Bu güzel fotoğrafları ve gezi yorumlarını paylaştığın için teşekkürler. Birden cesaret geldi bana da...
Bu güzel fotoğrafları ve gezi yorumlarını paylaştığın için teşekkürler. Birden cesaret geldi bana da...
Güzel gezi olmuş fotoğraflar da mükemmel paylaşım için teşekkürler..
Kardeş o senin güzelliğin ve iyiliğin,bende çok memnun oldum seni tanımaktan,o taraflara gelirsem mutlaka arayacağım kardeş seni...Tekerin hep düz bassın...
adm12, rotan buralardan geçerse bana uğra mutlaka çayımı iç , hatta beraber bi rota düzenleyelim, gerçi benim çocuk oldu yeni, bi müddet misait olamam
Teşekkür ederim. Misafir etmekten memnuniyet duyarım.
Hocam, çocuğunuzu Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün. Malumunuz okullar başladı bende bayağı yoğunum hafta sonları kurslarda var gezmeye az vakit bulabiliyorum. Sakarya ya yolum düşerse muhakkak aklımızdasınız, size ulaşırım. Teşekkürler.
Çok güzel bir gezi olmuş,
Harika yerler varmış o tarafta,İnşallah bir gün gitmek nasip olur,
Özellikle mavi ve yeşilliğin kenarındaki köye bayıldım,
O köyün adı ne acaba?
Teşekkür ederim. Köyün adı Ballıpınar dı.
Köylüler ile oturup muhabbet ettik. Muhtar çay ikram etti. Harika insanlardı.Yolum düşerse muhakkak gene uğrar çaylarını içerim
Fotoğraflar ve yorumlarınız mükemmel. Emeğinize saglik.Allah kazadan beladan korusun sizi
çok güzel olmuş elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık (ben böyle gezilere hiç kıskanmamki)
Güzel gezi olmuş tebrikler. Acaba gezi boyunca ne kadar benzin harcadınız.
Süper gezi olmuş ben oraların havasını çok beğendim inşallah tekrar gitmek kısmet olur
Motorunun tipide beğendiğim tek scooter sanırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)