Kaf Dağının Ardı , Kaynaşlı
Reklamlar
-
Almora'nın 1945 albümünde bulunan, son derece etkileyici bir müziğe ve sözlere sahip parçasının ilk iki kıtası söyle der...
Gökyüzünün perdeleri
açıl desem açılır mı?
Masalların ülkesine
sonbaharda kar yağar mı?
Ak saçların vardı senin,
güneş gibi bir gülüşün
Senin için ağlamıştı
ırmakları gökyüzünün
Kaynaşlıda yapılan motor sporları merkezinin ve enduro yarışının serüvenidir...
TMF Parkur sorumlusu bekir abinin arayıp hal hatır sorduktan sonra kaynaşlıdayız yardıma gelsene demesiyle haftasonu izlemeye gidecegim ve dostlarla güzel zaman geçirmeyi düşündüğüm tüm planlar alt üst oluyor ...
hava yagmurlu o zaman arabayla gideyim bari diye hazırlanmaya başlayıp , çarşamba sabah havanın güneşli olmasıyla motorla gideyim bari diyerek garaja inmem ve garajda eski dağcılık ekipmanlarını görüp gaza gelmen toplamda 5 dk sürdü ve sırt çantamı yüklenip otostopla gitmeye karar verdim
AMAÇ: Otostopla gitmek degil , beni arabasına alan yolculara motsikleti anlatmak , Müzekent Safranbolu yu tanıtmak
Arabasına alan herkese safranbolu lokumu hediye ederek ...
Karabükten Geredeye kadar iki otostopla geldim , ikiside karabuklu ve dünya telaşesinde olan insanlar
ve buradan sonra daha bir eglenceli olmaya başlıyor yolculuk...
Sınırı koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebildiği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilirsin. (Arnold Schwarzenegger) demiş...
ve bu bayan duruyor yanındaki kardeşi %82 zihinsel özürlü yolculukları bursaya , bayan 36 yasında 14 yaşında kaçırılmış 26 yaşında eşinden zorla ayrılabilmiş 3 çocuk annesi babadan sağlam miras kalmış çiftlik yönetiyör bide 80 yaşında annesi var ona bakıyor ... dertlimi dertli kocası 10 yıldır ayrıldıgı halde bundan zorla para alıyor yakasını bırakmıyor ...
kaynaşlı merkeze kadar güzin ablalık yapıp ayrılıyorum
tahminimden 3 saat ilerdeyim ve yemek molası veriyorum
kaynaşlı merkez benzinlikte lokanta , girer girmez arkamdan işitcimidir nedir çantada bomba olmasın diye konuşmalar başlıyor
iç ses : yapma celil yeri degil
dış ses : yap yap eglence cıksın
iç ses :yemegini ye git bak hepsi kamyoncu sopa yiyeceksin
ve arkama dönüp yemek yiyen 3 kamyoncu pala bıyıklı dayıya PATLATAYIM MI dememle masadan kalkmaları bir oluyor
Benvariye doğru yaklaşıyorum ne yemek var diye , abi patron yok yemek veremiyoruz diyor ??????
bir kaç saniye göz göze geliyorum ve sadece corba içecegim diyorum abi patron kızıyor ögleden sonra gel diyor
ben kaynaşlıya fazla geldim galiba diye düşünürken paramızla yemek yiyemiyoruz olaya bak diye söyleniyorum
abi parayla yiyeceksen buyur otur diyor dışarıdan nasıl gözüküyorsam artık
Dış görünüşe önem verme. Bak elektirik süpürgesine, içindeki tüm pisliğe rağmen çekici.
yemek yerken kamp için aldıklarımı tekrar bi gözden geçiriyorum , kampta yemege birşeyler alınacak ve kamp baltamı unutmuşum hemen bir nalbur bulup yeni baltamı alıyorum bu kampta hayat kurtarır
kaynaşlı merkezden yarış alanına dogru yürümeye başlıyorum , gps e göre 2 saat yolum var yürüyerek
Neden yapamayacağım için sebepler bulmak yerine, neden yapabileceğim konusunda sebepler bulurum. (Anonim)
sonra bu amcayı yol sormak için durduruyorum ,biraz sohbet ediyoruz ve sonrasında hadi bende hiç gitmedim beraber gidelim oraya bende ögrenmiş olurum diyor ...
sohbetimiz esnasında kaynaşlıda abaza ların yaşadığını ögreniyorum hepsinin evleri bahçeli ve evler çok güzel
yine amcanın dediğine göre kaynaşlıda Kurtuluş savaşında erkekleri göndermemek için erkek çocuklarına kız ismi verenlerin oldugunu duyuyorum ve çok şaşırıyorum buna pek inanmadım ama böyle bir söylemi duymak bile şaşırttı beni doğrusu
ve viyadükler gözüküyor
Bekir abi ile buluşup hemen iş bölümü yapıyoruz , zaman kısa yapılacak iş çok ve hava şartları çalışmayı zorlaştırıyor
Dünya herkese yetecek büyüklükte. Onun için, başkasının yerini kapmaktansa, çalışarak gerçek yerinizi bulun.
Charlie Chaplin
yagmur bir an olsun durmuyor ama bizde durmuyoruz extrem parkur bitecek hafta sonuna
biz extrem parkurla ugraşırken , mahmut abi ve ekibi türkiyede ilk defa yapılacak PROLOĞ yarışı için DÜZCE şehir merkezindeki pisti hazırlıyorlar
Gözyaşının bile görevi varmış; ardından gelecek gülümseme için temizlik yaparmış.
