 Aralık 2015, 20:00
makinenin hakkını vermişsiniz
-
02 Aralık 2015, 20:46
Renkler ve derinlik şahane olmuş fotoğraflarda, elinize sağlık.
-
02 Aralık 2015, 21:13
Mükemmel bir bir gezi olmuş.Fotoğraflar dehşet ötesi.Böyle gezilere inanılmaz gıpta ediyorum.İnşallah nasip olur bizede.
-
02 Aralık 2015, 21:28
motorun güzelide bir başka duruyor be! selamlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler