fotoğraflar için teşekkürler ama aklıma takılan bir şey var. o çorbanın adı nedir ?
O bitkinin adı Yalancı portakal ağacıdır. Latince adı Maclura pomifera dutgiller familyasından bir ağaç türüdür. Meyvesi zehirli bir süt salgılar. Anavatanı kuzey amerikadır.
Gez bakalım mesut abicim gez yakışır abime
selamın aleyküm muhammer nasılsın gülüm,iyimisin, gel beraber gezelim,ne yaptın motor aldınmı ?bir ara görüşelim beraber gezelim,selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------
selam ! gezimi beğendiğinize sevindim,genelde gezilerime sabah erken başlarım, havaların soğuk olaması sebebiyle kahvaltıda çorba içerim ve geneldede sakatat çorbalarını tercih ederim,bu çorbada paça çorbasıydı,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Aleykum selam abim Çok az kaldı almama aldığım gün yanındayım görüşürüz abim Allaha emanet ol
Abicim böyle gezmelere vs çok imreniyorum.4 senedir hayal kurduğum motosiklete kavuştum.Ehliyetede yazıldım.Bi alıyım ehliyeti direk turlara başlıcam allah izin verirse Allah kaza bela vermesin
selam dostum ! verdiğin bilgiler için teşekkürler,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
selam ! Başkentimizin güzide şahsiyeti, motoru aldığına sevindim ve senin de böyle geziler yapmanı ve bizimle paylaşmanı dilerim, ehliyetini de en kısa zamanda kavuşmanı dilerim,ALLAH sizde bizlerede kaza göstermesin,eskişehiden selamlar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
mesut hocam size bir sorum olucak. gezenbilir diye bir sitedede muhtemelen üyeliğiniz mevcut. o siteden sapanca - kocaelindeki dağ yollarını bilen bir tanıdığınız var mı acaba ?
Ellerinize sağlık. süper gezi olmuş. sizi gördükçe imreniyorum. Dahada çok hevesleniyorum. darısı başıma artık.
Maşallah
Yine güzel gezmişsin hocam
Geç oldu ama güç olmadı... Harika bir gezi harika doğa fotoğrafları,kendim gezmiş kadar oldum.Tebrikler.
Yine güzel bir gezi daha, Tebrik ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)