Fikirlerimizi Degiştiren Cross / Arazi Dünyası..
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Olmamış,bir sunum daha yaparsan tekrar okuyup izlemek isterim
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Ah kardeşim ah, küçükken bisikletlerimizle ormanda kilometrelerce tırmanıp, dakikalar içinde son sürat geri inerdik atlamalı zıplamalı
Doğada olmak, tepelerde yalnız olmak gibisi yok. Bekle beni ben de motoru satıp geleyrum :D
Gel kanka gel bende çocuklugumda bisikletle ormana girer kaydırıp kaydırıp dururdum
Az kaldı parkurda beraber gazlıcaz :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------
hakan_czy adlı üyeden alıntı
evet bir kardeşimiz daha doğru yolu buldu arazide motor sürmek gibisi yoktur özelliklede kafa grup varsa tadından yenmez yunusus'un dediği gibi 2-3bin km'lik kamplı arazi sürüşleri müthiş olur eline sağlık nişanında hayırlı olsun buarada.
Öncelikle tesekkur ederim.. Belki ilerde toros daglarina yol alabiliriz aklimda var
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
Reklamlar
-
güzel zevkli 1 anltım olmuş ..hayırlı olsun
-
Bu aralar crf ye tav oluyorum zaten... iyice heveslendirdin valla...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
İzmir İl Temsilcisi
-
Olmuyor böyle ayıp oluyor bak=)
-
İzmir İl Temsilcisi
shooter1 adlı üyeden alıntı
Üniversite bitsin hemen commuteri satıp wr almayı planliyorum
Hatta araba olarak babamla 4*2 isuzu alsak diye düşünüyoruz öyle bir arazi aşkı girmiş içimize
tabi bunlar için zaman lazım mesleği ele almam lazım
2 sene daha sabır
Türkmen şelalesinin zirvesine çıktık yorgunluğun üzerine o berrak akan sudan içince yorgunluğu gidiyor insanın bir kaç aksilik harici güzeldi
Geçen de baraj yapılmaya başlanmış bir araziye girdim içimdeki o cross aşkı daha da arttı
Hatta bugün sabahtan oyları atıp hemen balığa gidecektik malesef poyraz rüzgarı olduğundan gidemedik
Aslında demek istediğim insan şehrin o tatsız sıkıcı havasından uzaklaşmak istiyor üstüne motosiklet tutkusu da varsa cross vazgeçilmez oluyor
Bu arada unutmadan nişanınız için tebrik edeyim
Kazasız sürüşler
Tebrikin icin tesekkurler Türkmen şelalesine bizde gittik hatta mangal fotolari oradan.
Wr ile 1nci şelaleye kadar gidebildim sonrasina yürümekte cesaret istiyor.
Türkmen şelalesi izmir icin cok guzel bir doga harikasi cok yakin
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Çok ayıp!
Böyle anlatıp anlatıp özendiriyorsunuz, zaten meyilimiz var araziye girmeye, motoru satıp aldıracaksınız bir arazi motoru
Güzel paylaşım, tekerinize sağlık
Sinop Bu işler için süper biryer.Orada yaşasaydım kesınlıkle Cross kullanırdım. Sinop cok sevdıgım yerlerden bırı ılerde gelecegım inş
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
dundanbiri adlı üyeden alıntı
İçimde bir yerlerde sürekli bastırdığımız, gizli kalmış duygular olur hani, bir türlü gün yüzüne çıkamayan, sanki yıllarca birikip sinsi sinsi pusuda yatan.
işte bu adam wr'si ile, azmi ile, coşkusu ile bunların hepsinin üzerinden geçip darmadağın etti, yetmedi bizi de peşine taktı
Yaşanılan duygular, güzellikler yolda karşılaşılan engeller, mücadeler ve dostlar, kelimeler ile anlatmak güç.
Yaşamak..
Yusuf bu aralar uzak kaldin araziden ama yakin zamanda tekrar bekliyoruz.. tesekkurler dusuncelerin icin dostum
-
off-road lobisinin klasik oyunları.
açık söylüyorum; insanlığın kazanımlarından olan duble yolu terkedip arazide takılmak medeniyet düşmanlığıdır.
türkiye dakar olmayacak!
-
İzmir İl Temsilcisi
Karacocuk adlı üyeden alıntı
Enduro gibisi yok hakkaten. Yeter ki ekip kafa dengi olsun. Hiç gerek yok 30 40 binlik makinelere, 15hp bile yeter bu iş için. Çünkü amaç gezmek eğlenmek, yarışmak değil, seni sınırlayan gene sensin arazide, motorun değil.
Aynen dedigin gibi.Bazen zorlu arazide 1nci viteste yokuş çıkmaktan bu havalarda fan açıyor. Sırf gereginden fazla zorlanıyo diye wr250ye geçecegim nasip olursa.
Olmazsa devam artık sezon geldi saglam bi dişli lastik zamanı
-
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Tebrikin icin tesekkurler
Türkmen şelalesine bizde gittik hatta mangal fotolari oradan.
Wr ile 1nci şelaleye kadar gidebildim sonrasina yürümekte cesaret istiyor.
Türkmen şelalesi izmir icin cok guzel bir doga harikasi cok yakin
[COLOR="Silver"]
Resim alıntıdır ben ağustosta gittiğimden böyle güzel görüntü yakalayamamışım nisan mayıs gibi tekrar gitmeyi düşünüyorum
bu da benden olsun şelalenin tepesi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------
yazmayı unutmuşum 47 metre yükseklik varmış ben o yüzden aşağıya bakamamışım galiba
-
Çok hoş olmuş.İmrendim doğrusu.Zirvelerde gezmek güzel olsa gerek.
Hakkını vermişsiniz.Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)