Cok güzelmiş tam nerede burası acaba
Cok güzelmiş tam nerede burası acaba
Çok güzel paylaşım
Mesut hocam bu gezinin konusunu çok beğendim, geyik görmek beni de heyecanlandırıyor, 2-3 kez gördüm, bi tanesi çok yakındı ama makineyi çıkarıp çekinceye kadar kayboldu. paylaşım için teşekkürler hocam, güzel bi gezi olmuş
eline sağlık abi çok güzel bir paylaşım,fotoğraflara bakarken çok keyif aldım
teşekkürler gökhan,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
SELAM VEYSEL KARDEŞİM !İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER,YENİ MOTORUM , CBF 150 DEN SONRA UÇAK GİBİ GELDİ DESEM YERİDİR,İNANILMAZ BİR ŞEKİLDE FARK VAR,SAYGILAR...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Bende düşünüyorum 200/250 lik birşey
satışa koydum karakaçanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3756441/detay/
teşekkürler muzaffer bey, sizlerede nazar değmesin,sağlıklı günler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
selam yusuf kardeşim!sana bakıp özeniyorum gezmeyi,çok motorcu kardeşimize ilham veriyorsun,emin ol senin gezilerine bakıpta geziye çıkan çok arkadaşımız vardır,dediğin gibi ormanın yenilenmesi şart,gençleştirme her yerde yapılıyor,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
selam dostum !öncelikle gezimi beğendiğine teşekkür ederim,söylediklerinde sonuna kadar sana hak veriyorum,ama birde şöyle düşün iki ,üç veye dört motor gezmeye çıktınız,ben diyorum şurada duralım bir foto alayım , birisi olmaz diyor ,öbürü şuraya gidelim , beriki buraya gidelim,aslında tek gezmemin asıl nedeni ben keyif için bir geziye çıkmışım, istediğim yerleri gezemedik'ten sonra istediğim yerlerin fotosunu alamadıktan sonra, ve bu gezide mutlu olamadıktan sonra ,bana göre gezinin hiç bir anlamı yok ,benimkisi sanki biraz DELİ cesareti diyelim gitsin,ALLAH hepimizi her türlü kazadan ve beladan korusun,saygılar kardeşim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Selam HAKAN ŞAHİN ! burası eskişehire 90 km uzaklıkta eskişehirin alpu ilçesine bağlı sündiken sıradağlarının zirvesinde bir yer,ben bile eskişehirde böyle orman olduğuna inanamadım,daha çok gezilecek yerler var bu memlekette, saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Güzel bir doğa gezisi olmuş keşke geyiklerin de fotosu olsaydı paylaşım için teşekkürler
her zamanki şahane mesut hoca klasiklerinden.yine yalnız,harika manzaralar eşliğinde,doğayla başbaşa birgün.eee havaların son günleri,değerlendirmek lazım değil mi?paylaşım için teşekkürler,ADANA'dan selam olsun.
SİZİNLE YÜZ YÜZE GELİP TANIŞAMADIM AMA ÇOK İYİ BİLİYORUMKİ BÜYÜK MOTORCUSUN SAYIN ABİM,BEN MOTORLA TANIŞMADAN ÖNCE KENDİMİ İYİ YAŞAYAN BİRİ SANIRDIM,AMA İŞİN ASLI ÖYLE DEĞİLMİŞ ,SİZİN GİBİ BÜYÜKLERİMİZİ GÖRÜNCE NASIL YAŞANIRMIŞ ÖĞRENİYORUM,SİZİN TÜM ETKİNLİKLERİNİZİ TAKİP EDİYORUM,İNŞALLAH BİR GÜN SİZİNLE TANIŞACAĞIM,ESKİŞEHİRDEN KUCAK DOLUSU SELAM VE SAYGILAR...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
inşallah birgün ya siz ADANA'ya,ya da ben ESKİŞEHİR'e gelir tanışırız.ALLAH herkesin gönlüne göre versin. bizden de selam olsun.
Eyvallah Kardeşim çok güzel olmuş.
Eline yüreğine sağlık.
yine bizi bedavadan gezdirdin mesut abi eline sağlık
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)