Geliyor musun ? Dedim. Gelirim! Dedi.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Linkleri[IMG][/IMG] kodları arasında düzenlerseniz resimler görülecektir.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Çok güzel gezi olmuş, şu cantalardan bi set de ben bulsam karadeniz turu için mukkemmel olabilir. Saymadım ama kaç gunde yaptınız turu?
-
Rota güzel, yol güzel, siz de çok güzelsiniz, geliyor musun diyince heryere gelirim diyen biriyle ancak zaten böyle keyifli gezilebilir sizi geçen hafta içi, yasemin kafede görmüştüm sanırım, tekerin düz bassın kardeşim.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
şort,atlet apaçiler dolaşmışsınız
-
Süper Moderatör
Helal olsun ne güzel gezmişsiniz, imrendim.
fakat o şortlu tişörtlü çıplak sürüşler çok tehlikeli,
"şehir içiydi, sıcaktı, yavaştık"
hiç biri bahane değil.
düşmek motosikletin fıtratında var, motosiklet ile düşmek-sürüklenmek çok normal bir şey. o çıplaklık ile Allah korusun düşseydiniz dizleriniz dirsekleriniz ve elleriniz kırık olmasa bile en iyi ihtimal ile yüzülecek ve yanacaktı.
ve bu güzelim gezi zehir olacak, kötü bir hatıra kalacaktı.
fakat aynı düşüşleri korumalı mont ve dizlikler ile yapsanız, ayağa kalktığınızda önemli bir şey olmaddığını görüp gülüp üstünüzü temizleyip motorunuzda bir hasar var ise onarıp yola devam edersiniz.
Hiç bir bahane güvenlik önlemlerini almamıza engel olmamalı, hava ne kadar sıcak olursa olsun motosikleti tam koruma kullanmalıyız.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Çantaları ilk defa kullanma imkanım oldu. Bütün ağırlığı motora taşıttık.
Çantasız bu gezi imkanı yok olmazdı..
Toplamda 7 günlük bir gezi oldu. Ancak her günden düzenli fotoğraf koymadım. Gezinin ufak özeti gibi oldu yazı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
Çok teşekkürler. Bizde çok keyif olduk bu yolculuktan.
Geçen hafta Yasemin'e uğramıştık
Çok sağol seninde tekerin düz bassın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Helal olsun ne güzel gezmişsiniz, imrendim.
fakat o şortlu tişörtlü çıplak sürüşler çok tehlikeli,
"şehir içiydi, sıcaktı, yavaştık"
hiç biri bahane değil.
düşmek motosikletin fıtratında var, motosiklet ile düşmek-sürüklenmek çok normal bir şey. o çıplaklık ile Allah korusun düşseydiniz dizleriniz dirsekleriniz ve elleriniz kırık olmasa bile en iyi ihtimal ile yüzülecek ve yanacaktı.
ve bu güzelim gezi zehir olacak, kötü bir hatıra kalacaktı.
fakat aynı düşüşleri korumalı mont ve dizlikler ile yapsanız, ayağa kalktığınızda önemli bir şey olmaddığını görüp gülüp üstünüzü temizleyip motorunuzda bir hasar var ise onarıp yola devam edersiniz.
Hiç bir bahane güvenlik önlemlerini almamıza engel olmamalı, hava ne kadar sıcak olursa olsun motosikleti tam koruma kullanmalıyız.
Uyarınız ve eleştiriniz için çok teşekkür ederim.
Kesinlikle yazdığınız her satırda haklısınız.
-
Hemen hemen ayni rotalari gezmisiz... iyi tekerler
-
doans adlı üyeden alıntı
Hemen hemen ayni rotalari gezmisiz... iyi tekerler
Çok güzel bir rota gayet keyifliydi. Yapmayana tavsiye edilir
Sizinde gezi yazının mevcut ise okumak isterim
-
Mukemmel bir gezi. Emeginize saglik.. devamini bekleriz herzaman
-
gokhan0679 adlı üyeden alıntı
Mukemmel bir gezi. Emeginize saglik.. devamini bekleriz herzaman
Teşekkür ederim. Yakın zamanda böyle bir gezi tekrar etmesi zor ancak diğer bir gezide görüşmek üzere diyebilirim
-
7. Resimde yengeyi görene kadar dedim bu motosikleti ile konusuyo gelirmisin gelirim diye
Tebrik ederim valla cok guzel anı olmus hemserim
-
KYorulmaz adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir rota gayet keyifliydi. Yapmayana tavsiye edilir
Sizinde gezi yazının mevcut ise okumak isterim
EGEYİ BİTİRDİK (1500km) başlık altında kısa bir paylaşım yapmıştım hatta sizinde bir yorumunuz bulunmakta
-
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
7. Resimde yengeyi görene kadar dedim bu motosikleti ile konusuyo gelirmisin gelirim diye
Tebrik ederim valla cok guzel anı olmus hemserim
Hahaha Genelde konuşurum zaten onunla ama bu sefer değil
Teşekkürler hemserim sağolasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
doans adlı üyeden alıntı
EGEYİ BİTİRDİK (1500km)
başlık altında kısa bir paylaşım yapmıştım hatta sizinde bir yorumunuz bulunmakta
Doğru doğru.. Hatta sizden sonra yazmaya karar verdim. Kısaca sizden ilham aldım
-
Güzel gezi. Kazasız belasız ve keyifli nice geziler...
-
Valla çok güzel bir gezi olmuş, darısı kış iyice gelmeden bizlerin başına
-
Uzun km yapıp cbrden inince ellerde hissedilen karıncalanma paha biçilmez
Çok imrendim, harika bir gezi olmuş.. kazasız belasız nice mutlu rotalar dilerim..
-
bendemı bır sorun var resımler gorunmuyor
-
Tebrik ederim şahane gezi olmuş.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)