BOL GÜNEŞ _ OFF-ROAD _ OFFSHORE / ADANA'dan bir hafta sonu
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 10:26
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 11:10
çok güzel olmuş... her ne kadar yorucu gözüksede aslında dinlendiri olmuştur...
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]there are 10 types of people in this world, those who understant binary and those who don't[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
-
07 Haziran 2006, 12:08
nice eglenceler kardes..bide bi sorum olacak..bende suan xr600 var ama hayalim transalp..motorumu degistirmek istiyorum..xr yari special bi motor..transalp..f650...pegasso..dl 650 vstrom..kle 500 bunlardan hangisini tercih ederdin..bunu merak ediyorum..nice eglencelere...yolunuz ve fariniz acik olsun..
-
07 Haziran 2006, 13:45
gazman adlı üyeden alıntı
nice eglenceler kardes..bide bi sorum olacak..bende suan xr600 var ama hayalim transalp..motorumu degistirmek istiyorum..xr yari special bi motor..transalp..f650...pegasso..dl 650 vstrom..kle 500 bunlardan hangisini tercih ederdin..bunu merak ediyorum..nice eglencelere...yolunuz ve fariniz acik olsun..
eger sıfır alacaksam su sartlar altında (BMW fiyat politikaları bu kadar aptalcayken) asla BMW motor almam. bu alternatiflerin sayısını azaltıyor.
ekipteki arkadaslar V-strom'u beyeniyorlar.translp 'de V-strom gibi uzun asfalt yolculuklarında konforlu...
eger fiyat makul olsaydı o zaman F650'yi tavsiye derim. cunku TA, V-Strom ve F650'ye bakınca içlerinde arazi kullanımı, bence, en iyi olan F650.
bide F650'de ABS var.
-
07 Haziran 2006, 19:42
(mkcelikkol)..saol kardes...sifir almayi dusunuyorum..hondayla basladimm.. hondayla devam etmek isterdim ama vstrom enjektorlu..ve yeni nesil bi motora sahip..o da bana mantikli geliyor..tesekkurler ..yardimlarin icin..yolun ve farin acik olsun...
-
08 Haziran 2006, 00:42
dostlar,süper gezi olmuş manzaralar çok nefis,tekne yarışıda koparmış olayı güzel resimler için çok güzel ellerinize yüreğinize motorunuza sağlık devamını bekliyoruz
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler