helal olsun,tebrik ederim
öncelikle kutlarım seni böyle uzun bir yolculuğu başarıyla tamamladığın için.benim merak ettiğim hiç sorun çıktı mı motorla ilgili,bilgi verirsen sevinirim.
motor sevgisi arttıkça daha ne uzun gezilere çıkanlar olacak ... ama burda resim çok az daha vardır umarım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi valla helal olsun ben de trabzondayım bizim bi gezimiz olucak katılmak istersen uzungöle cevabını bekliyorum by
ne zaman ve kac kisi gidiyosunuz
Helal olsun bee helal olsun süpersin yaw 1800 km tık demedi ve zatı kötüleyenlere kapak oldu...Seni tebrik ederim nice nice 1800 lere...
helal olsun walla
Zat bu yahu! çiçek gibi
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Zaten motosiklet dendiğinde ilk akla gelen uzun yol zevki olmalı .. Birde grupça yapılmış bir yolculuk olsaydı daha zevkli olurdu. illaki insandan insana elektrik alışverişi gerekli
gezi de, motur da, yediğin-içtiğin de senin olsun
ben ceylana vuruldum...
niye sildin ki videosunu?
rica etsek tekrar eklermisin? kaç aylık bu yavru? sizin mi? anası, babası???
(amma sordum ha )
yahu şunun diğer foto ve videosunu ekle bi zahmet...
kal sağlıcakla...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Hortlatıyorum arkadaşım hortlatıyorum evet..
maaşallah diyorum..::
ya biri bana BUNU ANLATSIN arkadaşımız gitmiş gelmiş ben daha bu topici yenı görüyorum başka konularda da öyle oluyor kaldıki siteyi didik didik eder her konuya bakmaya gayret ederim gözümden kaçması imkansız. neyse kardeşim yolu bitirmişsin halbuki istanbula uğradığında gel cayımızı kahvemizi iç soluklan diyecektim ki arkadaş trabzona gitmiş bile
helal olsun,tebrik ederim
devami nerde yaw
helal olsun...
kıskandım seni
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)