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Ama bu kadar yağmur neyi temizleyecek bilmiyorum bir türlü durmadı zemin aşırı kaygan yarışçılar için
Bu günlük bu kadar yeter diyerek akşam 9 gibi bırakıyoruz , Bekir abi traş olmaya vaktim yok deyince yeni aldğım kamp baltası baştada dediğim gibi her işe yarıyor
Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsada, adam olmak her erkeğe nasip olmuyor.
Küçük İskender
Tmf yönetim kurulu üyelerimiz, drag ve Motokros genel direktörlerimiz ile planlama yapıyoruz.
bu üssteki fotograftaki adamlarda sizin gibi benim gibi insanlar ama onlar motosiklete gönül vermiş ve bu uğurda ne yapabiliriz diye tüm gün yağmur altında çalıştıktan sonra birde gece yarısı oturup yarın için konuşuyorlar buna özveri samimiyet diyorum ben
Akgün ve Erdoğan abi dağ etabı için rota ciziyorlar yol açıyorlar
her şarta rağmen çalışmaya devam
Cuma günü saat 15:00 DA DÜZCE merkezde prolog ve sıralama yarışı başlıyor ama zemin aşırı kayğan sporcular çok zorlandılar düşe kalkan ...
Konya Oguz Kaan
İzmir İbrahim Ercansungur
Türkiyede ki tüm yarışların şampiyonudur kendileri genelde ama ıslak zemınde star sonrası düştügü için prolog yarışında kaybetti
Prolog yarısında 1. ingiliz 2. bulgar 3. TÜRK İslam YILDIZ
Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil. Ben Sweetland
Cuma akşama dogru parkur şekil alıyor yarışcılar antreman yapıyorlar
ve Cumartesi 2 saat gecikmeyle yarış başlıyor
Çömez yakınıyormuş: "Bize öyküler anlatıyorsun ama anlamlarını açmıyorsun." Usta yanıt vermiş: "Biri sana meyveyi çiğneyerek ikram etse hoşuna gider miydi?" Paul Brunton
Arzu varsa çözümde vardır. Anonim
parkur çok zorlu ama yarışçılar arzulu ve hırslı
Yeterince sevginiz varsa dünyada ki en mutlu ve en güçlü insan olursunuz. DR. Emmet Fox
Deneyim: En acımasız öğretmen odur. Fakat en iyi öğretmen de odur. C.S. Lewıs
bu parkurda yarışanlara çok söyledim ama
Avrupa 3 SÜ VE TURKİYE 1 si oluyor İbrahim Türk Bayragını Kürside dalgalandırdıgı için çok tesekkürler 1 ve 2 ci bulgar ve ingiliz
ve ayrılık vakti geliyor dostlarla vedalaşarak ayrılıyorum geldiğim gibi otostopla dönecegim
Beypazarı Motosiklet kulubü baskanı ramazan abi de buyuk ısrarlarım sonucu çıkıp yarışı izlemeye geliyor
yarış alanından Kaynaşlı merkeze otostopla iniyorum ,sonra Kaynaşlı bolu otobüsleriyle Boluya , oradan Geredeye ve Gerededen Otostopla Eskipazar ve oradan Karabük...
evet bir yarış serüvenide böyle geçti , hava şartlarından ötürü çok zorlu bir yarış oldu hem sporcular için hem organizazyonu yapanlar için sahsım adına organizazyonu suçlamak yerine ben ne yapabilirim düşüncesinde olduğumdan ben keyif aldım yarışan emegi gecen herkese motosiklet tanıtım ve sevdirmek adına çok çok tesekkur ederim
MÜZEKENT SAFRANBOLUDAN SELAMLAR
Safranboluya yolu düşen tüm motosiklet dostlarını kulubümüze bekleriz
facebook hesabımız : https://www.facebook.com/#!/Müzekent-Motosiklet-Kulübü-1581547852126128/?fref=ts
Celil ÖZDEMİR :05062977496
Reklamlar
-
O çamur içindeki motoru merak ettim. Akıbeti noldu acaba, çalışıyormu hala ;)
-
Yüreğinize sağlık süpersin
-
Moderatör
Gidip gelmiş kadar olduk
Teşekkürler...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Tek kelime ile a' dan z' ye her şey muhteşem olmuş, her türlü elinize emeğinize sağlık.
-
on numara beş fıstık
-
Özlü sözler eşliğinde güzel anlatım olmuş, tebrikler.
-
çok ama çok güzel kareler,işin özü ben seni hiç otostop yaparken göreceğim aklıma gelmezdi,etkinlik alanı muhteşem görüntülere sahip,tabi bu işte fotoları çeken kişinin payı büyük,eskişehirden selamlar...
-
çok hoştu
kazasız belasız
-
resimler cok guzel emeginize saglik.deginmeden gecemiycem her pozda ayni yuz ifadesini verebilmek buyuk beceri, tebrikler gercekten
-
aga helal olsun , öyle güzel anlatmışsın ki maceranı, o anları seninle birlikte yaşamış kadar oldum
-
Harika bir paylaşım olmuş yine..Teşekkürler..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
kendim yarışmış gibi hissettim
-
"Dış görünüşe önem verme. Bak elektirik süpürgesine, içindeki tüm pisliğe rağmen çekici. " iyiymiş
-
Kalbinin güzelliğini dökmussun yine...
-
Güzel yorumlariniz için çok teşekkür ederim
-
resimler de anlatım da süper olmuş.......
-
Özellikle profilinize girip yeni bir gezi paylaşmışmısınız diye baktım ve diğer gezileriniz gibi bu gezinizde muhteşem olmuş. Yüreğine sağlık Celil Kardeşim ...
-
01 Aralık 2015, 04:53
Cesur inşallah birgün yollarda yada kamplarda karşılaşmak umidiyle
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)