Yusuf be,Eline ayağına sağlık
Panayır iskelesi de iyidir sonbahar kampı yapmak için ,hem de tam karakolda.Karakolun batısındaki manzara da sanki tropik sahiller gibidir.
Yusuf be,Eline ayağına sağlık
Panayır iskelesi de iyidir sonbahar kampı yapmak için ,hem de tam karakolda.Karakolun batısındaki manzara da sanki tropik sahiller gibidir.
Sis bastırdığında çektiğiniz resimleri görünce,: bir an kendimi korku filminde hissettim.
Çoğumuzun gitmeye cesaret edemeyeceği yerlere gidip, bir de üstüne üstlük kamp yapıyorsunuz.
Maşallahınız var doğrusu.
Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.
Değişik bir gezi olmuş yine. Video'nun 1:23 2:44 ve 5:02 (yanlış hatırlamadıysam) daha bi tatlı olmuş. Rotayı göremedim, pili tüketmesin diye kaydetmiyorsun heralde ?
Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/
O ne güzel doğadır o ne güzel kahvaltıdır.Ne kadar doğa dostu motorcu bi insan
Eline koluna yüreğine sağlık.Yine güzel bir gezi olmuş.
Ormanda tek başına hemde sisli...Akla çok şeyler geliyor helal olsun
Paylaşım için teşekkürler
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Hocam harika bir gezi olmuş gercekten fotolara bayıldım insan daha çok foto olsun istiyor insanoğlu işte doyumsuz oluyor kendi adıma.
siste kaskla ekipmanla karşıma çıktığını düşündüm bi an abi al sana canlı korku filmi
Zevkle izledim videolarınıza da yazdım ve sizi de ilk defa görüyorum. Bi an koca motorlara ne gerek var dedim içimden ve küheylanımla yakın zamanda bi plan yapmam gerektiğini hatırladım
Emeğine sağlık.. Video kaydı için çoğu yolu 2 kere gezmişsiniz.. izlemesi çok zevkliydi..
Sucuklu yumurta artık gezilerde imzanız oldu..
Ben motorumu satıp cc yükselteyim diyorum.. sırf sizin yüzünüzden arada cublara bakmadan geçemiyorum.. Bana uygun kalıplı bir model olsa alıcam neredeyse..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Ne iş yapıyorsun sorması ayıp ?
Amin cümlemize sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
Evet çok güzel orası abi,daha ilerilerdede sahil büyüyor orman denizden uzaklaşıyor
Bu arada Demirköyden sivriler yoluna çıktığımda sağ tarafta bir sürü fındık ağacı gördüm,yetiştiriliyor demekki
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
Ben ise ogün oradan ayrılmak istemedim,ağaçlar çok yüksek nereye baksam ayrı güzellik
Yerlerde ağaç yaprakları her daim nemlidirler zaten,hele domuzların eşelediği toprağı göreceksiniz al tohumu ek sürülmüş resmen
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
Evvelden mapsta kaydediyordum fakat şimdi heryeri aşağı yukarı tanıdığım için bakmıyorum,zaten bu tür rotaları mapsta görünmüyor işaretleyemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Beni çekende bu zaten
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
İşte o ortamda birgün çadırı kuracağım ama henüz erken,iyice sıyırmam lazım bunun için
Sağolasın
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Selam yusuf kardeşim! Senin böyle güzel gezilerine alıstık artık, en başından, ensonuna kadar 10 nnumara olmuş, videonu da çok beğendim, hele o suyun üzerinde taş kaydırman yokmu beni çocukluğuma götürdü,emeğine sağlık kardeş, kazasız sürüşler dilerim, Eskişehirden selamlar. . .
Benimse hiç aklıma kötü birşey gelmiyor,aksine sıradan
Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
Ben geçen sene aldığımda 200 dü,isterseniz sahibinden sitesinin kamp bölümünü takip edebilirsin ara sıra çok az yada hiç kullanılmamış güzel çadırlar çıkabiliyor,
Ben kullanılmış olsada takıntı yapmam yeterki temiz olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Yok arkadaşım ne büyük ne kros ,malesef bilinç altımıza öyle yerleşmiş
Yeterki içimizde istek olsun gerisi gelir,hem ufak motor bu tür arazide daha avantajlı
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Diğer motorları kullanana cub biraz ters gelir,işin garibi ben 251 mz kullanıyordum sonraki motorumda bu oldu
Alışmışız yeşillik görünce mangal yapmaya benim tercihimde bu sıcak sıcak ,pratik ve lezzetli
Teşekkürler
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
adaş harika bir gezi, sisli fotoğrafları daha çok beğendim. videolarda motorlu geçişler için ne kadar uğraştığını ben de düşündüm, ben bir kez öyle bir geçiş yapınca sıkılıyorum, başka yapmıyorum çadırın bayağı iyiymiş, çok iyibir seçim yapmışsın bence, yalnız gece fenerle yuvarlak ışık şeklinde çektiğin fotoğraflar bu sefer yok
Ben serbestim hemde çok serbest Genelde demir kontrüksiyon,soğuk demir
Boşta kaldığımda ise icatlar arayışlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Arabalar yol boyunca geçip duruyordu kimse ne kaçırdığını bilmiyordu, bende arada ufak bir yol gördüm daldım içeri
Mekan çok güzeldi sadece ben vardım bayağı vakit geçirdim orada suda çok derindi keşke sıcaklarda görseymişim orayı
Teşekkürler
Gezi paylaşımlarınızı ilgi ile takip ediyorum. Özellikle fotoğraf konusunda hayranlığımı belirmek isterim. Her zaman maharetin makine de değilde insanda olduğuna inanırım. Özellikle cub tarzı küçük bir motosiklet ile gezmeniz çok güzel. Bazen etrafımda cub tarzı motorlara "lan bu da motosiklet mi" diyenleri duyunca "o motorla hayatına renk katan kaşifler var diyorum. Sizi kalıplaşmış yargıların ötesine geçmiş biri olarak görüyor ve tebrik ediyorum. Birgün Trakya ya doğru bir gezi yaparsam(planlarım arasında var)muhakkak sizinle tanışmak isterim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)